Quad-Core Xeon 3440
16GB RAM
4 x 500GB SATA HDD's in RAID-0
2Gbps Port (2x1Gbps bonded)
20 TB datatraffic
IP:8
EvoSwitch, NL
با سلام لطفا سرور با شرایط فوق از EvoSwitch, NL و یا از .serverboost ایپی هم 6 یا 8 تا هم کافی هست
Quad-Core Xeon 3440
16GB RAM
4 x 500GB SATA HDD's in RAID-0
2Gbps Port (2x1Gbps bonded)
20 TB datatraffic
IP:8
EvoSwitch, NL
با سلام لطفا سرور با شرایط فوق از EvoSwitch, NL و یا از .serverboost ایپی هم 6 یا 8 تا هم کافی هست
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
چرا مستقیم خرید نمی کنید؟
مهندس مصطفی رضوی
واحد فروش و بازاریابی فن آوری اطلاعات دهکده وب
info at webvillage dot ir
02537753093
شاید دوستان افرو پیشنهادی داشتن و قیمتهای مناسبی تونستند بدن یه برسی میکنم بعد یه جمع بندی میکنم سرور تقریبا بصورت شخصی هست و نحایتا 4تا ویپیاس میشه
اگر شما هم پیشنهادی دارید بفرماید خوشحال میشم و استقبال میکنم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
فقط از هر جای هلند خریدین از snelserver نخرین...
با Dediserv Dedicated Servers | Dedicated Servers, VPS, SEO Hosting مذاکره کردید؟!
فکر کنم بتونن آفر خوبی بهتون بدن
به هیچ عنوان از snel خرید نکنید
2x Quad Core E5520
12 GB DDR3 RAM
2x 1 TB storage
Hardware RAID1
1000 Mbit connection
20 TB traffic
ماهانه 700 تومان
serverboost
هنوز نه فعلا میخوام ببنم همکارن افر چی دارن که ظاهرا تا الان با این مشخصات از این 2تا دیتا سنتر کسی افر نداده
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
در حد مصرف شخصی و نحات 3یا 4تا وی پی اس شخصی هست این مشخصاتی که دادن مد نظر نیست تشکر
سلامدر حد مصرف شخصی و نحات 3یا 4تا وی پی اس شخصی هست این مشخصاتی که دادن مد نظر نیست تشکر
تاپیک serverboost که یادت هست ؟؟
حواست باشه
موفق باشی
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)