-
November 28th, 2011, 01:05
عضو انجمن
ایرانیان باز هم شگفتی آفریدند !
سلام
نوسانات ساليانه قیمت ارز در بازار ایران،از تاريخ 06/09/89 تا تاريخ 06/09/90
دلار آمريکا: 29.25 در صد افزايش
دلار کانادا:25.07 در صد افزايش
يورو:28.87 در صد افزايش
پوند انگلستان:25.51 در صد افزايش
دلار استراليا:28.64 در صد افزايش
فرانک سوئيس:37.61 در صد افزايش
درهم امارات:29.66 در صد افزايش
اکثر پرداخت ها بر اساس دلار آمریکا هست و همونطور که میبینیم به گزارش مثقال حدود 30% افزایش تعرفه دلار نسبت به ششم آذر سال گذشته داشتیم ...
منبع : GoldNews.ir ی ی Ә
شما میتونید آفر های فروش همکاران در سال گذشته رو با امسال مقیسه کنید (با مراجعه به بخش فروش همین انجمن)
با کاهش حدودا 40 درصدی مواجه میشید !
یک سوال باقی میمونه...
این وسط چه اتفاقی افتاده؟
ویرایش توسط info_dlsong : November 28th, 2011 در ساعت 01:24
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
-
تعداد تشکر ها ازinfo_dlsong به دلیل پست مفید
-
November 28th, 2011 01:05
# ADS
-
November 28th, 2011, 01:38
پاسخ : ایرانیان باز هم شگفتی آفردیدند !
یوزر من مال یک سال پیش هست، تو این یک سال فقط یاد گرفتم کارهای مربوط به هاستینگ رو ...
نزدیک ۱ ماه هست که راه انداختم
۱ GB با ۱۵ GB bw رو میدم X T ماهی داره ***** میسوزه اما خوب مشتری نمیاد مجبور میشه آدم ... .
بعد مشتری میگه گرون میدی، وگرنه به نظر خودم کم کم باید ۱۰ T باشه قیمتش که بخوام سود کنم!
-
-
November 28th, 2011, 01:50
عضو دائم
این تاپیک ها به هیچ جایی نمیرسه ! اگه دنبال این هستی که همه بیاین دور هم جمع بشید یه حرکت دست جمعی بزنید (به قول امیر ددمنشانه
) هیچ نتیجه ای نمیگیرید !
اون شرکت هایی که توی این عرصه قدرتمند هستن و درست کار میکنن قیمت هاشون بالاهست ، سود خودشون رو دارن و اصلا هم اهمیتی نمیدن که کی چقدر میفروشه
این وسط افراد یا شرکت های ضعیف هستن که هر روز ناله میکنن که قیمت دلار فلان شد چرا بقیه ارزون میدن !
حسین تو اگه میتونه ، اگه مشتریت به خاطر کیفیتت هست که مشتریت هست ، اگه به خاطر ساپورتت هست که مشتریت هست ، اگه به خاطر اعتبارت هست که مشتریت هست ! قیمتهات رو ببر بالا !
اما اگه میترسی از این که مشتریت رو از دست بدی به خاطر قیمت پایین ! پس تو هم ضعیف هستی !
من هنوز به صورت عمومی فروشم رو شروع نکردم ! قیمت هام از تمام فروشنده های این فروم بیشتر هست ! اما هیچ نگران مشتری نیستم ! چون دنبال جذب مشتری به خاطر قیمت نیستم ! ترجیه میدم مشتری رو به خاطر کیفیت جذب کنم نه مفتاد تومنی فروشی ! و مطمعن باش اون عده ای که دارن در حدی که فقط پول سرورشون رو بتونن بدن واسه سرویس پول میگیرن نمیتونن بمونن ! مطمعن باش له میشن !
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
تعداد تشکر ها ازrn4j1m1 به دلیل پست مفید
AmirHosein, amirlord, arazit, atilnic, AvalinHost, iNicz.Com, lvlehrad, mamali5, MbjHosting, Mohammad_reza, nasa_de, nima17701
-
November 28th, 2011, 02:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1oveless
یوزر من مال یک سال پیش هست، تو این یک سال فقط یاد گرفتم کارهای مربوط به هاستینگ رو ...
نزدیک ۱ ماه هست که راه انداختم
۱ GB با ۱۵ GB bw رو میدم X T ماهی داره ***** میسوزه اما خوب مشتری نمیاد مجبور میشه آدم ... .
بعد مشتری میگه گرون میدی، وگرنه به نظر خودم کم کم باید ۱۰ T باشه قیمتش که بخوام سود کنم!
توجیه درستی نیست! من صد ها مشتری رو از دست دادم ولی قیمت ها منطقی باقی موند...
---------- Post added at 02:17 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------

نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
این تاپیک ها به هیچ جایی نمیرسه ! اگه دنبال این هستی که همه بیاین دور هم جمع بشید یه حرکت دست جمعی بزنید (به قول امیر ددمنشانه

) هیچ نتیجه ای نمیگیرید !
اون شرکت هایی که توی این عرصه قدرتمند هستن و درست کار میکنن قیمت هاشون بالاهست ، سود خودشون رو دارن و اصلا هم اهمیتی نمیدن که کی چقدر میفروشه
این وسط افراد یا شرکت های ضعیف هستن که هر روز ناله میکنن که قیمت دلار فلان شد چرا بقیه ارزون میدن !
حسین تو اگه میتونه ، اگه مشتریت به خاطر کیفیتت هست که مشتریت هست ، اگه به خاطر ساپورتت هست که مشتریت هست ، اگه به خاطر اعتبارت هست که مشتریت هست ! قیمتهات رو ببر بالا !
اما اگه میترسی از این که مشتریت رو از دست بدی به خاطر قیمت پایین ! پس تو هم ضعیف هستی !
