سلام
همگیخسته نباشید
دوستان یه مشکلی دارم اونم این هست که یک سروری قصد انتقال به یک سرور دیگه داره!
سرور اول داریکت ادمین هست
سرور دوم هم سی پنل
بعد از تسنفر تمامی سایت ها با اررور دیتابیس لود میشن!
کار خاصی آد م باید انجام بده ؟!
تشکر از لطفتون!
سلام
همگیخسته نباشید
دوستان یه مشکلی دارم اونم این هست که یک سروری قصد انتقال به یک سرور دیگه داره!
سرور اول داریکت ادمین هست
سرور دوم هم سی پنل
بعد از تسنفر تمامی سایت ها با اررور دیتابیس لود میشن!
کار خاصی آد م باید انجام بده ؟!
تشکر از لطفتون!
سلام
ممون پیمان جان بنده هم همچین مشکلی رو دارم ! دوستان کمک کنند یا آموزش رو قرار بدن
با تشکر
(عظمت واقعی در آن نيست كه هرگز سقوط نكنيم، بلكه در آن است كه هر بار سقوط كرديم دوباره برخيزيم)
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد : او می گوید آری و هرچه می خواهی به تو می دهد. او می گوید نه و چیز بهتری به تو می دهد, او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد.
انتقال با ويزارد سي پنل از دايركت معمولا با همچين مشكلي (ديتابيس) روبرو ميشه كه بايد دستي انتقال بديد![]()
سجاد جان شما باشی دستی انجام میدی؟!
آخه مگه میشه!!!
سی پنلخودش پلاگینشو داره، بعد اررور بده؟!
دوستان کسی آشنایی نداره؟
والا من یادم میاد اون موقعها که تازه بحث تحریم پیش اومده بود و ما یه چندباری بین cpanel دایرکت ادمین جابهجا شدیم، موقع انتقال مشکل دیتابیس داشتیم و مدیر سرور هم به ریسلرها و مشتریها میگفت که یوزرهای دیتابیستون رو با پسور قبلی دوباره بسازید، اگه هم پسوردش یادتون نیست، یه یوزر بسازید و کانفیگ سیستم های مدیریت محتوایی که رو سرور نصب کردید رو دوباره با یوزر جدید تنظیم کنید!
البته ممکن مثل انتقال دستی به نظر بیاد، اما تو این حالت برای دو هزارتا یوزر فقط باید دو هزار بار یوزر دیتابیس ساخته بشه! بقیه کارا لازم نیست!
امیدوارم دوستان راه بهتری هم بهتون ارائه بدند.
به خود سی پنل بگین براتون انتقال میدن
تیکت باز کنید
ممنون از نظرات و راهنمایی های شما .
اما وقت گیر هست ... نمیشه
اگر کسی راهی ؛ دستوری .... میدونه دریغ نکنه ما منتظریما ! ><
پیشاپیش ممنون
(عظمت واقعی در آن نيست كه هرگز سقوط نكنيم، بلكه در آن است كه هر بار سقوط كرديم دوباره برخيزيم)
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد : او می گوید آری و هرچه می خواهی به تو می دهد. او می گوید نه و چیز بهتری به تو می دهد, او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)