-
September 22nd, 2009, 13:37
درخواست 500 مگابایت هاست
سلام. من 500 مگابایت هاست میخوام با 3 گیگ پهنای باند + سی پنل.. سایتم نرم افزاره اما از سایتهای دیگر میزارم و آپلودی ندارم.پس وارز هم لازم ندارم باشه. اما تنها چیزی که میخوام 1 روز تسته.اگر سرور سرعت داشته باشه و خوب باشه میگیرم. سرور قبلی که پول دادم بهش یک هاست بهم داد شاید آشغال رو بگه هیچ! سرعت که نداشت هیچ پشتیبانیم نداشت. آخرشم سایتم رو از بین برد. من میخوام رو سایتم نیوک نصب کنم. سرور هم اطمینانی میخوام با پشتیبانی و بک آپ. برای اطمینان هم یک روز تست میخوام. هر کسی میتونه با این شرایط بده بهم بگه قیمتش رو هم اعلام کنه.. در ضمن قیمتها رو هم اعلام کنید. ممنون
-
-
September 22nd, 2009 13:37
# ADS
-
September 22nd, 2009, 22:35
عضو انجمن
پاسخ : درخواست 500 مگابایت هاست
کمتر جایی یه چیز رو اینقدر ارزون میده !!
مگر هدفش کار خیر باشه ( مثل شما )
آخه من کمتر جایی با این قیمت ها میبینم ! مگر سرورش در حدی باشه که با قیمت های کم درآمدش در بیاد
-
-
September 22nd, 2009, 22:52
حالا اين صاحاب تاپيك كجاست؟
نكنه هاست تهيه كردن و شما همچنان در حال آفر دادن هستين
-
-
September 23rd, 2009, 00:19
عضو انجمن
با سلام
پارمیس هاست با قیمت مناسب ولی نه آنقدر پایین که مشخص کننده این هست که به هاست مورد نظر نمی توان اطمینان کرد حاظر هست که پر سرعت ترین هاست موجود را در اختیار شما بگذارد.
www.parmishost.com
-
-
September 23rd, 2009, 00:49

نوشته اصلی توسط
afranethost
کمتر جایی یه چیز رو اینقدر ارزون میده !!
مگر هدفش کار خیر باشه ( مثل شما )
آخه من کمتر جایی با این قیمت ها میبینم ! مگر سرورش در حدی باشه که با قیمت های کم درآمدش در بیاد
دوست عزیز ما همکاریم و وظیفه داریم فقط خدمات خودمونو معرفی کنیم نه اینکه به همدیگه ضربه بزنیم با این حرفا.
سرور ما، تو دالاس (در تگزاس) در آمریکا و در دیتا سنتر معتبر modern SoftLayer قرار گرفته.
این سرور دارای 8 پردازنده ی قدرتمند Intel Xeon هستش. هر کدوم از این پردازنده ها سرعش 2666.809 MHz و حافظه کش 6144 KB دارن.
رم سرور ما هم 8 گیگ هست.
این یعنی سرور ضعیف؟ خواستین اکانت تستمون رو ببینید. و برید مشخصات سرور رو ببینید.
-
-
September 23rd, 2009, 01:10
ما هم در خدمتیم
برای مشاهده تعرفه ها به سایت مراجعه فرمائید . . .
-
تعداد تشکر ها ازnext به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2009, 01:35
دوستان شرمنده تا همینجا بسته.. به خدا فقط 500 مگابایت خواستم نه بیشتر.. الانم به چند نفر پیغام خصوصی میزنم و زدم بهم اکانت تست بدن هر کدوم خوب باشه آن رو بر میدارم.. والا الان دیگه انقدر زیاد گفتید نمیتونم تست کنم و از همه بخوام برام اکانت تست بدند.. بیشتر دارم نگاه میکنم کدوم مشهورتره و میزبان سایتهای خوبی هست آن رو تست کنم بگیرم..تا فردا شب یکی رو امتخان میکنم میگیرم. لطفا همینجا بسته
دیگه.. مگه چند تا هاست میخوا آخه
-
-
September 23rd, 2009, 01:40

نوشته اصلی توسط
sajad
به قول وحيد صبر كني تا آخر شب رايگان هم ميدن بهت :|
این هم آخر شب
حالا اگه دلمون هم بخواد رایگان هم میدیم مشکلی هم پیش نمیاد.
در عوض بعضی ها هم نمیان تاپیک خراب کنند
-