الحق که فامیلیشون برازندشون هست ... فکر نکنم کسی جریان آپلودباز رو فراموش کرده باشه ...
الحق که فامیلیشون برازندشون هست ... فکر نکنم کسی جریان آپلودباز رو فراموش کرده باشه ...
توی فورم فکرمیکنم حدود 5 تا یزور حداقل از ایشون بن شده
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
به نظر من هرکسی که بخواد سمت خرید سرور بره حتما باید خودش مستقیما از دیتاسنتر بخره و یا اگه داره از واسطه ایرانی میخره شخصی باشه که 100% بهش اعتماد داشته باشه. حتی الامکان دوست و یا همشهری باشه.
دیگر خود دانید اخوی.
می خواد اما به من یا شما ارتباطی نداره ما اینجا فقط نقش رابط بین کاربر و دیتاسنتر هستیم نه ساپورتر کاربر , کاربر پشتیبانی می خواد هزینشو بده که متاسفانه دوستان فرهنگ غلطی رو رواج دادن که کاربر فکر میکنه پشتیبانی وظیفه من یا شماست که سرویس رو فراهم میکنیم !!!!
با توجه به توضیحات قرمز رنگ پس اگر مشکلی پیش بیاد به من یا شما ارتباطی نداره !!! مربوط به مدیر سرور میشه
* این پست من به معنی تایید و یا تکذیب ایشون نیست فقط در جواب پست شما پست دادم و جوابم کلی بود
@استارتر من از ایشون انتقادات زیادی دیدم گاها هم بعضی ها شکایتشو میکنن
سرویسی نداشتم ازشون اما کسی روهم ندیدم که رضایت داشته باشه ازشون
بنده از ایشون به مدت 6 ماه سرور داشتم و مشکلی نداشتم
ویرایش توسط kargar : November 24th, 2011 در ساعت 12:15
samanمیشناسین؟همینی که ویروس ساخته از سایت ها ورودی میگیرهمنبع : http://forum.nullers.ir/showthread.php?tid=4669با فروشگاه وبگذر همکاری میکنه؟
http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=21514
سلام
عزیز این اقا بعد از گرفتن کلی پول از من انجمن های من و بسته اصلا یک کلاهبردار به تمام معناست ضربه ی بسیار بزرگی به امار سایتم و زحمت هایی که کشیدم زده
با من تماس بگیر تا بیشتر راهنمایی کنم
09362605957
سلام
پشتیبانی همیشه به معنی رفع عیب نیست
همین که طرف در دسترس باشه و مشکلات و درخواست ها رو به دیتاسنتر انتقال بده ، یک مدل پشتیبانی هست و پی گیر کار باشه تا نیاز کاربر برطرف شه
فروش سرور این نیست که فقط سرور رو بفروشی بعد دیگه خداحافظ ! طرف ایپی می خواد ، مشکل داره و.....
اگر فروش سرور به این معنی باشه که شما میگید ، چه نیازی هست از من و شما بخره؟ چون عاشق چشم و ابرومون هست که پول بره توی جیب ما؟
مستقیما میتونه از دیتاسنتر بخره (مگر دیتاسنتر هایی که با ایرانیا مشکل دارن) ، از نظر پرداخت هم این همه هستند که پرداخت رو انجام میدن...
در خیلی از مواردم از نظر هزینه به نفعش هست ، تازه اگر هم نباشه حداقل خیالش راحت هست که مشکل با درخواستی داشت سریع خودش به دیتاسنتر میگه یا موقع تمدید سرور نمی خواد منتظر شما بمونه...
و اگر شما غیب باشی سرورش کنسل نمیشه... !
ممکنه خیلیا که سرور غیر مستقیم می گیرند علتش این باشه که اطلاعات فنی پایینی دارند و مشکلی پیش بیاد نفهمن مشکل از چیه که بتونن به دیتاسنتر منتقل کنن یا مشکلی باشه که شما با توجه به علم و تجربتون بتونید راهنمایی کنید (مشکلات کلی که ممکنه واسه سیستم عامل سرور پیش بیاد ، منظور من مشکلات نرم افزاری برنامه های روی یک سرور مجازی نیست)
در یک جمله :
فروش سرور فقط سفارش دادن و پرداخت پول به دیتاسنتر نیست (البته همینم اگر غیب شید به مشکل می خوره طرف چوت مالک حقیقی سرور شما میشید...!)
اگر این بود تمام افراد خارج از کشور باید بیان سرور بفروشن
ویرایش توسط the_coder : November 25th, 2011 در ساعت 09:23
ببینید فروش سرور اختصاصی زمانی تحقق پیدا میکنه که شما خودتون مالک اصلی سرور باشید 2 مثال میزنم مثل آقای hugeserver و WGB
اما زمانی که شما مالک حقیقی سرور نیستید شما جز رابط مالی نقش دیگه ای ندارید !!! لکن :
راهنمایی کردن امری جداست بر پشتیبانی کردن وو موضوع دیگه انتقال پیام بین کاربر و دیتاسنتر هست که شما با اون اندک پولی که اضافه می گیرید این کار رو باید انجام بدید مثل همون درخواست آی پی درخواست ریبوت دادن سرور
موضوع دیگه اینه که شما میگید چرا کاربر میاد از شما سرور رو اجاره می کنه و خودش مستقیم نمی خره این بر میگرده به همون فرهنگ غلطی که جا افتاده کاربر فکر میکنه با خرید از شما زرنگی کرده چون پول سرور رو 5000 تومان ارزون تر گرفته و پشتیبانی رایگان گرفته و ...
اما کسانی که اطلاعات فنی پایینی دارن انگلیسی ها یه کاری رو گذاشتن پیش روشون به اسم hiring که ما ایرانی ها کلا ازش بیگانه هستیم !!!!!
فکر میکنم به جوابتون رسیده باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)