با این که خود ما با هتزنر کار می کنیم ولی لیز وب یک چیز دیگه هست.
با این که خود ما با هتزنر کار می کنیم ولی لیز وب یک چیز دیگه هست.
من لیزوب و ovh را پیشنهاد میکنم
leaseweb از بزرگترین datacentre اروپا هست و بارها خودش رو اثبات کرده ، همونطور که با یک گًل بهار نمیشه ، با یک برگ خشک هم خزون نمیشه . نمیشه انکار کرد ، قدرت و کیفیت leaseweb رو . سایر پیشنهادها هم در همین انجمن به تعداد زیادی مورد تأیید قرار گرفتند . ولی leaseweb ، leaseweb هست ، نمیشه توضیح بیشتری داد
حرف همه شما صحیح است
اما توی این انجمن اگر اشتباه نکنم 3 نفر بودن که بیشتر از بقیه اعضا با این دیتاسنتر رابطه داشتن و خرید می کردن (نماینده بودن ، شایدم کسای دیگه ای هم باشن اما من نمیشناسم):
بابک و هادی و خودمم که توضیح دادم .
و تا جایی که من اطلاع دارم هیچکدومشون (نه هادی و نه بابک) دیگه با این دیتاسنتر کار نمی کنن و سرور هاشون رو به دیتاسنتر های دیگه منتقل کردند(علتشم می تونید از خودشون بپرسید)
فکر کنم ارش هم ازشون چند تا سرور داشت که اونم به علت جریمه سنگین لیزوب کنسل کرد سرور هارو
ویرایش توسط the_coder : November 11th, 2011 در ساعت 21:52
نمیشه انکار کرد اتفاق ناگوار و نابه حقی که برای شما اتفاق افتاد ، همانطور که مثل خیلی از دوستان در هنگام وقوع این موضوع در تعقیب برای جویا شدن از نتیجهٔ این موضوع بودم هم در این انجمن هم در wht.com .
ولی در اینجا جدا از تجربیات شخصی با نگاه کلی اظهار نظر کردم ، و نتیجه پست قبلی بود
تا با کسایی که رابطه زیاد با این دیتاسنتر داشتن صحبت نکنید نمیتونید واقعا این دیتاسنتر رو بشناسید
این 2 تا تاپیک هم ببینید :
LeaseWeb Billing mistake. - Web Hosting Talk
http://www.webhostingtalk.ir/f34/29106/
-------------------
همینجا هم رسما اعلام می کنم کسایی که الان دارید با خیال راحت با لیزوب کار می کنید و خیلی خوش بین هستید به این دیتاسنتر
سعی کنید از اطلاعاتتون حتما بک اپ داشته باشید چون توی این دیتاسنتر امنیت اطلاعات معنایی نداره و دست از این خوش بینیتون بردارید...
* در خیلی از موارد امنیت اطلاعات مهمتر است از سرعت شبکه
تصور می کنم این مشکل اشخاصی است که با هویت ایرانی از دیتاسنتر ها خرید می کنند
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
لیزوب با ایرانی ها که مشکل خاصی نداره! بزرگترین مشکل ابیوز هایی هست که برای دوستان میاد، متاسفانه برخی از دوستان اقدام به ارائه سرویس وی پی ان بر روی این سرویس کرده اند که موارد بستن پورت ها و... رو رعایت نمیکتند و واسشون ابیوز اسپم و امثالهم میاد که مطمئنا دیتاسنتر باهاش مشکل داره ، خب مسلمه دیتاسنتر میاد باهاتون برخورد میکنه و بهتون گیر میده و تمایل کمتری به سرویس دهی به شما داره! البته در اینکه در حق امین عزیز ظلم شده رو نادیده نمیگیریم ولی خب باید نقاط مثبت هم دید.
علت کنسل کردن سرور ها متفاوت هست! مشکلاتی که میگید بیشتر در مورد لیزوب آلمان یا همون نت دایرکت خدابیامرز هست! علت کنسلی دوستان بیشتر فکر کنم بدلیل عدم تعهدات درست نت دایرکت به تحویل سرورها بهشون بود و دومین علت آن سیستم بیلینگ بی در و پیکر نت دایرکت که ...
در مورد سرورهای آرش هم که مشکل بیلینگ خود آرش بوده که به فرد نا مطمئن پرداخت رو داده بود که ریفاند شد و ادامه داستان که ربطی به لیزوب نداره و تا جایی که اطلاع دارم مشکل از سمت خود آرش بوده.
در صورتی که از سرور بصورت صحیح استفاده بشه و پرداخت به موقع و سالم انجام بشه مشکلی مطمئنا پیش نخواهد آمد...
هتزنر برای هاستینگ حرف ندار به چند دلیل
1- قیمت بسیار مناسب
2- اپتایم بسیار عالی
3- پورت بسیار علی
4-...
جناب the_coder حالا چه اصراریه که ایـــــــــنقدر روی این موضوع تأکید می کنید؟! شما یه تجربه بد از این دیتاسنتر داشتید ، درست. حالا به هر دلیل. این تجربه رو هم با سایر دوستان به اشتراک گذاشتید . تجربه ی شخص شما یا یکی دو تا دیگه دلیل نمیشه که کلا این دیتاسنتر مزخرف باشه که . می بینید که این همه از بچه ها هی میان میگن مشکلی نداشتن و ندارن . یکی دیگش هم خودم . نزدیکه یه سال هست ارشون سرویس دارم و مشکل خاصی هم نداشتم . اخطارها و یا مشکلات مالی هم منحصر به لیزوب نیست . همه جا هست . یه جا بیشتر یه جا کمتر . با ایرانیا هم هیچ مشکلی نداشتن و تا این لحظه ندارن . البته اگه ایرانی بازی توی استفاده غیر مجاز در نیاری ، همینطور توی پرداخت از سورسای غیر معتبر (که اینم ربطی به ملیت نداره و کلا خلاف قوانین هست . مثل همه جا). حالا باز شما بعد من بیا بگو لیزوب آشغاله!
پی نوشت : یه نکته دیگه هم اینکه لیزوب قیمتای سابقش خیلی مناسب تر بود و اخیرا قیمت سرویسای جدیدش رشد چشمگیری داشته که فکر می کنم بی ربط با شرایط اقتصادی فعلی اروپا نباشه.
ویرایش توسط hajvahid : November 12th, 2011 در ساعت 07:15
اینجا بیشتر شنونده هستم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)