نظرتون در مورد خدمات این سایت چیه؟
www.platinumservermanagement.com
نظرتون در مورد خدمات این سایت چیه؟
www.platinumservermanagement.com
اتفاقا همین دیروز با امیر در موردش حرف زدیم
سرچی که تو اینترنت زدم زیاد راضی نبودند
تاپیک هایی دیدم مثل این:
http://www.v7n.com/forums/dedicated-...anagement.html
من خیلی وقته ایدیشو دارم ولی زیاد باهاش چت نمیکنم
یه روز یه سوال فنی خیلی ساده پرسیدم گفت باید یکی از پکیج ها رو بخری تا درست کنیم
در صورتی که با 2 تا دستور حل میشد !!!
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام
من سایت های زیادی مثل http://www.platinumservermanagement.com/ را دیدم . البته طبیعی است که شما در صورتی که از سرویس های آنها خرید نکرده باشید جواب شما را نمی دهند و شما را راهنمایی نمی کنند.
ولی در مورد اینکه خدمات آنها خوب است یا نه . من توصیه می کنم که شما حتما در Webhostingtalk.com جستجو کنید تا نظرات خوب و بد و همین طور جواب ها را بررسی کنید.
با تشکر
سایت خارجی بهتری برای manage سرور سراغ دارید که قیمتهاش مثل این مناسب باشه؟
شما میتونی تو همین ایران با قیمت مناسب تر منیجیر بهتری پیدا کنی
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
یه سایتی بود من قبلا دیدم سرویسهای جالب داشت و یک پنل مدیریتی جالب هم داشت واسه مدیریت سرور و ارتباط شما با منیجر البته اسمشو یادم نمیاد ول اگه پیدا کردم حتما اطلاع میدم.
هدفم از این پست این بود که دوستان شاید این سایت رو بشناسن لوگو و آرم سایت هم یه قورباغه بود فکر کنم :دی
کسی منیجر خواست من در خدمتم ;-)
D j 7 x p l [at] G m a i l [d0t] c o m
سلام
البته ایرانی ها هم خوب هستند ولی ما از پشتیبانی خود دیتا سنتر کمک می گیریم.
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)