پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
100% مورد قبول بنده. 2 روز خیلی برای من زحمت کشیدن.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
همکاری ایشون + زحمت بسیاری که میکشن و ادب و متانتشون و پیگیریشون شدیدا تأیید میشه
برای ما خیلی زحمت کشیدند و حالا حالاها باهاشون کار داریم و با کس دیگه کار نمیکنیم.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
من واسه اولین بار با ایشون کار کردم . یه پرداخت 157 یورویی بود که با توجه به عجله ای که من داشتم ایشون واقعا لطف کردن و به موقع پرداختش کردن. ادب و پیگیری ایشون هم جای تشکرد داره.
اینجا بیشتر شنونده هستم
==============================همکاری ایشون + زحمت بسیاری که میکشن و ادب و متانتشون و پیگیریشون شدیدا تأیید میشه
برای ما خیلی زحمت کشیدند و حالا حالاها باهاشون کار داریم و با کس دیگه کار نمیکنیم.
از لطف شما بسیار متشکرم. امیدوارم بتونیم همیشه رضایت شما را داشته باشیم.من واسه اولین بار با ایشون کار کردم . یه پرداخت 157 یورویی بود که با توجه به عجله ای که من داشتم ایشون واقعا لطف کردن و به موقع پرداختش کردن. ادب و پیگیری ایشون هم جای تشکرد داره.
سفارش ما رو هم به سرعت انجام دادن ، جا داره ازشون تشکر کنم .
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
نرخ ویزا کارت هدیه چجوری محاسبه میشه؟
باقی مانده در کارت تکلیفش چیه؟
با سلام 34 دلار پرداخت فوری پیپل نیاز دارم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)