نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
سلام.

در مورد ما که حدود 2.5 میلیون (شایدم بیشتر - درست خاطرم نیست) کلاه برداری کردند، وقتی وکیلمون در ایران باهاشون تماس گرفت اول جواب ندادند و وقتی با شماره غریبه تماس گرفتیم فرزاد شکوهی شروع کرد به داد و بیداد که آره سرویس ها مشکل داشت و ... در صورتی که حتی هم اگر اینطوری بود (که همه میدونن دروغ هست) ایشون نباید تا روز های آخر ایمیل به ما میدادند و میگفتن سرور هارو باز نگه دار و ساسپند نکن من مسافرت هستم و ...

آخر هم گوشی رو خاموش کردند و جواب وکیل ما رو ندادند و بعد هم رفتن توی سایتشون شروع کردند به بنده و شرکت ما فحاشی کردن و دورغ پراکنی کردن که فکر کنم هنوز در سایتشون موجود هست لینک خبر (درباره AriaServers) که خبرشون رو اگر بخونید به خودی خود خنده دار هست!

آدم های کوچیک نمیتونند با کشیدن خودشون بزرگ بشن، بزرگ شدن معرفت و عقل و صداقت لازم داره که فکر کنم این آقا(یان) از نداشتن این 3 مورد رنج می بردند!

با ندادن این مبلغ به قول خودشون میخواستند ما رو از صحنه تجارت محو کنند ... خبر نداشتند که همون ماهی که ایشون 2.5 میلیون هزینه تمدید سرویس هاشون رو پرداخت نکردند، بنده حواله 20+ میلیونی از پرداخت اون ماه مشتری ها از ایران به دبی داشتم!

به هر حال انسان ها همیشه از دریچه کوچیک چشم خودشون دنیا رو می بینند، نمیشه کسی رو سرزنش کرد.

با تشکر.
از خیر 2.5 میلیون گزشتید ؟