فقط برای اطلاع دوستان :
جواب ایشان در مقابل درخواست kvm :
Hello,Unfortunately this is not something we provide at this point.Please let me know if I can be of further assistance.-- Matthew BerryShift Manager/ Team Leader
فقط برای اطلاع دوستان :
Hello,Unfortunately this is not something we provide at this point.Please let me know if I can be of further assistance.-- Matthew BerryShift Manager/ Team Leader
سلامفقط برای اطلاع دوستان :
جواب چه کسی ؟؟
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
خیلی جالبه واقعاًSinglehop.
در کل kvm ارائه نمیدهند.
یک چیز جالب تر بگم به دوستان
الان سرور قطع شد
بدون وی - پی - ان حتی ای پی اصلی سرور هم پینگ نداره ولی با وی - پی - ان که برای استفاده شخصی خودمون استفاده میشه (( یک سرور میکروتیک روی سرور آمریکا ))
بعد از اتصال به اون همه سرورها پینگ میده
ولی سرور را که داریم مانیتور میکنیم از طریق چند سایت همه دارن اعلام میکنن که سرور داون هست ولی با وی - پی - ان تمام ای پی ها را تست کردم راحت پینگ میده
بدون وی - پی - ان وی کلاینت در دسترس نیست ولی با وی - پی - ان در دسترس هست :D
V-*P-*N :
user = king
pw = 123456
IP = 184.154.6.163
دوستان می تونن به این اکانت وصل بشن و بعد برای نمونه این ای پی را پینگ بگیرن :
184.154.6.174
داستانی داریم ما
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
سلام
خوب ریموت دسکتاپ ها هم از طریق همون v-*/p-*/n-*/ که گفتم در دسترس هست ولی بدون اتصال به v-*/p-*/n-*/ به ریموت وصل نمیشه
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
نکات جالبتری هم هست که پس از مدتی متوجه خواهید شد.
موفق باشید.
ممنون از راهنمایی مفیدتوننکات جالبتری هم هست که پس از مدتی متوجه خواهید شد.
موفق باشید.![]()
184.154.6.174
این آی پی بدون وی - پی - ان هم پینگ داشت برای من (نشون به اون نشون که میکروتیک 5 نصب بود روی سرور)
کد:Pinging 184.154.6.174 with 32 bytes of data: Reply from 184.154.6.174: bytes=32 time=281ms TTL=45 Reply from 184.154.6.174: bytes=32 time=281ms TTL=45 Reply from 184.154.6.174: bytes=32 time=281ms TTL=45 Reply from 184.154.6.174: bytes=32 time=281ms TTL=45 Ping statistics for 184.154.6.174: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 281ms, Maximum = 281ms, Average = 281ms
سلام
رحمان جان
ما که از این kvm و اینا چیزی سر در نمیاریم ( فکر کنم مربوط به فیزیک میشه که ماشالله ما...)
ولی
اگه کلا یه سرور جدید و البته از یه دیتاسنتر دیگه بگیرید و بدید بو یوزرها راحت تر نیستید ؟
بلاخره جلوی ضرر رو هروقت بگیریم ، منفعته ! شما 1.200 هزینه کردی واسه یه سرور خراب
سلام
همین رو میشد نگفت . چون الان که گفتید هیچ فرقی با نگفتن نداره
پیروز باشید .
وقتی نظرات که من دادم اجرا نکردی همین هست دیگه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)