-
November 21st, 2011, 12:33
عضو انجمن
پاسخ : نحوه انتقال فایل از هاست دانلود به هاست دانلود دیگر؟

نوشته اصلی توسط
sellpad
به نظر من این روش یکم سخت است
از ftp استفاده کنند بهتر نیست؟
شما یک فایل با 500 مگ حجم رو بخواید دانلود کنید از حالت فشرده در بیارید و بعد دوباره فشرده کنید و پسورد بزارید و آپلود کنید ! با سرعت اینترنت ما کمی سخت نیست!؟
-
-
November 21st, 2011 12:33
# ADS
-
November 21st, 2011, 12:42
اگر دسترسی به هست مبدا دارید مشکلی نیست .
در غیر این صورت باید از رپید لیچ استفاده کنید .
همچنین اگر در زمینه اسکریپت نویسی تخصص دارید می تونید . اسکریپتی بنویسید که تمام این کارها رو بصورت اتوماتیک انجام بده .
یک اسکریپت برای دانلود و یک پش اسکریپت برای تغییر پسورد و ال.خ .
سربلند باشید
-
-
November 21st, 2011, 12:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
شما یک فایل با 500 مگ حجم رو بخواید دانلود کنید از حالت فشرده در بیارید و بعد دوباره فشرده کنید و پسورد بزارید و آپلود کنید ! با سرعت اینترنت ما کمی سخت نیست!؟
دوست عزیز بهترین گزینه همون رپید لیچ که هزینه ای هم واسط نداره از فکر سرور و راههای دیگه بیا بیرون چون همونطور که نوشتی تازه شروع کردی بهترین ابزار و ساده ترینش همین رپید لیچ
موفق باشی
-
-
November 21st, 2011, 12:48
عضو انجمن
همچنین اگر در زمینه اسکریپت نویسی تخصص دارید می تونید . اسکریپتی بنویسید که تمام این کارها رو بصورت اتوماتیک انجام بده .
یک اسکریپت برای دانلود و یک پش اسکریپت برای تغییر پسورد و ال.خ .
Rar پسورد دار ، در صورتی که سرور نرم افزاری برای اکسترکت کردن این نوع فایل نداشته باشه هم می تونه شامل شه دوست من؟
اگه بشه واقعا چیز خوبیه ...
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

نوشته اصلی توسط
0060
دوست عزیز بهترین گزینه همون رپید لیچ که هزینه ای هم واسط نداره از فکر سرور و راههای دیگه بیا بیرون چون همونطور که نوشتی تازه شروع کردی بهترین ابزار و ساده ترینش همین رپید لیچ
موفق باشی
خب شما بتونید فایل Rar که پسورد خورده روش رو با لیچر باز کنید و دوباره Rar کنید و پسورد بزارید که خیلی خوبه ...
ولی کلا هاست دانلود خیلی از ریموت دسکتاپ ارزونتر هم نیست ... + امکاناتی که می تونه ریموت دسکتاپ بده و هاست دانلود نمی ده...
-
-
November 21st, 2011, 12:51
عضو جدید
دوستان من فعلا نمیتونم هاست ویندوز تهیه کنم و الانم هاست فعلی من هاست لینوکسه اونم اشتراکی و یه هاست دانلود هم دارم که کنترل پنلش دایرکته خی الان تنها کاری که من میتونم انجام بدم همون اسکریپته درسته؟
آیا راه دیگه ای هم هست؟
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
راستی مگه با رپید لیچ نمیشه فایل رار یا زیپ رو ویرایش کرد مثلا تغییر نام یا رمز؟
-
-
November 21st, 2011, 12:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vahid03
دوستان من فعلا نمیتونم هاست ویندوز تهیه کنم و الانم هاست فعلی من هاست لینوکسه اونم اشتراکی و یه هاست دانلود هم دارم که کنترل پنلش دایرکته خی الان تنها کاری که من میتونم انجام بدم همون اسکریپته درسته؟
آیا راه دیگه ای هم هست؟
سرور ویندوز با هاست ویندوز متفاوت است
بله همون اسکریپت تنها راهه ...
البته اگه کنترل پنل Lxadmin باشه جا برای دانلود از آدرس داره خودش که سرور به سرور می کنه
-
-
November 21st, 2011, 12:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vahid03
آیا راه دیگه ای هم هست؟
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
راستی مگه با رپید لیچ نمیشه فایل رار یا زیپ رو ویرایش کرد مثلا تغییر نام یا رمز؟
بله فایل رار و زیپ رو میتونید باز کنید و ویرایش کنید و دوباره رار و زیپ کنید ولی در مورد پسورد گذاری دوباره اینو اطلاع ندارم توی سایت رپید لیچ فارسی میتونید سوال کنید کامل تر بهتون توضیح بدن انواع اموزش هم توی خود فروم رپید لیچ هست
-
تعداد تشکر ها از 0060 به دلیل پست مفید