-
November 20th, 2011, 17:37
Dell n5110 یا hp probook 4530 ؟
سلام بین این دو مدل کدوم رو انتخاب کنم:
1- DELL N5110:Core i5 - 4GB - 500GB - NVIDIA 525 DDR3 1024
2- HP PROBOOK 4530: Core i5- 4GB- 640GB- ATI 6490 DDR5 1024
سلام بعد از تحقیقات این دو مدل را انتخاب کردم حالا نمی دونم که کدومش برام مناسب تره می خوام دستگاهی باشه که در اثر کار زیاد داغ نکنه ، رزولیشن صفحه نمایشش زیاد باشه ، با یک بار شارژ مدت زمان بیشتر کار کنه ، شکل ظاهری هم مهم نیست فقط دستگاه کارکنی باشه ، بازی هم روان روش انجام بشه..
-
-
November 20th, 2011 17:37
# ADS
-
November 20th, 2011, 18:01
پاسخ : Dell n5110 یا hp probook 4530 ؟
این مدل دل رکورد خرابی شرکت دل را زده گوگل کنید و تعداد نتایج را ببینید!
-
تعداد تشکر ها از noucamp به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2011, 18:06

نوشته اصلی توسط
noucamp
این مدل دل رکورد خرابی شرکت دل را زده گوگل کنید و تعداد نتایج را ببینید!

یعنی خرابیش خیلی زیاد بوده؟
-
-
November 20th, 2011, 19:28
عضو انجمن
از بین این دو تا که انتخااب کردی hp بهتر هست.
-
تعداد تشکر ها از kashaneh به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2011, 13:06

نوشته اصلی توسط
babak1000
یعنی خرابیش خیلی زیاد بوده؟
بله
-
تعداد تشکر ها از noucamp به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2011, 13:54
تمام لب تاب ها در ایران چینی است
بستگی به وارد کننده اش دارد نه به dell یا asus بودنش
حتما با گارانتی معتبر بخرید که خرابیش کم باشه
اگر هم پول دارید apple بخرید
-
تعداد تشکر ها از sellpad به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2011, 15:31
کل حس بهتری نسبت به Dell دارم
من خودم Del 5010 دارم روزی حداقل 12 ساعت کار میکنه تا الان هم راضی هستم
شارژ 2.5 ساعته بهم میده
-
تعداد تشکر ها از Milad-H به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2011, 15:58
عضو انجمن
چرا asus نمی گیرید ؟ تجربه ثابت کرده asus کیفیت / کارایی خوبی داره و خرابی هم توش کم . البته نظر دوستمون هم درسته از شرکتی که میگیرید تحقیق کنید و با گارانتی من الان دو تا asus دارم و راضی هستم
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2011, 21:50
این مدل دل مشکل مین برد داره و شدیدا مین و کارت گرافیک میسوزونه
ایسوس هم خوبه فقط مشکلش اینه ساپرت ضعیفی داره و لینوکس هم هنوز به تایوان نرسیده چون خبری از درایور برای لینوکس نیست
سلام بعد از تحقیقات این دو مدل را انتخاب کردم حالا نمی دونم که
کدومش برام مناسب تره می خوام دستگاهی باشه که
در اثر کار زیاد داغ نکنه ،
رزولیشن صفحه نمایشش زیاد باشه ، با یک بار شارژ مدت زمان بیشتر کار کنه ، شکل ظاهری هم مهم نیست فقط
دستگاه کارکنی باشه ،
بازی هم روان روش انجام بشه..
اچ پی تو این دوتا بهتره-همه لپ تاپ های جدید تا حدودی داغ میکنند خصوصا سری i7 -صفحه نمایش خوب اول اپل بعد سونی بعد اچ پی بقیه افتضاح هستند-در این مورد لنوو حرف اول را میزنه و لپ تاپهاش محکم و کاری هستند ولی بدترین صفحه نمایش را دارند (برندی تماما چینی هست ولی کیفیت ساختش توپه)-بازی های خیلی قوی بهتره pc بخری چون تو این ضمینه pc با اختلاف زیادی laptop را میبره
نتیجه گیری= این اچ پیه خیلی خوب در اومده یا همینو بگیر یا بودجه را به 1 تومن برسون k53 یا n53 از ایسوس را بگیر( مدل n53 کیبرد اختصاصی جدیدا اختراع شده را داره که به هر جمله تایپ کردن 10 تا فحش هم به سازنده میدی بنابرین اول به کیبردش یک نگاهی بنداز )
-
تعداد تشکر ها ازnoucamp به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2011, 15:44

نوشته اصلی توسط
dertgtr
چرا asus نمی گیرید ؟ تجربه ثابت کرده asus کیفیت / کارایی خوبی داره و خرابی هم توش کم . البته نظر دوستمون هم درسته از شرکتی که میگیرید تحقیق کنید و با گارانتی من الان دو تا asus دارم و راضی هستم
سلام شرکتی که کار می کنم قراره لپ تاپ به صورت قسطی بده که این دو مدل بهتریناش بودن با گارانتی مادیران هم می دن ، در ضمن لپ تاپها رو به صورت اکبند بهمون می دن یعنی هیچ ویندوز یا نرم افزاری روش نصب نیست بهشون گفتم که هر برنامه ای که بخوایم رو نصب کنن بعد بفرستند، گفتند که شما هم ویندوز و هر برنامه ای که خواستین رو نصب کنین اگر مشکلی وجود داشت به نمایندگی مراجعه کنید
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------

نوشته اصلی توسط
noucamp
این مدل دل مشکل مین برد داره و شدیدا مین و کارت گرافیک میسوزونه
ایسوس هم خوبه فقط مشکلش اینه ساپرت ضعیفی داره و لینوکس هم هنوز به تایوان نرسیده چون خبری از درایور برای لینوکس نیست
اچ پی تو این دوتا بهتره-همه لپ تاپ های جدید تا حدودی داغ میکنند خصوصا سری i7 -صفحه نمایش خوب اول اپل بعد سونی بعد اچ پی بقیه افتضاح هستند-در این مورد لنوو حرف اول را میزنه و لپ تاپهاش محکم و کاری هستند ولی بدترین صفحه نمایش را دارند (برندی تماما چینی هست ولی کیفیت ساختش توپه)-بازی های خیلی قوی بهتره pc بخری چون تو این ضمینه pc با اختلاف زیادی laptop را میبره
نتیجه گیری= این اچ پیه خیلی خوب در اومده یا همینو بگیر یا بودجه را به 1 تومن برسون k53 یا n53 از ایسوس را بگیر( مدل n53 کیبرد اختصاصی جدیدا اختراع شده را داره که به هر جمله تایپ کردن 10 تا فحش هم به سازنده میدی بنابرین اول به کیبردش یک نگاهی بنداز )
سلام شرکتی که کار می کنم قراره لپ تاپ به صورت قسطی بده که این دو مدل بهتریناش بودن با گارانتی مادیران هم می دن ، در ضمن لپ تاپها رو به صورت اکبند بهمون می دن یعنی هیچ ویندوز یا نرم افزاری روش نصب نیست بهشون گفتم که هر برنامه ای که بخوایم رو نصب کنن بعد بفرستند، گفتند که شما هم ویندوز و هر برنامه ای که خواستین رو نصب کنین اگر مشکلی وجود داشت به نمایندگی مراجعه کنید
-