-
November 26th, 2011, 22:02
عضو جدید
چکونه از سایت های پر بازدید برای درآمد استفاده کنیم.
سلام بر دوستان بزرگوار امیدوارم که من را راهنمایی کنید.
من یک سایت با pagerank 4 و همچنین alexa 27000 جهانی و alexa iran 350 دارم.
باردید روزانه 10 هزار نفر است. pageview روزانه 90 هزار بار می باشد.
الان چیز های مثل عضویت ویژه راه اندازی کردم. ولی در آمدش کمه.
به نظر شما این سایت پتانسیل چقدر در آمد در ماه داره؟
جه کارهایی را می توام برای در آمد انجام بدم؟
حالا ایده هایی که به ذهن می رسه این هاست
1- فروشگاه (چی بفروشم؛ حتما باید خودم کالا داشته باشم یا میشه از طریق یکی واسطه بود)
2- تبلیغات کلیکی (والا هر لار گذاشم پشیمون شده فکر کنید 10 هزار بازدید در روز دارید و تعداد کلیک های روزانه را به شما 10 نفر نشون می دن اینا ***ن یا ما بلد نیستیم؟)
3- شارژ ایرانسل (آقا من آخر نفهمیدم از کجا باید بخرم ارزون در بیاد مثلا چند جا زنگ زدم می گغتن که هر 1000 تومن مثلا 30 تومن می مونه که این هم اصلا با عقل جور در نمیاد اصلا به زحمت جور کردن دبتابیس و امنیت و شکایت و .. نمی خوره)
بقیه شو شما بگید لطفا راهنمایی کنید در راه خدا
-
-
November 26th, 2011 22:02
# ADS
-
November 26th, 2011, 22:40
عضو انجمن
پاسخ : چکونه از سایت های پر بازدید برای درآمد استفاده کنیم.
آدرس سایتتون رو می شه لطف کنید؟
فروشگاه درآمدش خوبه (البته اگه اختصاصی باشه یا بتونید از یکی پنل بگیرید بهتون سود بده، سود 40 به بالا)
-
-
November 26th, 2011, 22:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
konjkav
سلام بر دوستان بزرگوار امیدوارم که من را راهنمایی کنید.
من یک سایت با pagerank 4 و همچنین alexa 27000 جهانی و alexa iran 350 دارم.
باردید روزانه 10 هزار نفر است. pageview روزانه 90 هزار بار می باشد.
الان چیز های مثل عضویت ویژه راه اندازی کردم. ولی در آمدش کمه.
به نظر شما این سایت پتانسیل چقدر در آمد در ماه داره؟
جه کارهایی را می توام برای در آمد انجام بدم؟
حالا ایده هایی که به ذهن می رسه این هاست
1- فروشگاه (چی بفروشم؛ حتما باید خودم کالا داشته باشم یا میشه از طریق یکی واسطه بود)
2- تبلیغات کلیکی (والا هر لار گذاشم پشیمون شده فکر کنید 10 هزار بازدید در روز دارید و تعداد کلیک های روزانه را به شما 10 نفر نشون می دن اینا ***ن یا ما بلد نیستیم؟)
3- شارژ ایرانسل (آقا من آخر نفهمیدم از کجا باید بخرم ارزون در بیاد مثلا چند جا زنگ زدم می گغتن که هر 1000 تومن مثلا 30 تومن می مونه که این هم اصلا با عقل جور در نمیاد اصلا به زحمت جور کردن دبتابیس و امنیت و شکایت و .. نمی خوره)
بقیه شو شما بگید لطفا راهنمایی کنید در راه خدا
امار و رنک خوبی دارید
فروشگاه خوبه لازم نیست خودت کالا بگیری و ارسال کنی شرکتهای بزرگ فروشگاهی هستن که درصدی کار میکنن و با سایتهای امار بالا حتی پیش پرداخت هم دیدم که میدن و درصد بیشتری نصبت به چیزی که تو سایتشون زدن میدن
توی یه سایت بزرگتر و با امار بالاتر تبلیغ بدید تا هم بازدیدتون بیشتر بشه هم بتونید از طریق اون سایت تبلیغ کننده بگیرید.
-
-
November 26th, 2011, 22:53
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
آدرس سایتتون رو می شه لطف کنید؟
فروشگاه درآمدش خوبه (البته اگه اختصاصی باشه یا بتونید از یکی پنل بگیرید بهتون سود بده، سود 40 به بالا)
من خودم برنامه نویس قوی هستم و نرم افزار فروشگاه اختصاصی هم نوشتم فقط موندمم چی بفروشم.
راستش آدرس سایت را نمی تونم بدم چون اینجا یکم عکس سبکی دارم و در سایت خودم حسابی خودمو می گیرم.
