سلام من در سي پنلم 2 تا آدرس ايميل ساختم اما نميدونم به دومي چطور وارد بشم در ضمن دو تا آدرس ايميل من روي دو تا دامين هست كسي ميدونه من چطور به آدرس ايميلم ميتونم وارد شم ؟
با مايكروسافت اوتلوك هم امتحان كردم اما جواب نداد لطفا راهنمائيم كنيد.
مرسي![]()
سلام من در سي پنلم 2 تا آدرس ايميل ساختم اما نميدونم به دومي چطور وارد بشم در ضمن دو تا آدرس ايميل من روي دو تا دامين هست كسي ميدونه من چطور به آدرس ايميلم ميتونم وارد شم ؟
با مايكروسافت اوتلوك هم امتحان كردم اما جواب نداد لطفا راهنمائيم كنيد.
مرسي![]()
addresssite.com:2095
ارتباطی نداره!
در سی پنل دامین و 2095 برای ایمیل هست که البته می تونید به جای دامین از آی پی استفاده کنید ( یا سایر دامین هایی که روی سرور ست هستند )
من امتحان كردم بازم نشد .
من براي ثبت در ساماندهي ميخوام و ايميلي هم كه مياد از طريق فايل منيجر سي پنل قابل مشاهدست اما به صورت اسكي 2 شما نميدونيد چطور به يو تي اف 8 تبديل كنم .
خب این آدرسی هم که من بهتون دادم هم از سی پنل هست و با فارسی مشکل داره ! شما یک ایمیل تو سی پنل ایجاد کنید و از بخش Forward داخل سی پنل به یک ایمیل خوب مثل جیمیل فوروارد کنید ، بعد از جیمیلتون ایمیل ساماندهی رو تایید کنید
نه اتفاقا براي من تا حالا هيچ مشكلي ايجاد نكرده من با سورير و هورد راحت كار ميكنم .
فوروارد هم كردم اما باز هم به همون صورت نشون ميده .
من به يه مبدل كد نياز دارم .
سلام دوست من ميل رو بساز بعد يه بخش داره تو سي پنل از همون جا فوروارد كن اين طوري هر ميلي كه بره خودكار مياد به ميلي كه فوروارد شده
بله !
در تایید حرف دوستمون،من هم همین رو عرض کردم ! شما دستی فوروارد می کنید !
قبل اینکه در ساماندهی درخواست بدید ایمیل براتون بفرستن تو سی پنل قابلی فوروارد رو اضافه کنید که هر ایمیلی به ایمیل :
info@domain.com
میاد مستقیم به جیمیل شما بیاد !
امتحان کنید...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)