موافقم اینطوری طرح های خیلی خوبی گیرتون میاد ! البته من پیشنهاد می کنم این مسابقه رو در انجمن مجیدآنلاین اجرا کنید ، چون همه گرافیست هستن ، و یه جور تبلیغ هم میشه برای هر دو انجمن!
هزینه هم که خودتون میدونید !! می تونید نرخ متعارف طراحی لوگو رو بعنوان هزینه قرار بدید...
فکر خوبی به نظر میرسه ولی باید یه قیمتی هم مد نظر داشته باشند افرادی که وقت صرف این کار میکنند
به هر حال اگر لطف کنید قیمت های متعادل توی این کار هم بگید ممنون میشم
زیاد لوگو هم نمیخوایم پیچیده باشه
یه چیز ساده ولی نو
مثلا :
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
چرا از حسین همتیار کمک نمیگیری اصفهان هم هست بهتر میتونی نظارت داشته باشی رو کارو اونطور که بخوای تحویل بگیری
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود. YAHOO - GMAIL
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود. YAHOO - GMAIL
چرا از حسین همتیار کمک نمیگیری اصفهان هم هست بهتر میتونی نظارت داشته باشی رو کارو اونطور که بخوای تحویل بگیری
حسین سرش شلوغه :دی به ما فقیر فقرا ها محل نمیده
این رو توی deviantart دیدم بدنشده :دی
یادمه یه زمانی به ممد فخرایی گفتم این کار رو برام بکنه
و فکر کنم این لوگو هم یکی از دوست هاشو طراحی کرد
طراح این لوگو کیه ؟ شماره تماس ازش داری ؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
یادمه یه زمانی به ممد فخرایی گفتم این کار رو برام بکنه
و فکر کنم این لوگو هم یکی از دوست هاشو طراحی کرد
طراح این لوگو کیه ؟ شماره تماس ازش داری ؟
طراح این لوگو جناب علی آهنگری هستند که کارشون واقعا عالیه و لوگوی تیم ما هم در دست طراحی دارند و وقتی من این تاپیک رو دیدم واقعا متعجب شدم که چرا نه اثری از این لوگو در این سایت هست و نه به اون توجهی می شه.
موافقم اینطوری طرح های خیلی خوبی گیرتون میاد ! البته من پیشنهاد می کنم این مسابقه رو در انجمن مجیدآنلاین اجرا کنید ، چون همه گرافیست هستن ، و یه جور تبلیغ هم میشه برای هر دو انجمن!
هزینه هم که خودتون میدونید !! می تونید نرخ متعارف طراحی لوگو رو بعنوان هزینه قرار بدید...
گیلاس جان شما کجا اینجا کجا ؟ :دی
اینهمه مدت یوزرتو میدیدم ، اما نمیشناختم
من کاربر Mohammad در انجمن مجیدآنلاین هستم.