-
October 15th, 2011, 11:29
عضو انجمن
پاسخ : ♠♠ آموزش نصب سی پنل + کانفیگ فایروال + نصب لایت اسپید و ... ♠♠ (( Warez-Host.IR ))

نوشته اصلی توسط
turboo
متشکر اما منظور بنده ترجمش نبود ، مشکل اینجا هست که من از تریال استفاده می کنم تا 45 روز اول که مشکلی نداره 2 روز هم نمی شه نصب کردیم
قرار نیست چون اولین باره نصب میکنید روی یک VPS پس حتماً تریال کار کنه.
IP که شما انتخاب کردید برای اون VPS رو در License Verification - cPanel Inc. چک کنید و ببینید قبلاً روی این IP سی پانل نصب شده یا خیر. به احتمال زیاد شده یا اینکه DNS هایی که وصل کردید موقع تنظیمات اولیه WHM بعد از نصب از دومین IR بوده و دلایل دیگر.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازpasargad به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2011 11:29
# ADS
-
November 10th, 2011, 15:01
عضو انجمن
پاسخ : ♠♠ آموزش نصب سی پنل + کانفیگ فایروال + نصب لایت اسپید و ... ♠♠ (( Warez-Host.IR ))
آقایون این پنل ها رو روی میکروتیک و ویندوز هم نصب میکنن ؟ چون از خارج که vps میگیری ویندور یه پنل هم میدن من cpanel گرفته بودم !!!
اما این رو لینوکس داره نصب میشه × من نفهمیدم چه جوریاس ؟؟؟
-
تعداد تشکر ها ازezat1 به دلیل پست مفید
-
November 10th, 2011, 15:04
عضو انجمن
برای ویندوز که cPanel Enkompass نصب می کنند روی Win Server 2008 برای میکروتیک رو در جریان نیستم ، فکر نمی کنم .
-
تعداد تشکر ها ازnovinhost به دلیل پست مفید
-
November 10th, 2011, 15:14
عضو دائم
سلام
یادش بخیر بیکار بودیم یک زمان
هرچند به خاطر بعضی ها ادامه ندادم آموزش را
در مورد میکروتیک تا آنجایی که من اطلاع دارم پنل خاصی نیاز به نصب نداره
از طریق یوزرمن خود میکروتیک به راحتی می توان کارهای زیادی انجام داد
البته جدا از این مورد از طریق ترمینال میکروتیک کارهای زیادی میشه انجام داد که یک نمونه دانلود و آپلود هست مانند سرورهای لینوکس یا ویندوز
اگر سوالی بود در خدمت هستم
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2011, 01:37
سلام.اساتید محترم من سی پنل رو نصب کردم.الان مونده تنظیماتش با کانغیگش.کسی میتونه انجام بده واسم؟ممنون میشم.
-
تعداد تشکر ها از ramsin به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2011, 01:44
عضو انجمن
کانفیگ رو می تونم براتون انجام بدم ، تنظیمات اولیه در whm که کار خاصی ندارد . آموزش تنظیمات و کانفیگ رو نیز فکر می کنم در سایت آقا رحمان نیز می تونید خرید نمایید (اگه اشتباه نکنم قبلا دیده بودم )
-
تعداد تشکر ها ازnovinhost به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2011, 02:26
-
تعداد تشکر ها از ramsin به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2011, 09:10
عضو دائم
کانفیگ رو می تونم براتون انجام بدم ، تنظیمات اولیه در whm که کار خاصی ندارد . آموزش تنظیمات و کانفیگ رو نیز فکر می کنم در سایت آقا رحمان نیز می تونید خرید نمایید (اگه اشتباه نکنم قبلا دیده بودم )
سلام
بله مجموعه کامل در سایت برای فروش موجود هست
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2011, 11:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ramsin
آقا کی انجام میدین واسم؟
امروز بعد از ظهر کار خاصی ندارم ، خواستید می تونم انجام بدم .
-
تعداد تشکر ها از novinhost به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2012, 10:10
عضو جدید
سلام من یه سوال داشتم این پروفایلی که اینجا اپلود میشه دقیقا چیه؟؟و اینکه همیشه بنا بر نیاز متفاوته یا نه؟؟میشه توضیحات بیشتری در مورد این تنظیماتی که اپلود شده بذارید ممنوون میشم
---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
شرمنده یه کم دیر شد
حسابی سرمون شلوغ بود این چند روز , در سه روز گذشته اندازه یک ماه گروه ما کار کرد :D
خوب بریم سراغ آموزش
فرض را بر این میگیرم که سی پنل نصب شده
به آدرس زیر مراجعه میکنیم :
کد:
Main >> Software >> EasyApache (Apache Update)
در اینجا باید شما نسخه آپاچی و php مورد نظر خودتون را انتخاب کنید و آپشن هایی که نیاز دارید را در حالت انتخاب در بیارید و ...
خوب این مورد مقداری سخت هست و شاید خیلی ها آشنایی نداشته باشند که چه گزینه هایی را نیاز دارند , برای همین یک پروفایل برای کاربران آماده کردم
ابتدا از لینک زیر دانلود کنید :
EasyApache (Apache Update)
قسمتهایی که نیاز به توضیح داشته روی تصویر توضیح داده شده :
قسمت هایی که نیاز به توضیح داشت روی تصویر توضیح داده شد
اگر قسمتی واضح نیست , دوستان اعلام کنند تا توضیحات کامل را ارائه کنیم
در پست بعدی یکی از دو مطلب زیر را قرار میدیدم :
1 - تنظیمات Tweak
2 - نصب و کانفیگ فایروال
شاید هم چیز دیگه ای
موفق باشید
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>سلام من یه سوال داشتم این پروفایلی که اینجا اپلود میشه دقیقا چیه؟؟و اینکه همیشه بنا بر نیاز متفاوته یا نه؟؟میشه توضیحات بیشتری در مورد این تنظیماتی که اپلود شده بذارید ممنوون میشم
-
تعداد تشکر ها از sarsar به دلیل پست مفید