-
November 15th, 2011, 14:46
عضو انجمن
استیو جابز کوچک
این تصویر پسری است که به «استیو جابز مینیاتوری» یا «مینی استیو جابز» معروف شده است. این نوجوان 12 ساله که نام اصلیاش «توماس سوارز» است، مدتی پیش شرکتی را راهاندازی کرده که برای دستگاههای «آی- فون» و «آی- پد» برنامههاي جانبی ميسازد.
استیو جابز بزرگترین منبع الهام توماس بوده است. وي كه هم اكنون شركت نرم افزاري Carrott-corp را راهاندازی کرده به شيوه استيو جابز به ارائه محصولات مي پردازد.
-
-
November 15th, 2011 14:46
# ADS
-
November 15th, 2011, 15:03
عضو انجمن
پاسخ : استیو جابز کوچک
واقعا یک پسر بچه 12 ساله یک شرکت برپا کنه خیلی حرف هست ، واقعا خیلی جالب بود .
-
-
November 15th, 2011, 15:09
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2011, 15:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirlord
جالب هست ، اما خیلی جالب نیست ! میشناسم کسانی در ایران که اگر امکاناتی که در اون کشوری بهشون داده بشه ، از این گل پسر هم بیشتر پیشرفت خواهند !
ایشون گفتن که استیو جابز رو سرمشق خودش قرار داده ! اما آدم های بزرگ تر دیگری هم هستند ! چرا واقعا باید خودمون رو گول بزنیم ؟!
چرا همیشه باید بگیم که اونا مخـن و ما .... ! اونا هم آدمن و ما هم آدم هستیم . ما هم جای پیشرفت داریم .
امیدوارم سعی کنید که پیشرفت کنید ، نه این که پول در بیارید !
چون با پول در اوردن نمیشه پیشرفت کرد ، اما با پیشرفت کردن میشه پول در اورد !

پ.ن : خوب چیزیه ها

ممنون عزیز ، من هم در مورد تونستن و نتونستن خودمون بحثی نکردم و واقعا خوب امکاناتی که اونجا در اختیارش بوده و افرادی ک کنارش هستند باعث این کار شدند ، شما مخ هر چیزی هم کنارت باشه اما وقتی امکاناتی پاش نباشه چه بچه 12 ساله چه 40 ساله هیچ کاری نمی تونن انجام بدن و دقیقا ایرانی ها که جزء انسان های ضریب هوشی بالا هستند باید این اتفاق براشون بیفته !
پ.ن : چه ضریب هویشی دارم من نمی دونستم ها
-
-
November 15th, 2011, 15:15
کد PHP:
تا وقتی که تو کشوری زندگی میکنی که حرف اول پول میزنه ... پس بهتره با شرایط خودت عزیزم جلو بری
تو این مملکت مهندس هم باشی باید آگهی ورق بزنی, همه سوادت هم به...
به قول معروف تو ایران مهم نیست دانشمند باشی یا پروفسور , سوار یک ماشین شاسی بلند باشی میشی اقا مهندس عزیزم :ی
-
-
November 15th, 2011, 15:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ArtexGroup
کد PHP:
تا وقتی که تو کشوری زندگی میکنی که حرف اول پول میزنه ... پس بهتره با شرایط خودت عزیزم جلو بری
به قول معروف تو ایران مهم نیست دانشمند باشی یا پروفسور , سوار یک ماشین شاسی بلند باشی میشی اقا مهندس عزیزم :ی
دقیقا من با این حرف موافقم ، این رو به شخصا در زندگی خودم درک کردم ، و واقعا این هم به خاطر نبودن امکانات هست که برای طرف اون ماشین شاسی بلند جذاب جلوه می شه .
-
-
November 15th, 2011, 15:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
novinhost
ممنون عزیز ، من هم در مورد تونستن و نتونستن خودمون بحثی نکردم و واقعا خوب امکاناتی که اونجا در اختیارش بوده و افرادی ک کنارش هستند باعث این کار شدند ، شما مخ هر چیزی هم کنارت باشه اما وقتی امکاناتی پاش نباشه چه بچه 12 ساله چه 40 ساله هیچ کاری نمی تونن انجام بدن و دقیقا ایرانی ها که جزء انسان های ضریب هوشی بالا هستند باید این اتفاق براشون بیفته !
پ.ن : چه ضریب هویشی دارم من نمی دونستم ها

صحبت من کلی بود و فقط با شما نبودم . عادت کردم وقتی پست بدم پست قبلی رو ریــ ـپلای میکنم 
بله . درسته . متاسفانه در این 33 سال ما خیلی کمتر از اون چیزی که میتونستیم پیشرفت کردیم .

نوشته اصلی توسط
ArtexGroup
کد PHP:
بین المللی فکر کن داداش
بله واقعا این طرز تفکر غلط تو جامعه ی ما خیلی زیاد شده . اما جامعه ی ما همیشه این طور نمیمونه ! بالاخره ما هم باید از توانایی هامون به طور صحیح استفاده کنیم .
پ.ن All : هیچوقت خودتون رو دست کم نگیرید دوستان !
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2011, 15:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirlord
صحبت من کلی بود و فقط با شما نبودم . عادت کردم وقتی پست بدم پست قبلی رو ریــ ـپلای میکنم

بله . درسته . متاسفانه در این 33 سال ما خیلی کمتر از اون چیزی که میتونستیم پیشرفت کردیم .
بین المللی فکر کن داداش

بله واقعا این طرز تفکر غلط تو جامعه ی ما خیلی زیاد شده . اما جامعه ی ما همیشه این طور نمیمونه ! بالاخره ما هم باید از توانایی هامون به طور صحیح استفاده کنیم .
پ.ن All : هیچوقت خودتون رو دست کم نگیرید دوستان !
در این سال پیشرفتی که نداشتیم هرچی بوده روال خیلی خیلی عادی بوده چیز خاصی نبوده (اون هم که همش با کمک دیگران)
من هم امیدوار هستم که جامعه ما اینطور نمونه اما اگه خیلی خوش بینانه به این موضوع فکر کنم ، هم سن و سال های بنده می شن نسل سوخته و شاید فرزند یا نوه های من بتونن به این چیز برسند .
شرمنده من اول شروع کردم این بحث رو اما دیگه قضیه سیاسی می شه بخواییم ادامه بدیم ، این بچه 12 ساله چه قدرتی داشته که با این کارش ما یک میز گرد اینجا راه انداختیم .
-
تعداد تشکر ها از novinhost به دلیل پست مفید