-
November 27th, 2011, 17:11
پاسخ : هاست لینوکس حرفه ای با امنیت99 درصد+شرکت ثبت شده میخواهم

نوشته اصلی توسط
taghikhani
از اینهمه لطفی که به ما و بافی همکاران داشتید ممنونیم.
ما مدیریت سرورهای لینوکسمون رو به یکی از معتبرترین شرکتهای آمریکایی سپردیم و اونها هم امنیت و پایداری سرور رو در برابر هک و کراش تا حد بالایی تضمین کردند.
هیچ سروری در دنیا نیست که هک نشه ولی ما همه سایتهامون رو توسط نرم افزارهای پیشرفته بررسی امنیتی میکنیم و تمام حفره هایی رو که نرم افزار تشخیص میده به شرکت مربوطه اطلاع میدیم که رفع کنه.
ضمنا وقتی روزانه، هفتگی و ماهانه از سرور بکاپ تهیه میشه اون هم در یک دیتاسنتر دیگه فکر نمیکنم جایی برای نگرانی باقی بمونه
جناب تقی خانی بنده قصد توهین یا بی احترامی نداشتم! صرفا تجربه ی شخصی خودم رو گفتم. شما هم من نمیبینم حرفی از امنیت زده باشید در این تاپیک که "سرویس هاتون امن هست" که این میشه گفت نشان دهنده ی تجربه ی علمی بالای شما هست! خودتون هم میدونید هاست اشتراکی به هیچ عنوان یک هاستینگ امن نمیشه! شما به بهترین های دنیا هم که بدید مدیریت کنن باز هم نمیتونن هاست اشتراکی رو 100% امن کنن! چون دسترسی فقط برای 1 نفر نیست! و حد اقل روی هر سرور 50 تا یوزر دیگه هم هستن... که به راحتی میتونن به دیگر فایل های سرور دسترسی داشته باشن!
تازه این یک مثال خیلی خیلی کوچیک هست! هکر اگه بخواد هک کنه کاری براش نداره....
در کل قصد بنده بی احترامی نبوده.... صرفا جهت اطلاع بوده....
-
-
November 27th, 2011 17:11
# ADS
-
November 27th, 2011, 17:25
عضو انجمن
سلام به همگی موضوع جالب شد باز من نمیخوام بخاطر یه تاپیک دوستی میان عزیزان بهم بخوره
بله من گفتم امنیت 99 درصد و نگفتم 100 درصد
1 درصد هک همیشه وجود داره شکی نیست
حالا من نمیگم 99 درصد 75 درصد امن باشه
حالا چطور؟
کسی نیست
-
-
November 27th, 2011, 17:27
ویرایش توسط mahosseini : November 27th, 2011 در ساعت 19:47
-
-
November 27th, 2011, 17:55

نوشته اصلی توسط
iraniandata
سلام به همگی موضوع جالب شد باز من نمیخوام بخاطر یه تاپیک دوستی میان عزیزان بهم بخوره
بله من گفتم امنیت 99 درصد و نگفتم 100 درصد
1 درصد هک همیشه وجود داره شکی نیست
حالا من نمیگم 99 درصد 75 درصد امن باشه
حالا چطور؟
کسی نیست
همه شرایط رو داریم! به غیر اون امنیتی که گفتید (در هادی هست که راحتی هک نشه!) و شرکت نیستیم.
اگه خواستید میتونید پلانهای ما هم یک نگاهی بندازید.
پشتیبانی | میزبانی وب | ثبت دامنه | Iran Technology - کارت خريد
-
-
November 27th, 2011, 17:57
عضو انجمن
نه نمیشه
ما شرکت ثبت شده میخواهیم
بازهم ممنون
-
-
November 27th, 2011, 18:04
عضو انجمن
بنده مدیر عامل شرکت دلتا گستر هستم - با شماره ثبت 999
میزان کار در وب هاستینگ 6 سال -
امنیت شما 99 درصد تضمین میکنم
فروش به صورت ماهانه
فروش به صورت سالانه
سازگار با وردپرس و جوملا و نیوک
کلیه امکانات نامحدود
ارائه هاست سپس دریافت هزینه
قابلیت برگشت هزینه در هفته
پایداری واقعی سرور : 99.70%
.پایداری
پایداری
-
-
November 27th, 2011, 18:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahosseini
دوست عزیز می شه شما بفرمائید که چطوری ممکنه رو یک هاست شیر از طریق دسترسی یک یوز به بقیه یوزرها دسترسی پیدا کرد ؟
شما یا هیچ چیز از لینوکس و دسترسی ها نمی دونی یا منظور از شیر هاست رو متوجه نشدی !
اگر به این صورت بود که شما یه هاست از یک سرور می خریدی و تمام سرور و می زدی !
امنیت 100 درصد یه جک هست . اما این چیزی که داری می گی کلا از پایه اشکال داره .