منظورتون از 40 بالا چیه؟ 40 هزار تومن؟ اینکه هزینه ماهانه سرور هامم نیست.
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------

نوشته اصلی توسط
0060
امار و رنک خوبی دارید
فروشگاه خوبه لازم نیست خودت کالا بگیری و ارسال کنی شرکتهای بزرگ فروشگاهی هستن که درصدی کار میکنن و با سایتهای امار بالا حتی پیش پرداخت هم دیدم که میدن و درصد بیشتری نصبت به چیزی که تو سایتشون زدن میدن
توی یه سایت بزرگتر و با امار بالاتر تبلیغ بدید تا هم بازدیدتون بیشتر بشه هم بتونید از طریق اون سایت تبلیغ کننده بگیرید.
میشه کاری کرد که اسم اون فروشگاه معلوم نباشه و کاربر فکر کنه از خودم داره می خره؟
آدرس چند تا از اون خوب خوباش بدید برم نگاه کنم.
-
-
November 26th, 2011, 22:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
konjkav
من خودم برنامه نویس قوی هستم و نرم افزار فروشگاه اختصاصی هم نوشتم فقط موندمم چی بفروشم.
راستش آدرس سایت را نمی تونم بدم چون اینجا یکم عکس سبکی دارم و در سایت خودم حسابی خودمو می گیرم.
منظورتون از 40 بالا چیه؟ 40 هزار تومن؟ اینکه هزینه ماهانه سرور هامم نیست.
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
میشه کاری کرد که اسم اون فروشگاه معلوم نباشه و کاربر فکر کنه از خودم داره می خره؟
آدرس چند تا از اون خوب خوباش بدید برم نگاه کنم.
بله اکثر فروشگاها به این صورت کار میکنن یک سایت یا یک اسکریپت در اختیارتون میزارن که یک فروشگاه به نام خودتون بزنید ولی تمام سفارشات اونا ارسال میکنن و درصد شما رو میدن
-
-
November 26th, 2011, 23:16
عضو جدید
دو تا سوال دارم اگر بتونید پاسخ بدید ممنون می شم.
1- چقدر حدودا میشه در آمد داشت؟ این اگر بگید من متوجه می شم که باید هنوز به فکر ارتقای سایت باشم یا اینکه ارزش داره دنبال درآمد برم.
2- آدرس فروشگاه های معتبری بدون د ز د ی کلک را برایم ارسال کنید ممنونم می شوم
-
-
November 26th, 2011, 23:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
konjkav
دو تا سوال دارم اگر بتونید پاسخ بدید ممنون می شم.
1- چقدر حدودا میشه در آمد داشت؟ این اگر بگید من متوجه می شم که باید هنوز به فکر ارتقای سایت باشم یا اینکه ارزش داره دنبال درآمد برم.
2- آدرس فروشگاه های معتبری بدون د ز د ی کلک را برایم ارسال کنید ممنونم می شوم
با این امار شما فکر کنم ماهی بالای 200-250 در بیاره منم خودم سایت دارم با امار کمتر الان تقریبا 1 چهارم این مبلغ ماهیانه در میاره سایت
ولا با 4-5 تایی کار کردم ولی بجز یکیشون هیچکدوم قبول ندارم ولی متاسفانه این یکی هم محصولاتش متنوع و به روز نیست هر چی هم بهش میگیم گوش نمیده .: PaySel.com سیستم جدید همکاری در فروش خودتون توی نت سرچ بزنید به نتیجه بهتری میرسید
-
-
November 26th, 2011, 23:37
عضو جدید
دستت درد نکنه
I will give it a try
-
-
November 26th, 2011, 23:43
عضو انجمن
-
-
November 26th, 2011, 23:46
عضو انجمن
سایت با رنک 4 و این بازدید بالا بستگی داره توی چه حوزه ای فعالیت کنه
اگر در قسمت فیلم و سریال یا موزیک باشه بالای 1 میلیون می تونه درآمد کسب کنه
در قسمت دانلود و اسکریپت اگر باشه بالای 500 هزار تومان می تونه درآمد داشته باشه
پتانسیل ارتقا هم دارید و اگر ادامه بدید می تونید موفق باشید
هم از فروشگاه و هم از طریق تبلیغات های مختلف، اسپانسر ،
پالس سرور،هاستینگ و سرورمجازی، اختصاصی ازکشورهای آمریکا،آلمان،ایران وهلند*شرکت رسمی ثبت شده*بیش از 8 سال سابقه فعالیت(نماد اعتماد)
پشتیبانی |آدرس: pulseserver.net |تلگرام: @aminpulse
-