صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 27

موضوع: خرید سرور از Egostar.ir - Love_life - داوود تنهایی - تحلیل پرداز ایرسا

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    699
    تشکر تشکر شده 
    678
    تشکر شده در
    417 پست

پیش فرض پاسخ : خرید سرور از Egostar.ir - Love_life - داوود تنهایی - تحلیل پرداز ایرسا

الحق که فامیلیشون برازندشون هست ... فکر نکنم کسی جریان آپلودباز رو فراموش کرده باشه ...

2. تعداد تشکر ها ازlvlehrad به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

پیش فرض پاسخ : خرید سرور از Egostar.ir - Love_life - داوود تنهایی - تحلیل پرداز ایرسا

توی فورم فکرمیکنم حدود 5 تا یزور حداقل از ایشون بن شده
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

عضو دائم AvalinHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,262
    تشکر تشکر شده 
    3,847
    تشکر شده در
    2,580 پست

به نظر من هرکسی که بخواد سمت خرید سرور بره حتما باید خودش مستقیما از دیتاسنتر بخره و یا اگه داره از واسطه ایرانی میخره شخصی باشه که 100% بهش اعتماد داشته باشه. حتی الامکان دوست و یا همشهری باشه.
    دیگر خود دانید اخوی.

عضو دائم --- آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    1,600
    تشکر شده در
    991 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط the_coder نمایش پست ها
    سرور پشتیبانی نمی خواد؟؟؟ !!!
    یعنی هیچ مشکلی برای سرور پیش نمیاد ؟
    دوست عزیز چه هاست ، چه سرور مجازی ، چه سرور اختصاصی و حتی دامنه نیاز به پشتیبانی داره....
    * این پست من به معنی تایید و یا تکذیب ایشون نیست فقط در جواب پست شما پست دادم و جوابم کلی بود
    می خواد اما به من یا شما ارتباطی نداره ما اینجا فقط نقش رابط بین کاربر و دیتاسنتر هستیم نه ساپورتر کاربر , کاربر پشتیبانی می خواد هزینشو بده که متاسفانه دوستان فرهنگ غلطی رو رواج دادن که کاربر فکر میکنه پشتیبانی وظیفه من یا شماست که سرویس رو فراهم میکنیم !!!!
    با توجه به توضیحات قرمز رنگ پس اگر مشکلی پیش بیاد به من یا شما ارتباطی نداره !!! مربوط به مدیر سرور میشه

* این پست من به معنی تایید و یا تکذیب ایشون نیست فقط در جواب پست شما پست دادم و جوابم کلی بود

@استارتر من از ایشون انتقادات زیادی دیدم گاها هم بعضی ها شکایتشو میکنن
    سرویسی نداشتم ازشون اما کسی روهم ندیدم که رضایت داشته باشه ازشون
    کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
    مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود. YAHOO - GMAIL

عضو جدید SPAM آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    46 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط noucamp نمایش پست ها
    شما خود اقای تنهایی هستید؟
    از اسم یوزرتون پیداست اهل پی تی هستید
    ....

عضو انجمن kargar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    194
    تشکر شده در
    146 پست

بنده از ایشون به مدت 6 ماه سرور داشتم و مشکلی نداشتم
    ویرایش توسط kargar : November 24th, 2011 در ساعت 12:15
    samanمیشناسین؟همینی که ویروس ساخته از سایت ها ورودی میگیره با فروشگاه وبگذر همکاری میکنه؟
    منبع : http://forum.nullers.ir/showthread.php?tid=4669
    http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=21514

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    298
    تشکر شده در
    202 پست

سلام
    عزیز این اقا بعد از گرفتن کلی پول از من انجمن های من و بسته اصلا یک کلاهبردار به تمام معناست ضربه ی بسیار بزرگی به امار سایتم و زحمت هایی که کشیدم زده
    با من تماس بگیر تا بیشتر راهنمایی کنم
    09362605957

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    141
    تشکر تشکر شده 
    127
    تشکر شده در
    85 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط smartieuser نمایش پست ها
    پیشنهاد میکنم هیچ وقت بدون دلیل و مدرک حرفی نزنید. این مسائل رو هم میتونین از طریق پیام خصوصی با خود این یوزر پیگیری کنید.
    پیشنهاد میکنم تا زمانی که زیر یوزرتون نوشته "عضو انجمن " تو مسایل مدیران دخالت نکنید چون این انجمن مدیر داره و اونا خودشون کارشون را بلدن
    ضمنا نه داوود تنهایی بودن نه عضو پی تی بودن بد یا گناه نیست! جوری پست زدید انگا من بهشون توهین کردن در صورتی که جمله من سوال بود

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    1,159
    تشکر شده در
    762 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط --- نمایش پست ها
    می خواد اما به من یا شما ارتباطی نداره ما اینجا فقط نقش رابط بین کاربر و دیتاسنتر هستیم نه ساپورتر کاربر , کاربر پشتیبانی می خواد هزینشو بده که متاسفانه دوستان فرهنگ غلطی رو رواج دادن که کاربر فکر میکنه پشتیبانی وظیفه من یا شماست که سرویس رو فراهم میکنیم !!!!
    با توجه به توضیحات قرمز رنگ پس اگر مشکلی پیش بیاد به من یا شما ارتباطی نداره !!! مربوط به مدیر سرور میشه

