سلام خدمت همگی
درخواست پرداخت 130 یورو داشتم ، از PayPal و Credit هم می شه انجام داد ، لینک مستقیم هست ، فقط خواهشا قیمت هر یورو رو هیمن جا بذارید برای پرداخت وقت زیادی ندارم و باید زود پرداخت کنم . متشکر
سلام خدمت همگی
درخواست پرداخت 130 یورو داشتم ، از PayPal و Credit هم می شه انجام داد ، لینک مستقیم هست ، فقط خواهشا قیمت هر یورو رو هیمن جا بذارید برای پرداخت وقت زیادی ندارم و باید زود پرداخت کنم . متشکر
UP
با سلام
265000 در خدمتم
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
260000 تومان
با کردیت کارت
دوستان دیگر نیز قیمت های خودشون رو اعلام کنند .
دوستان گرامی،
سلام
واقعیت این هست که این وقتی از طریق یاهو داریم پرداخت انجام میدیم جواب دهی سرعتش کمتر هست، به طور مثال باید در در یک لحظخ به 5 یا 6 پی ام پاسخ گو باشیم که استرس آفرین هست، برای همین با همکارمون تصمیم گرفتیم تا افتتاح سایت که نهایت آخر این هفته پیش رو خواهد بود پرداختی انجام نشه، همینطور درگاه هم به سایت اضافه میشه تا راحت تر بتونید پرداخت انجام بدید. پوزش بنده و همکارم رو پذیرا باشید.
ارادتمند / آقابیگی
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
درود
درسته درک می کنم ، من خودم خیلی از موقع اینطور بوده ، اما گفتم همیشه کار هست و باید انجام داد ، واقعا هم بنده درسته پرداخت زیادی نداشتم با شما اما راضی بودم و اون پرداخت Litespeed هم که خیلی اذیت کردند و استرس وارد کردند . بالاخره باز هم می گم هر کاری سختی خودش رو داره عزیز ، حالا برای شما کار پرداخت برای ما فروش (که نیست ! ) کار پشتیبانی ، اگر وقت داشته باشید و بتونید برای بنده و همکارانی که در تاپیک پرداخت ها رو گذاشتند عالی می شود ، تقریبا 5 روز وقت داریم برای پرداخت که 3 روزش رو که کلا بنده نیستم ، می مونه 2 روز که روز آخر هم قبول نمی کنند پرداخت ها رو .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)