.
.
ویرایش توسط Online24 : April 6th, 2013 در ساعت 15:39
من از خریدم رضایت ندارم چرا چون من اقدام به خرید یک تبلت از دی جی کالا کردم بعد از چند روزفکر میکنم 6 روز به دست من رسید
بعد از باز کردن مرسوله جعبه اصلی تبلت مثل اینکه از توی جوب پیدا کرده باشید کثیف بود . بعد از باز کردن جعبه اصلی محتویات جعبه با وبسایت همخوانی نداشت : چطور؟ زمانی که من به مقایسه فروشگاه ها پرداخته بودم تنها امتیاز مثبت دی جی کالا پایه اتصال به usb یا همون داک بود . بهمین دلیل پس از خرید با شعف فراوان ازینکه یک قطعه 40 هزار تومانی رو به رایگان گرفتیم درون جعبه همچین چیزی وجود نداشت :|
بعد از مکاتبه پشتیبانی دی جی کالا می گه ما اشتباه نوشتیم حواسمون نبوده به نظر من این از اخلاق حرفه ای کاملا بدور هست که این وبسایت چیزی رو که در محتواش نوشته نقض کنه .
5روز پس از استفاده از تبلت با وجود اینکه زبان تبلت تایوانی بود و انگلیسی درست رو ساپورت نمی کرد چه برسه فارسی ناگهان 1روز ال سی دی تبلت با مشکل مواجه شد و کاملا تصویر از بین رفت و تبلت نه خاموش می شد و نه ریستارت که بعد از 48 ساعت باتری تبلت مذکور تموم شد و کاملا برق تبلت قطع شد که بعد از روشن شدن ال سی دی هم ظاهر شد .
و مشکلات دیگر از جمله پارگی قسمتی از سیم شارژر تبلت .
به هرحال با وجود این سابقه خیلی عالی که بنده هم تاییدشون میکنم نظرم این هست که این فروشگاه از اخلاق حرفه ای در فروش بدور هست
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)