در مورد موضوعات که شما در مورد شبکه Caro مطرح کردید همانطور که خود شما در لینک http://www.webhostingstuff.com/uptime/CaroNet.html
هم اعلام کردید Caro در ماه March امسال میلادی بدلیل آتش سوزی در قسمت توزیع برق دیتا سنتر دچار اشکال شد. این موضوع بدترین حادثه ای بود که می توانست برای یک دیتا سنتر اتفاق بیافتد که البته آن زمان در همین سایت هم موضوعاتی مطرح شد و بحث شد . این اتفاق به حدی سنگین بود که حتی زمانی که ما با سایر نمایندگان اصلی Caro صحبت می کردیم فکر نمی کردیم که Caro دیگر بتواند مشتری ها را جذب کند و این به عنوان بدترین نقطه ضعف برای Caro شود ولی بر خلاف چیزی که همه ما فکر می کردیم قسمت مدیریت و تمامی کارکنان Caro با تلاش خودشان توانستند این بزرگترین تهدید را به یک فرصت برای نشان دادن صداقت و درستکاری و قدرت خودشان برای جلب رضایت مشتری های ناراحت در آن زمان تبدیل کنند آنها با عمل به تعهدات SLA خودشان و تلاش چندیدن برابر برای رفع اشکالات در دیتا سنتر و جدیت در حمایت از مشتری ها کاری کردند که نه فقط تعداد مشتری های ما و سایر نمایندگان Caro کم نشد بلکه از آن تاریخ به بعد تعداد مشتری های ما زیاد تر هم شد و تلاش افرادی مثل شما برای تخریب Caro در عمل و در مواجه با مشتریان به نتیجه نرسید. موضوع حادثه March امسال بدترین خاطره من در طی مدت همکاری به Caro بود ولی به من و مشتریان من این را اثبات کرد که در بدترین شرایط هم Caro و در سطح مدیران Caro در کنار ما هستند و با درک اشکال و پذیرش این نقطه ضعف آن را حل می کنند و صرفا ادعا نمی کنند این اتفاق و نحوه برخورد مدیران Caro به من نشان داد که می توان به Caro اعتماد بیشتر داشت
اگر شما معنی تمام کلماتی که به کار می برید را به درستی می دانید و می دانید که کجا از آنها استفاده کنید این یعنی هدف شما توهین به شخص من و یا مجموعه ای که من در آن فعالیت می کنم و یا دیتا سنتر Caro است. من تا به این لحظه این توهین ها و حملات را تحمل کردم و به شما به عنوان یک کاربر جدید آنقدر احترام گذاشتم که به شما پاسخ دادم ولی اگر می خواهید به این روش ادامه دهید فکر نمی کنم بحث با شما نتیجه ای داشته باشد من فقط موضوع را به آقای وحید واگذار می کنم به هر صورت که خودشان می دانند عمل کنند
سلام.
انتظار نداشته باشید که صحبت های شما را بشنوم (که اصولاً بی پایه و اساس هستند در مورد شخص بنده) و از شما تشکر کنم دوست عزیز ؟
درضمن، تلاش کنید که از کلمه کاربر جدید کمتر استفاده کنید، شاید من برای شما شناخته شده نباشم ولی برای اقلب بزرگان شناخته و تایید شده هستم و به این مورد می بالم.
شما هم لطفاً بیشتر در مورد افرادی که می خواهید با ایشان بحث کنید، تحقیق کرده و موضوع بحث را نیز (شرکت Caro ....!) کمی با ارزش تر انتخاب کنید.
با تشکر.
متاسفانه من تازه شما را در این سایت دیدم و برای من شناخته شده نیستید و من می بینم که شما کاربر تازه هستید البته اینکه شما برای بزرگان شناخته شده هستید من نمی دانم لطفا بفرمایید کدام بزرگان . من از بزرگانی که شما می فرمایید سوال می پرسم . من دیشب در مورد شما تا حدودی تحقیق کردم و از چند نفر از دوستان و نماینده ها و همکارها سوال پرسیدم چون متاسفانه تا این لحظه علیرغم درخواست های متعدد همه دوستان هیچ اطلاعاتی از خودتان و یا دیتا سنتری که می فرمایید در آن شریک هستید نفرمودید .
من تا الان در مورد شخص شما چیزی مطرح نکردم فقط از شما خواستم موضوعات خارج بحث را مطرح نکنید و توهین نکنید . که البته این وظیفه ادمین است
آريا جان براي شفاف سازي خودت و ديتاسنترت يه تاپيك بزن و گفتني ها رو بگو.
مسلما همه خوشحال ميشن در مورد شما بيشتر بدونن.
سلام.
دوست عزیز، من در کارم بسیار جدی هستم و به هیچ عنوان اجازه نمیدهم افراد سودجو وارد این تجارت شوند.
منظور من شخص شما نیست، منظورم شرکت هاس بی اعتبار داخلی و خارجی هستند.
در ضمن، من دقیقاً اون مقاله رو مشاهده کردم ولی شما فکر می کنید، آب ریخته رو میشه جمع کرد ؟
شاید این مشتری کار زیاد مهمی با سرورش نداشته و مشتری هاش اونقدر ها حساس نبودند و یا به هر دلیل دیگه پس از حل مشکلش، خواسته مسالمت کنه !
در هر حال، من و دیگر مدیران سرور که برای کاربران خود ارزش قائل هستند، به هیچ عنوان همچین حرکتی را قبول نکرده و به سرعت از چنین شرکتی سرورهای خود را خارج می کنند.
من شخصاً به دلیل داشتن 15 دقیقه Downtime بعد از 10 ماه داشتن سرور با ThePlanet سرور خودم رو از اونجا خارج کردم و به دیتاسنتر خودمون آوردم.
مهم نوع مدیریت و درصد حساسیت هست، نه حل شدن و مسالمت مشکل پس از 24 ساعت خاموش بودن سرور به دلیل اشتباه دیتاسنتر !!!!!!!!!!!
با تشکر.
الان خيلي بحث كرديد نيكان و آرياي عزيز.
اما همه پست هاتون يكي بوده . اول كه همديگه رو به عصبانيت متهم ميكنيد. در ثاني اون ميگه مدرك بده اون ميگه اون شركت فلانه.
بكش پس كش رو تموم كنيد . نتيجه را اعلام كنيد.
سلام.
من مدارکم رو ارائه کردم.
منتظر جواب هستم.
با تشکر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)