شرکت ور شکست نشده.
توجه داشته باشید بنده عرض کردم : پس از زمان مذکورشرکت فضاها نسبت به بک آپ و اطلاعات کاربران هیچ تعهد و تضمینی نخواهد داشت
کد:
توجه داشته باشید کلیه کاربرها تنها تا پنج شنبه 19 آبان نسبت به تهیه بک آپ و انتقال سایت خود به جای دیگر زمان دارند لذا پس از زمان مذکورشرکت فضاها نسبت به بک آپ و اطلاعات کاربران هیچ تعهد و تضمینی نخواهد داشت.
در صورت بروز هر گونه مشکل به پشتیبانی تیکت ارسال کنید.
باتشکر
مهدار نجفی
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------

نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
آقای نجفی سرور ویندوز رو که دیگه در جریان هستید؟
هر چند برای همون لینوکس هم یک روز قبلش ایمیل زدن زیادم مهلت خوبی نبود ولی ما گرفتیم به هر شکلی که بود
ولی ویندوز امکان گرفتن بکاپ نبود
بله در جریانم دیدی که من تلاشم رو کردم اما به هر حال من مجددا سعی می کنم دسترسی شما رو ایجاد کنم.تا بتونید بک آپ بگیرید.دسترسی سرور آلمان رو هم امروز باز می کنم سایر مشتریان بک اپ تهیه کنند.
در مورد ولیوم کی گفته ما آبرو ریزی کردیم؟ ما مشکلی با این دیتاسنتر نداریم و همکاری خودمون رو ادامه میدیم.
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------

نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
این افراد مدتی پیش فاض جدید کلاه برداری رو این بار از کاربران خارجی، استارت زدند:
http://ipap.co
به اسم های مختلف در حال فعالیت در اینترنت هستند، یک روز هم از صحنه تجارت اینترنتی حذف میشند، مثل خیلی افراد دیگه که توقع داشتند یک شبه، به هر طریق ممکن، به پول های کلان برسند و در نهایت هم حتی با کلاه برداری های متعدد به هیچ کجا نرسیدند!
با تشکر.
جناب آریا شما مسئولیت تهمت هایی رو که می زنید رو جهت اقدام قانونی از جانب شرکت قبول می کنید؟
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
ضمنا جناب علی پور و اصفهان وب و همچنین جناب پویا محمدی در پویا هاست شما مگه پول داده بودید کدوم شرکت یک ماه صبر می کنه؟
تازه ما باید ترمینیت می کردیم نه اینکه بک اپ بدیم به شما.