-
October 26th, 2011, 17:22
دیتا سنتر خانگی
سلام
یه سوال که خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده ؟
آیا با راه اندازی یک دیتا سنتر خانگی برای vps و دانلود از طریق اون میشه فایل های دانلود شده رو از دیتا سنتر به هارد شخصی انتقال داد
اگه میشه یک راهنمایی کامل بکنید!!!
از چند نفرم که پرسیدم گفتن میشه ؟؟؟
مثلا کسایی هستن تو همین اینترنت که سفارش دانلود می گیرن هر گیگم قیمت خیلی پایینی میگن!!! طی تحقیقم که کردم هیچ کدومشون از اینترنت ماهواره ای استفاده نمی کنن چون هم سرعتی که میده محدوده هم هزینش بالاست !!!
یه عکس دارم که یکی از همین دوستان تو ایران با سرعت 8 مگ داره دانلود فایل انجام میده ! که این سرعت به نظر من فقط از سرور مجازی بر میاد!!!
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم یعنی منم می خوام مثل اینا که سفارش دانلود می گیرن و 100 گیگ رو کمتر از 10 ساعت دانلود می کنن این کارو انجام بدم و وارد این کار بشم
طی تحقیقیم که کردم فقط همین دیتا سنتر بوده واسه این جور دانلود
-
تعداد تشکر ها از ema_d57 به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2011 17:22
# ADS
-
October 26th, 2011, 19:16
پاسخ : دیتا سنتر خانگی
تا اونجا که من میدونم با ماهواره تا 20 مگابایت هم میشه گرفت
خرجی ام نداره باید هک ماهواره ای بلد باشی
یک سری رو هک کنی بعد از انترنت شون استفاده کنی
یه راه هم اینه که بری پهنای باند بگیری که باید قیمت بالا باشه نمی صرفه
-
-
November 19th, 2011, 20:36
سلام بر دوستان گرامی
اقا یعنی تو این جا هیچ کسی نیست که جوابی برای این سوال دوستمون داشته باشه
من یه سوال تو همین موضوع دارم اینکه منم میخوام یه کاری کنم که از یه جا(اسمشو نمیدونم (سرور)) فایل های دلخواه خودمو روی کامپیوتر شخصیم اپلود کنم با سرعت 20 مگ یعنی دستور به اپلودر بدم بعد روی کامپیوترم تحویل بگیرم ولی اینترنت خودم از 256 بیشتر پهنا لازم نداشته باشه
حالا اینکار شدنی هست یا نه یه خواب
-
-
November 19th, 2011, 20:48
عضو دائم
سلام دوست عزیز
دوست عزیز همچین چیزی امکان نداره
برای تهیه همچین سرعتی شما باید یک ارگان باشید
برای مثال عرض میکنم یکی از دوستان بنده تو مخابرات مشغول به کار هست و سرعت دانلود 7 مگابایت داره
اما برای منازل با کارت دانشجویی 2 مگابیت (256 کیلوبایت ) d:
راه اندازی سرور در خانه ممکن هست اما با سرعت محدود
اونهایی که سفارش میگیرند از اینترنت مجانی موجود در ارگان ها استفاده میکنند دوست عزیز
موفق باشید
ویرایش توسط allbert : November 19th, 2011 در ساعت 21:09
-
تعداد تشکر ها از allbert به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2011, 21:00
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2011, 22:05
عضو انجمن
بهترین کار خرید یک میکروتیک رم 256 کانفیگ ال تو تی پی و هک کردن یک اکانت روی ماه-واره توتلست iهستش
و خرید یک کارت دی وی بی کیو 2 تک تیونر حدود 130-140 هزینه داره
بعد هم یک اکانت 20مگ هک کن دانلود کن حاشو ببر
-
-
November 19th, 2011, 22:33
کلا تکنولوژی ADSL بیشتر از 2 مگا بایت نمیده . با فیبر نوری می تونی این سرعت رو بگیری .
