-
November 6th, 2011, 13:56
عضو جدید
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
اوکی پرداختهای بنده رو یکی از دوست خارج از این فروم انجام می دادند قبلا تا با قاطی کردن دلار اون دوست من کار رو معلق کردند
یک سری پرداخت بود که دادم به یکی از دوستان همین فروم خوب انجام دادند و برای آخرین پرداخت 2 هفته (بله درسته) امروز فردا کردند و در نهایت گفتند که با دلار 3000 تومن می ریزم و جنگه و فلان
تا پرداخت آخری رو دادم به روزبه خان ( صاحب همین تاپیک) که با وجودی که زحمت هم داشت مقداری به خوبی انجام دادند برای بنده که همین جا از ایشون هم تشکر می کنم
-
تعداد تشکر ها از trueenzo به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2011 13:56
# ADS
-
November 6th, 2011, 15:02
-
تعداد تشکر ها از novinhost به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2011, 18:53
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
مجدد ایشون برام پرداختی رو انجام دادن. ممنون هستم ازشون.
-
-
November 6th, 2011, 19:08
عضو انجمن
چند پرداخت دیگه برامون انحام دادند
تائــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــید
-
-
November 8th, 2011, 17:26
ما امروز 1000 دلار ازشون ویزا کارت دریافت کردیم فکر کنم دیگه مشتری شدیم
-
تعداد تشکر ها از nightman به دلیل پست مفید
-
November 8th, 2011, 17:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nightman
ما امروز 1000 دلار ازشون ویزا کارت دریافت کردیم فکر کنم دیگه مشتری شدیم

متشکرم و امیدوارم و خیل خوشحال که بتونیم گره از مشکلات دیگر دوستان باز کینم.
-
-
November 8th, 2011, 17:54
عضو انجمن
100 دلار پرداخت رو براي ما با كرديت كارت انجام دادن . بسيار سريع و مطمئن .
با تشكر
-
تعداد تشکر ها از Ahmad110 به دلیل پست مفید
-
November 9th, 2011, 12:13
سلام، ویزا کارت فیزیکی رو تو چند روز تحویل میدید و اینکه فقط با ترجمه شناسنامه میشه اقدام کرد؟ چون پاسپورت ندارم. ممنون
-
-
November 9th, 2011, 13:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Hoomanf
سلام، ویزا کارت فیزیکی رو تو چند روز تحویل میدید و اینکه فقط با ترجمه شناسنامه میشه اقدام کرد؟ چون پاسپورت ندارم. ممنون
درود، ویزا کارت فیزیکی تا مدت نامعلمی صادر نمیشه. در صورتی که بتونیم از سر بگیریم ارائه اسکن پاسپورت الزانیست.
-
-
November 9th, 2011, 18:36
سلام
آیا خرید هم انجام میدین؟ مثلا از سینگل هوپ خرید سرور داشته باشیم؟ احتمالا بعضی از دیتا سنترها تلفن بزنن برای تایید بخاطر این میگم . میتونید خرید کنید یا خیر؟
مثل ديوانگان از زندگى تان لذت ببريد، زندگى مثل يك رويا ميگذرد.
-