سلام دوستان
آقاي عقدايي يكي از بهترين انسان هايي هستند كه من تو مدت حضورم تو نت سعادت آشنايي باهاشون رو داشتم و به مدت 3 ماه هم باهاشون كاركردم . ايشون واقعا آدم صادقي هستند و اينكه اين تاپيك باعث شده ايشون جواب بدن به نظرم حرف اشتباهي هست . يادمه حدودا 3 روز سرورشون به دليل انتقال قطع شده بود . تو اين مدت تيكت هاي بالايي بهشون ميشد . اما ايشون با صبوري تيكت ها رو ميخوندند و جواب ميدادند . بنده به شخصه هرگز بددهني ، عصبانيت و... ازشون نديدم .در اینجا ۲ حالت پیش میاد :
۱ - شما چرا قبل از ارسال تاپیک میل نزدید تا مشکلتون بررسی بشه ؟
یا
۲ - چرا شرکت مورد نظر قبل از ایجاد تاپیک شما اقدامی برای حل مشکله شما نکرد ؟
در هر ۲ صورت ۲ طرف قضیه خودشون رو سبک سنگین بکنند
اين دوست عزيزمون هم جاي اينكه ابتدا بياد تاپيك بزنه كاش اول بهشون ايميل ميداد.
ايشون به هيچ وجه نبايد گلايه نداشتن ايميل ايشون رو داشته باشه چون كه ايشون كوچكترين مسائل سايتشون و... رو سريع به يوزرها با ايميل خبر رساني مي كردند . آخرين ايميل ايشون هم به يوزرها دريافت بك آپ هاشون بود و خواستند همه يوزرهاي بك آپشون رو دريافت كنند
فكر نكنم ايشون با فضاها كار ميكردندسلام
تا جایی که بنده اطلاع دارم این سرویس دهنده هم مثل خیلی های دیگه از جمله من با فضاها کار میکرد
شاید دلیل پاسخ ندادنشون همین قضیه باشه !!
چون يك با سرورشون دچار دي داس شديدي شده بود و ايشون سريع مشكل رو حل كردند
ايشون فكر كنم مستقيم با شركت هاي خارجي كار ميكرد و گمونم مستر يا آلفا بودند . چون يه بار ازشون درخواست نصب سواپ رو كردم و ايشون به پشتيبان سرور اطلاع دادند و اون ها نصب كردن و ايشون دقيقا متن انگليسي ساپرتر رو برام كپي كردند
به هر حال براتون بهترين ها رو آرزو دارم .
در پناه حق سالم و سرحال و سربلند باشيد

دکمه تشکر خراب شده آیا ؟