اگر می خوای خرج کنی . می تونی بری یکی از شرکت های ارائه اینترنت مثل افرا نت .
بعد به PTP ( وایرلس پونت تو پونت ) بزنی و سرعت در حد Lan بگیری .
-
-
November 19th, 2011, 22:35
عضو انجمن
خوب بازم این کار خیلی هزینه داره البته تو ایران ولی فک کنم بهترین گزینه مک باشه که من گفتم شاید کلا 200 تومن هزینه اولیه داشته باشه ولی از ماهه بعد فقط 15 تومان همون پول میکروتیک هست فقط
-
-
November 19th, 2011, 22:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahosseini
کلا تکنولوژی adsl بیشتر از 2 مگا بایت نمیده . با فیبر نوری می تونی این سرعت رو بگیری .
اگر می خوای خرج کنی . می تونی بری یکی از شرکت های ارائه اینترنت مثل افرا نت .
بعد به ptp ( وایرلس پونت تو پونت ) بزنی و سرعت در حد lan بگیری .
فناوری adsl2+ تا 24 مگابیت دریافت پشتیبانی میکنه !

نوشته اصلی توسط
milad221
خوب بازم این کار خیلی هزینه داره البته تو ایران ولی فک کنم بهترین گزینه مک باشه که من گفتم شاید کلا 200 تومن هزینه اولیه داشته باشه ولی از ماهه بعد فقط 15 تومان همون پول میکروتیک هست فقط
دریافت اینترنت ماهواره ای به صورت یک طرفه امکان پذیر است ، ولی در صورتی که نیاز ما به ارسال بیشتر از دریافت است ! میتونید تجهیزات گران دوطرفه رو تهیه نمایید و دو روز دیگر توسط سپاه پاسداران توقیف و جریمه براتون ببرن . جرمش هم جاسوسی محسوب میشه و حسابی میوفتید توی .... !
همینطور میگین یه مک 20 مگ هک کن برو حالشو ببر ! به این راجتی ها هم نیست . چون مک های بالای 2 مگ سکیور هستند و هک کردن اونها مثل اون راحتی قبل نیست ! در ضمن شما با این هک دارید از اینترنت شیر استفاده میکنید ! یعنی ممکنه چند نفر دیگر هم از این استفاده کنند و این یعنی دردسر ! احتمالا قطع شدن اینترنت هر لحظه وجود داره !
-
-
November 19th, 2011, 22:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirlord
فناوری adsl2+ تا 24 مگابیت دریافت پشتیبانی میکنه !
دریافت اینترنت ماهواره ای به صورت یک طرفه امکان پذیر است ، ولی در صورتی که نیاز ما به ارسال بیشتر از دریافت است ! میتونید تجهیزات گران دوطرفه رو تهیه نمایید و دو روز دیگر توسط سپاه پاسداران توقیف و جریمه براتون ببرن . جرمش هم جاسوسی محسوب میشه و حسابی میوفتید توی .... !
همینطور میگین یه مک 20 مگ هک کن برو حالشو ببر ! به این راجتی ها هم نیست . چون مک های بالای 2 مگ سکیور هستند و هک کردن اونها مثل اون راحتی قبل نیست ! در ضمن شما با این هک دارید از اینترنت شیر استفاده میکنید ! یعنی ممکنه چند نفر دیگر هم از این استفاده کنند و این یعنی دردسر ! احتمالا قطع شدن اینترنت هر لحظه وجود داره !
بله اینم هست ولی واسه سند میتونه از همین ای دی اس ال که داره استفاده کنه
یک سری انجمن ها هستن که این مک های هک شده رو فری میزارن میتونه از اونجا بگیره خوب
و در ضمن اگر یک مک 20 پیدا شد که 10 نفر دارن استفاده میکنن میره از یک ماه-واره دیگه یا حالا رو همون یوتل روی فرکانس دیگه مک میزنه
-