من هنوز به صورت عمومی فروشم رو شروع نکردم ! قیمت هام از تمام فروشنده های این فروم بیشتر هست ! اما هیچ نگران مشتری نیستم ! چون دنبال جذب مشتری به خاطر قیمت نیستم ! ترجیه میدم مشتری رو به خاطر کیفیت جذب کنم نه مفتاد تومنی فروشی ! و مطمعن باش اون عده ای که دارن در حدی که فقط پول سرورشون رو بتونن بدن واسه سرویس پول میگیرن نمیتونن بمونن ! مطمعن باش له میشن !
من از هیچ کس هیچی نمیخوام....
مشتریم رو دارم....
از قیمت های فعلیم راضی ام...
اصلا بحث سر من نیست, این پست یک سوال کلی بود قرار نیست به هیچ نتیجه ای برسه
-
-
November 28th, 2011, 02:19
بله 100 درصد دوستانی که میان 1 گیگ رو میدن 15 تومن ، ماهیانه یه چیز هم میان از جیب خودشون میدن که هزینه اجاره سرور عقب نیفته و مشکل پیش نیاد ، حتما زمین میخورن .
ضمنا همین ارزون فروشی هاست که کیفیت خودشون و همکارا رو پایین میاره . معلومه که خرابکار ها با وی پی اس 10 تومنی هر کاری دوست داشت ، اعم از هک ، دانلود تورنت ، دیداس و .. میکنه . ولی اگه 50 تومن داده باشه انقدر پسر خوبی میشه !!
-
تعداد تشکر ها ازMihanTech به دلیل پست مفید
-
November 28th, 2011, 02:33
عضو انجمن
مدت ها پیش بار ها بنده و خیلی از همکار ها خواستیم شرایط رو تغییر بدیم ولی بی نتیجه هست این کارها... کلا هدفم تغییر شرایط نبود و فقط طرح یک سوال بود جواب رو میتونید توی ذهن خودتون داشته باشید.
-
-
November 28th, 2011, 07:42
من یادمه چند ماه پیش بابت 2 گیگ ، داشتم 12 تومان ماهانه میدادم . راضی هم بودم .
مشکل اینه که خیلی ها اول میان میدن سالانه 15 تومان یک گیگ . با یه وی پی اس اشغال شروع می کنند و بعد که لود سرور رفت رو 20 اونوقت به تتته پته می افتن که dedicated بگیرن . بعد زیر پولش له میشن !
-
-
November 28th, 2011, 08:38
عضو دائم
یه سری به wht.com هم بزنی می بینی بازار رقابتی از این جا خیلی شدیدتر و عجیب تر هست!مطمئن باش اگه کاربر ایرانی سه تا مانع جلوی پاهاش نبود هیچ وقت از ایرانی سرویس نمی گرفت :
1- تحریم ایالات متحده
2- نداشتن حساب پی پال
3- تسلط به زبان انگلیسی
در هر حال اون چیزی که واضح هست اعتبار یه سرویس دهنده هست که به کیفیت سرویسش بر می گرده.بدیهی هست اگه کسی سرویس خوب بده تو بازار دوام میاره.
-
تعداد تشکر ها ازmohsen1 به دلیل پست مفید
-
November 28th, 2011, 08:45
سلام.
بالا رفتن هزینه ارز چیزی نیست که دست ما باشه، کاربری هم که این مورد رو درک نمی کنه حتی ارزش جواب دادن نداره.
بعضی کاربرا هستند که فکر می کنند چون خودشون توی ایران نشستند، همه چیز باید طبق میل ایشان باشه، اگر واقعاً کسی اینطوری فکر می کنه بهتر هست به جای تماس گرفتن با دیتاسنتر های خارجی، با دیتاسنتر های داخلی تماس بگیره و متوجه بشه که اونها هم هزینه پهنای باند رو به تدریج بالا می برند تا واقعیت رو درک کنه!
از طرفی از اینکه داره این اتفاق میفته خیلی متاسفم ولی از طرف دیگه خوشحالم که این بالا رفتن نرخ ارز باعث میشه کاربران غیر حرفه ای و مشکل ساز از صحنه این تجارت به کلی حذف بشند ... دلار هم تا مدتی دیگه به همون 2500 تومان خواهد رسید ... منتظر باشید!
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
-
November 28th, 2011, 10:28
متأسفانه بسیاری از خریدارها که حداقل در این انجمن دیدم، تنها و تنها به دنبال قیمت پایین هستند و همین موضوع باعث شده که کاهش قیمت در این سایت همیشه وجود داشته باشه.
ضمنا با توجه به رده شنی فعالان حاضر در این سایت و در این حوزه، اکثرا از یک تا چند سرور مجازی ارزان خریده و مشغول ارایه هاست هستند. همین امر موجب خواهد شد که شرکت هایی که کارمند، دفتر، پشتیبانی و ... دارند و طبیعتا دارای هزینه های جانبی باشند کمتر در رقابت با این افراد باشند و این افراد هم برای اینکه بتوانند به حیات و ادامه کار خود ادامه دهند همیشه قیمت کمتر ارایه خواهند داد.
در هر صورت همونطور که بالارفتن بی سابقه نرخ ارز و دیگر اتفاقات اینقدر بی حساب و کتاب هست طبیعتا نمی توان از این بازار سیداسماعیل خدمات وب در ایران که اکثر افراد آن کم تجربه، بی تجربه و فاقد دانش و توانمندی های علمی و فنی هستند انتظار داشت رفتار معقولانه ایی از خود بروز دهند.
در هر صورت برای این حوزه از فعالیت ها آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که روزی هرکسی دقیقا سرجای خودش باشه.
موفق باشید
-