@استارتر من از ایشون انتقادات زیادی دیدم گاها هم بعضی ها شکایتشو میکنن
    سرویسی نداشتم ازشون اما کسی روهم ندیدم که رضایت داشته باشه ازشون
    سلام
    پشتیبانی همیشه به معنی رفع عیب نیست
    همین که طرف در دسترس باشه و مشکلات و درخواست ها رو به دیتاسنتر انتقال بده ، یک مدل پشتیبانی هست و پی گیر کار باشه تا نیاز کاربر برطرف شه
    فروش سرور این نیست که فقط سرور رو بفروشی بعد دیگه خداحافظ ! طرف ایپی می خواد ، مشکل داره و.....
    ا
    گر فروش سرور به این معنی باشه که شما میگید ، چه نیازی هست از من و شما بخره؟ چون عاشق چشم و ابرومون هست که پول بره توی جیب ما؟
    مستقیما میتونه از دیتاسنتر بخره (مگر دیتاسنتر هایی که با ایرانیا مشکل دارن) ، از نظر پرداخت هم این همه هستند که پرداخت رو انجام میدن...
    در خیلی از مواردم از نظر هزینه به نفعش هست ، تازه اگر هم نباشه حداقل خیالش راحت هست که مشکل با درخواستی داشت سریع خودش به دیتاسنتر میگه یا موقع تمدید سرور نمی خواد منتظر شما بمونه...
    و اگر شما غیب باشی سرورش کنسل نمیشه... !
    ممکنه خیلیا که سرور غیر مستقیم می گیرند علتش این باشه که اطلاعات فنی پایینی دارند و مشکلی پیش بیاد نفهمن مشکل از چیه که بتونن به دیتاسنتر منتقل کنن یا مشکلی باشه که شما با توجه به علم و تجربتون بتونید راهنمایی کنید (مشکلات کلی که ممکنه واسه سیستم عامل سرور پیش بیاد ، منظور من مشکلات نرم افزاری برنامه های روی یک سرور مجازی نیست)
    در یک جمله :
    فروش سرور فقط سفارش دادن و پرداخت پول به دیتاسنتر نیست (البته همینم اگر غیب شید به مشکل می خوره طرف چوت مالک حقیقی سرور شما میشید...!)
    اگر این بود تمام افراد خارج از کشور باید بیان سرور بفروشن
    ویرایش توسط the_coder : November 25th, 2011 در ساعت 09:23

12. تعداد تشکر ها ازthe_coder به دلیل پست مفید

عضو دائم --- آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    1,600
    تشکر شده در
    991 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط the_coder نمایش پست ها
    سلام
    پشتیبانی همیشه به معنی رفع عیب نیست
    همین که طرف در دسترس باشه و مشکلات و درخواست ها رو به دیتاسنتر انتقال بده ، یک مدل پشتیبانی هست و پی گیر کار باشه تا نیاز کاربر برطرف شه
    فروش سرور این نیست که فقط سرور رو بفروشی بعد دیگه خداحافظ ! طرف ایپی می خواد ، مشکل داره و.....
    ا
    گر فروش سرور به این معنی باشه که شما میگید ، چه نیازی هست از من و شما بخره؟ چون عاشق چشم و ابرومون هست که پول بره توی جیب ما؟
    مستقیما میتونه از دیتاسنتر بخره (مگر دیتاسنتر هایی که با ایرانیا مشکل دارن) ، از نظر پرداخت هم این همه هستند که پرداخت رو انجام میدن...
    در خیلی از مواردم از نظر هزینه به نفعش هست ، تازه اگر هم نباشه حداقل خیالش راحت هست که مشکل با درخواستی داشت سریع خودش به دیتاسنتر میگه یا موقع تمدید سرور نمی خواد منتظر شما بمونه...
    و اگر شما غیب باشی سرورش کنسل نمیشه... !
    ممکنه خیلیا که سرور غیر مستقیم می گیرند علتش این باشه که اطلاعات فنی پایینی دارند و مشکلی پیش بیاد نفهمن مشکل از چیه که بتونن به دیتاسنتر منتقل کنن یا مشکلی باشه که شما با توجه به علم و تجربتون بتونید راهنمایی کنید (مشکلات کلی که ممکنه واسه سیستم عامل سرور پیش بیاد ، منظور من مشکلات نرم افزاری برنامه های روی یک سرور مجازی نیست)
    در یک جمله :
    فروش سرور فقط سفارش دادن و پرداخت پول به دیتاسنتر نیست (البته همینم اگر غیب شید به مشکل می خوره طرف چوت مالک حقیقی سرور شما میشید...!)
    اگر این بود تمام افراد خارج از کشور باید بیان سرور بفروشن
    ببینید فروش سرور اختصاصی زمانی تحقق پیدا میکنه که شما خودتون مالک اصلی سرور باشید 2 مثال میزنم مثل آقای hugeserver و WGB
    اما زمانی که شما مالک حقیقی سرور نیستید شما جز رابط مالی نقش دیگه ای ندارید !!! لکن :
    راهنمایی کردن امری جداست بر پشتیبانی کردن وو موضوع دیگه انتقال پیام بین کاربر و دیتاسنتر هست که شما با اون اندک پولی که اضافه می گیرید این کار رو باید انجام بدید مثل همون درخواست آی پی درخواست ریبوت دادن سرور
    موضوع دیگه اینه که شما میگید چرا کاربر میاد از شما سرور رو اجاره می کنه و خودش مستقیم نمی خره این بر میگرده به همون فرهنگ غلطی که جا افتاده کاربر فکر میکنه با خرید از شما زرنگی کرده چون پول سرور رو 5000 تومان ارزون تر گرفته و پشتیبانی رایگان گرفته و ...
    اما کسانی که اطلاعات فنی پایینی دارن انگلیسی ها یه کاری رو گذاشتن پیش روشون به اسم hiring که ما ایرانی ها کلا ازش بیگانه هستیم !!!!!

فکر میکنم به جوابتون رسیده باشید
    کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
    مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود. YAHOO - GMAIL

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)