-
November 12th, 2011, 10:28
عضو انجمن
درخواست راهنمایی برای مشکل انتقال بانک اطلاعاتی فارسی از e107 به wordpress
سلام
برای انتقال مطالب از سیستم e107 به وردپرس از پلاگینی که خود وردپرس معرفی کرده استفاده کردم. سایت انگلیسی تقریبا بدون مشکل از e107 به وردپرس منتقل شد. ولی مطالب سایت فارسی با کاراکترهای نامفهوم به وردپرس منتقل شده. وقتی هم بانک اطلاعاتی رو چک میکنیم، داخل بانک وردپرس، تمامی کاراکترهای فارسی، خوانا دیده میشه، ولی در بانک اطلاعاتی e107 اینگونه نیست. این در حالی است که یونیکد هر دو utf-8 است.
کسی راهکاری برای حل این مشکل داره تا مطالب سایت فارسی به صورت صحیح از e107 به وردپرس import بشه؟
-
تعداد تشکر ها از webdata به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2011 10:28
# ADS
-
November 12th, 2011, 11:30
عضو انجمن
پاسخ : درخواست راهنمایی برای مشکل انتقال بانک اطلاعاتی فارسی از e107 به wordpress
از روش زیر برای وارد کردن مطالب در وردپرس استفاده نمایید , احتمالا جواب بده :موفق باشید
طوبی سرور: ثبت دامنه، میزبانی وب، سرور مجازی، سرور اختصاصی، لایسنس
شماره تماس: ٩١٠٠٤٠١١-۰۲۵
آی دی تلگرام: tooba_co
-
تعداد تشکر ها از TOOBA IT به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2011, 11:58
عضو انجمن
پاسخ : درخواست راهنمایی برای مشکل انتقال بانک اطلاعاتی فارسی از e107 به wordpress

نوشته اصلی توسط
TOOBA IT
از روش زیر برای وارد کردن مطالب در وردپرس استفاده نمایید , احتمالا جواب بده :
موفق باشید
احساس میکنم شما اصلا توضیحات بنده رو نخوندید و حتی عنوان رو هم کامل نخوندید، اینی که شما پاسخ دادی اصلا ارتباطی به سوال بنده نداشت و حتی نزدیک به اون هم نبود، لطفا یکبار بصورت کامل نوشته بنده رو مطالعه بفرمایید. لینکی که شما دادی برای بانک اطلاعاتی اکسل هست و کلا موضوع کاملا متفاوت هست. در حالی که مشکل من برای کاراکترها در بانک اطلاعاتی است و بقیه چیزها اوکی هست. فقط برای انتقال سایت با محتویات فارسی مشکل پیش اومده.
-
-
November 12th, 2011, 12:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
webdata
احساس میکنم شما اصلا توضیحات بنده رو نخوندید و حتی عنوان رو هم کامل نخوندید، اینی که شما پاسخ دادی اصلا ارتباطی به سوال بنده نداشت و حتی نزدیک به اون هم نبود، لطفا یکبار بصورت کامل نوشته بنده رو مطالعه بفرمایید. لینکی که شما دادی برای بانک اطلاعاتی اکسل هست و کلا موضوع کاملا متفاوت هست. در حالی که مشکل من برای کاراکترها در بانک اطلاعاتی است و بقیه چیزها اوکی هست. فقط برای انتقال سایت با محتویات فارسی مشکل پیش اومده.
با سلام دوست عزیز بنده دقیقا متوجه شدم مشکل شما کجا هست , اما این روشی رو که در مطلب قبلی خدمتتون عرض کردم پیشنهاد خود سایت وردپرس می باشد .
طوبی سرور: ثبت دامنه، میزبانی وب، سرور مجازی، سرور اختصاصی، لایسنس
شماره تماس: ٩١٠٠٤٠١١-۰۲۵
آی دی تلگرام: tooba_co
-
تعداد تشکر ها از TOOBA IT به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2011, 17:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
TOOBA IT
با سلام دوست عزیز بنده دقیقا متوجه شدم مشکل شما کجا هست , اما این روشی رو که در مطلب قبلی خدمتتون عرض کردم پیشنهاد خود سایت وردپرس می باشد .
دقيقاً از همين پلاگين استفاده شد، ولی با زبان فارسی مشکل داشت و سازگار نبود. وگرنه همه چيز ظاهراً مرتب بود. فقط کاراکترهای فارسی که از e107 به داخل وردپرس import میشه، صحیح نمایش داده نمیشه.
-
-
November 13th, 2011, 20:41
عضو انجمن
بالاخره مشکل حل شد، ولی متأسفانه توی وبسایتهای دیگه هیچ اشارهای برای حل این مشکل نشده بود و بعد از چند ساعت کلنجار رفتن، مسئله برطرف شد.
-
-
February 20th, 2012, 18:55
سلام
دوست گرامی. من هم به مشکل شما گرفتار شدم. میتونم خواهش کنم بگید از چه روشی برای حل مشکل استفاده کرده اید.
-
تعداد تشکر ها از vrs به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2013, 09:55

نوشته اصلی توسط
webdata
بالاخره مشکل حل شد، ولی متأسفانه توی وبسایتهای دیگه هیچ اشارهای برای حل این مشکل نشده بود و بعد از چند ساعت کلنجار رفتن، مسئله برطرف شد.
سلام. با اینکه چند سال از این پست میگذره ولی خواهشمندم دوستان لطف کنن بگن چطور این مشکل حل میشه... ممنون میشم راهنمایی جامع بفرمائید.
-
تعداد تشکر ها از colony به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2013, 10:32
عضو دائم
اينجا را نگاه كنيد مشكلتون حل مي شه
انتقال از e107 به وردپرس
-
تعداد تشکر ها ازsazsaz به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2013, 12:55

نوشته اصلی توسط
sazsaz
ممنون دوست عزیز. در اون تاپیک هم پست گذاشته بودم....
-
تعداد تشکر ها از colony به دلیل پست مفید