همون قدر که یک سرور مجازی و اختصاصی می تونه اسیب ببینه یکی هاست شیر هم می تونه آسیب پذیر باشه .
اتفاقا شیر هاست می تونه از یک سرور مجازی امنیت بیشتر باشه . بخاطر اینکه چندین متخصص به خاطر اهمیت و تعدد وب سایت های هاست شده به صورت مداوم دسترسی ها رو چک می کنن .
اتک ها رو مانیتور می کنن . و لاگ ها رو چک می کنن .
ما بروی سرور خودمون لاگ منیجر داریم که هر نوع لاگ غیر عادی رو آلرت میده به تیم فنی و ده ها فیچر دیگه که فکر می کنم گفتنش برای شما زود باشه .
در هر صورت اکر سئوالی در مورد نحوه تامین امنیت وب سرور مون دارید می تونید ایمیل بزنید و پاسخ بگیرید .
همچنین اگر لیست ی از بانک ها و سازمان های که از سرویسهای امنیتی و تست نفوذ پذیری شرکت ایمن داده پرداز استفاده می کنن رو می خواید با یک ایمیل روزمه براتون ارسال میشه .
سربلند باشید .
جناب من نمیدونم شما چقدر تجربه مدیریت دارید !
شما به کارتون اطمینان دارید یک هاست ایجاد کنید من تست کنم ولی عوابقش به پای خودتون هست.
در ضمن شما تو یک جمله گفتید که ((اتفاقا شیر هاست می تونه از یک سرور مجازی امنیت بیشتر باشه . بخاطر اینکه چندین متخصص به خاطر اهمیت و تعدد وب سایت های هاست شده به صورت مداوم دسترسی ها رو چک می کنن .)) چطور این تعریف رو انجام میدید ؟ من حالا جمله شما رو به جمله زیر تغییر میدیم قشنگ روش فکر کنید :
((اتفاقا شیر هاست می تونه از یک سرور مجازی امنیت کمتری داشته باشه . بخاطر اینکه چندین نفر روش سرویس دارن و ریسک نفوذ بسیار زیاد تر از یک وبسایت هست. ))
((ما بروی سرور خودمون لاگ منیجر داریم که هر نوع لاگ غیر عادی رو آلرت میده به تیم فنی و ده ها فیچر دیگه که فکر می کنم گفتنش برای شما زود باشه .))
شما تا بیای لاگ چک کنی سرویستون به فنا رفته عزیز ! میشه feature هاتونو بگید ما هم استفاده کنیم ؟!
((همچنین اگر لیست ی از بانک ها و سازمان های که از سرویسهای امنیتی و تست نفوذ پذیری شرکت ایمن داده پرداز استفاده می کنن رو می خواید با یک ایمیل روزمه براتون ارسال میشه .))
کدوم بانک ؟ لیست کنید اینجا ! تیم آشیانه هم چنین ادعایی نداره که شما از راه نیومده بر پا کردید !
منتظر لیست وبسایت هاتون هستم.
09380707181
میزبانی وب اوربیس -
http://orbis.ir
-
-
November 27th, 2011, 18:33
ویرایش توسط mahosseini : November 27th, 2011 در ساعت 19:48
-
-
November 27th, 2011, 18:49
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mahosseini
شما بهتره کمتر جو گیر بشید و پست های احساسی ندید . چون درست نیست مدیر یک هاست در یک مکان عمومی فردی رو به مبارزه بطلبه .
اگر هاست خواستید همین حالا آپ هست . خوشحال میشم تست رایگان بشم : )
در مورد سرویس امنیت سرورتون یه تاپیک جدا بزنید .شما مدارک و مستندات و دسترسی تست رو همونجا مطرح کنید بقیه دوستان هم این قضیه رو بررسی می کنند و نتیجه رو اعلام می کنند.
منتظر تاپیک شما هستیم. 
بحث دره به بیراهه میره.این بنده خدا آفر خواست!
-
-
November 27th, 2011, 19:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahosseini
شما بهتره کمتر جو گیر بشید و پست های احساسی ندید . چون درست نیست مدیر یک هاست در یک مکان عمومی فردی رو به مبارزه بطلبه .
اگر هاست خواستید همین حالا آپ هست . خوشحال میشم تست رایگان بشم : )
دوست عزیز من منتظر جواب شما بودم ولی گویا از توانایی پاسخ دادن عاجز هستید ! بنده شما رو به مبارزه طلب نمیکنم چون معمولا افرادی مثل شما زود پا پس میکشند !
خوب خودتون خواستید من یک تست کوچیک الان روی سرور شما انجام میدم امیدوارم کینه ایی نباشید که بعدا دردسر شید چون در اون حالت کلامون میره تو هم
ویرایش توسط alborzhost : November 27th, 2011 در ساعت 19:43
دیگر در البرز هاست فعالیت ندارم
09380707181
میزبانی وب اوربیس -
http://orbis.ir
-
تعداد تشکر ها از alborzhost به دلیل پست مفید