-
November 27th, 2011, 13:49
پاسخ : هاست لینوکس حرفه ای با امنیت99 درصد+شرکت ثبت شده میخواهم

نوشته اصلی توسط
iraniandata
سلام سیستم بنده که روی سایت مشتری قرار بذارم وردپرس 3,2,1 هستش که قالبش دارم اختصاصی طراحی میکنم
از افزونه های معتددی هم استفاده میکنم
میتونید برای من امنش کنید
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
محدودیت هاتون زیاده مناسب نیست
این رو در جواب چه کسی گفتید من می تونم براتون امن کنم ، محدودیت در چیزی هم نداریم !

نوشته اصلی توسط
serverpars
دوست عزیز ما 80 درصد دامنه هامون ir هستن و cpanel هم داریم . هیج مشکلی نداریم !!
-
-
November 27th, 2011 13:49
# ADS
-
November 27th, 2011, 14:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mahosseini
دوست عزیز ما 80 درصد دامنه هامون ir هستن و cpanel هم داریم . هیج مشکلی نداریم !!
نظرتون چیه آی پی سرورتون رو بدید تا من بدم ساپورت سی پنل یه چکی بکنه !؟
قضیه اتفاقی هست و از روی چک کردن لاگ ها و ... رخ میده.بنده هم الان سایت با دامنه ملی دارم که رو سی پنل هست ولی محض اطمینان به ایشون گفتم که مطلع باشند.
-
-
November 27th, 2011, 14:18

نوشته اصلی توسط
mohsen1
نظرتون چیه آی پی سرورتون رو بدید تا من بدم ساپورت سی پنل یه چکی بکنه !؟
قضیه اتفاقی هست و از روی چک کردن لاگ ها و ... رخ میده.بنده هم الان سایت با دامنه ملی دارم که رو سی پنل هست ولی محض اطمینان به ایشون گفتم که مطلع باشند.
نظرم اینه که لطفتون کم نشه .
من تو این چند سال تنها یک بار مشکل برخوردم
اون هم زمانی بود که hostname رو دامنه ir گذاشتیم و شرکت محترم cpanel لایسنس رو اکسپایر کرد
-
-
November 27th, 2011, 14:19
عضو انجمن
سلام
ایشون امنیت بالا رو درخواست کردن دوستانی که امنیت 99.99 رو میدن یک هاست به من بدن تست کنم !!!
09380707181
میزبانی وب اوربیس -
http://orbis.ir
-
-
November 27th, 2011, 14:28

نوشته اصلی توسط
alborzhost
سلام
ایشون امنیت بالا رو درخواست کردن دوستانی که امنیت 99.99 رو میدن یک هاست به من بدن تست کنم !!!
امنیت 99.99 درصد یعنی چی ؟ منظورتون آپ تایم هست ؟
-
-
November 27th, 2011, 14:30
عضو انجمن
عنوان تاپیک !!! هاست لینوکس حرفه ای با امنیت99 درصد+شرکت ثبت شده میخواهم
دیگر در البرز هاست فعالیت ندارم
09380707181
میزبانی وب اوربیس -
-
-
November 27th, 2011, 15:13
دوستانی که اینجا آفر دادن (به اصطلاح "راه هوا" هم حرف زدن) عنوان تاپیک رو خوندین؟
امنیت 99% ؟ کدام یکی از شما دوستان عزیز ، میتونید امنیت هاست اشتراکی رو بیش از 90% تامین کنید؟ لطفا دقیقا ذکر کنید کدومتون چنین کاری رو میتونید بکنید. چون مایکروسافت به چنین نخبه هایی نیاز داره واقعا با حقوق بیش از 20 هزار دلار ماهیانه.
هر کسی ادعای امن بودن سرور اشتراکی بیش از 85 - 90% کرد ===> 90% دروغگو و حقه بازه و 10% اصلا نمیدونه امنیت یعنی چی
-
-
November 27th, 2011, 15:17

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
دوستانی که اینجا آفر دادن (به اصطلاح "راه هوا" هم حرف زدن) عنوان تاپیک رو خوندین؟
امنیت 99% ؟ کدام یکی از شما دوستان عزیز ، میتونید امنیت هاست اشتراکی رو بیش از 90% تامین کنید؟ لطفا دقیقا ذکر کنید کدومتون چنین کاری رو میتونید بکنید. چون مایکروسافت به چنین نخبه هایی نیاز داره واقعا با حقوق بیش از 20 هزار دلار ماهیانه.
هر کسی ادعای امن بودن سرور اشتراکی بیش از 85 - 90% کرد ===> 90% دروغگو و حقه بازه و 10% اصلا نمیدونه امنیت یعنی چی

از اینهمه لطفی که به ما و بافی همکاران داشتید ممنونیم.
ما مدیریت سرورهای لینوکسمون رو به یکی از معتبرترین شرکتهای آمریکایی سپردیم و اونها هم امنیت و پایداری سرور رو در برابر هک و کراش تا حد بالایی تضمین کردند.
هیچ سروری در دنیا نیست که هک نشه ولی ما همه سایتهامون رو توسط نرم افزارهای پیشرفته بررسی امنیتی میکنیم و تمام حفره هایی رو که نرم افزار تشخیص میده به شرکت مربوطه اطلاع میدیم که رفع کنه.
ضمنا وقتی روزانه، هفتگی و ماهانه از سرور بکاپ تهیه میشه اون هم در یک دیتاسنتر دیگه فکر نمیکنم جایی برای نگرانی باقی بمونه
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
-
November 27th, 2011, 15:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari

سلام
بله دقیقا! حرف منم همین هستش !
تو همین تاپیک افرادی هستن که یک زمانی زده بودن لایت اسپید 100 برابر قوی تر از آپاچی !!! خود سایت لایت اسپید 2 برابر میگه ما ضرب بر 50 میکنم
و نمونه های مشابه زیادی هست که باید یکی یکی بررسی بشن.
دیگر در البرز هاست فعالیت ندارم
09380707181
میزبانی وب اوربیس -
-
-
November 27th, 2011, 16:32
لطفا نحوه محاسبه درصد امنیت سرور رو بفرمائید تا علاوه بر اینکه ما چیزی یا می گیریم بگم بهتون تا چند درصد می تونیم امنیت رو تامین کنیم !!
-