صفحه 7 از 14 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 135

موضوع: 50.000 تا 80.000 هزار تومان جایزه برای کسی که مشکل را برطرف کند

عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

پیش فرض پاسخ : 50.000 تا 80.000 هزار تومان جایزه برای کسی که مشکل را برطرف کند

تکنولوژی kvm سالها پیش کشف شده ... انشالاه دیتاسنتر شما هم به این کشف مهم دست پیدا کنند ...
    سلام
    فعلاً از تاریخ و ساعت :
    27/10/2011 - 07:10
    درخواست برای دسترسی به kvm ارسال کردیم به ....
    ولی هنوز درخواست انجام نشده است
    بعد خیلی ها ادعا دارند که سینگل هاپ بهترین هست

یک زمان 7 روزه آریا عزیز تعیین کردن که اگر در این مدت مشکلی پیش نیامد من هزینه را تقدیمشون کنم
    ولی اگر در 96 ساعت آینده یا همان 4 روز آینده مشکل پیش نیاد , خودم زودتر برای فاکتور مورد انجام شده مزاحمشون میشم

موفق باشید

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

2. # ADS

عضو انجمن PDhost.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    566
    تشکر شده در
    450 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط PDhost.net نمایش پست ها
    سلام . دو تا سوال . یکی اینکه آیا شبکه شما از arp استفاده می کنه مثل ovh ? یا giga-international زمانی که شما می خواهید شبکه سرور رو تعریف کنید حتما باید مک آدرس و arp , ... رو هم تنظیم کنید یا فقط با آی پی سرور متصل میشه ؟
    2- اینکه آیا شما kvm over ip دارید ؟ زمانی که سرور هنگ میکنه یا نتورک و پینگش رو از دست میده کنسول سرور رو میتونید ببینید و از طریق kvm با سرور کار کنید ؟
    سلام عزیز من چند وقت پیش این سوالا رو کردم اما جوابی ندادید . الان میشه جواب بدید که برای خودم قضیه روشن بشه حداقل که ممکنه این مشکل از arp بوده باشه یا نه ؟
    انفورماتیک رویای پارسیان ارائه کننده انواع خدمات تحت وب،سرویس های پهنای باند و طراحی شبکه و دوربین مداربسته با 10 سال سابقه ( از تیرماه 1386 )
    ( دامین،هاستینگ،VPS,VDSوسرور اختصاصی ) فروش ویژه VDS

عضو انجمن RezaFH آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,032
    تشکر تشکر شده 
    2,817
    تشکر شده در
    1,444 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Warez-Host.IR نمایش پست ها
    سلام
    فعلاً از تاریخ و ساعت :
    27/10/2011 - 07:10
    درخواست برای دسترسی به kvm ارسال کردیم به ....
    ولی هنوز درخواست انجام نشده است
    بعد خیلی ها ادعا دارند که سینگل هاپ بهترین هست
    سلام
    1- البته کاری با دیتاسنتر singlehop ندارم ولی این احتمال هم در نظر بگیرید که درخواست دیر ارسال شده باشه (مساله درخواست خود شما نیست!)
    2- فکر کنم رحمان جان شما اگر یه سرور دیگه توی این مدت گرفته بودی و این رو کنسل کرده بودی از هر لحاظ بصرفه تر بود برات
    3- اون مورد استفاده از یک رنج آی پی دیگهبرای سرور اصلی که من گفتم رو تست نکردید؟

@ PDhost
    دوست عزیز، جواب هر دو سوال شما توی تاپیک هست.
    شما اگر تاپیک رو میخوندید، نیازی نبود برای بار دوم سوالتون رو تکرار کنید.

1- دیتاسنتر ایشون SingleHop آمریکا هست و از Mac Address استفاده نمی کنن.
    2- ایشون فعلا دسترسی به KVM ندارند.

موفق باشید

5. تعداد تشکر ها از RezaFH به دلیل پست مفید

عضو انجمن astro.alireza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    350
    تشکر تشکر شده 
    1,292
    تشکر شده در
    690 پست

سلام
    همونطور که قبلا عرض کردم مشکل شما یکی از وی پی اس هایی هست که شبکه مجازی سرورتون رو مختل کرده. اون موقع هم گفتم که راه حل های شما به جواب نمی رسه. هر جای دیگه هم انتقال بدید این مشکل وجود داره.
    نمی دونم فقط اگه اون کسی که این خرابکاری رو توی سرور شما ایجاد کرده گیر بیارید باهاش چی کار می کنید!!!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط astro.alireza نمایش پست ها
    سلام
    همونطور که قبلا عرض کردم مشکل شما یکی از وی پی اس هایی هست که شبکه مجازی سرورتون رو مختل کرده. اون موقع هم گفتم که راه حل های شما به جواب نمی رسه. هر جای دیگه هم انتقال بدید این مشکل وجود داره.
    نمی دونم فقط اگه اون کسی که این خرابکاری رو توی سرور شما ایجاد کرده گیر بیارید باهاش چی کار می کنید!!!
    بررسی شواهد چیز دیگه ای میگه ... شما هم log های سرور رو بررسی کردید و نتیجه این بوده یا تنها حدس می زنید که این مشکل هست ؟

8. تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

سلام رضا جان
    1- البته کاری با دیتاسنتر singlehop ندارم ولی این احتمال هم در نظر بگیرید که درخواست دیر ارسال شده باشه (مساله درخواست خود شما نیست!)
    رضا جان مگر KVM برای مواقع اضطراری نیست ؟؟
    کسی که به این مورد نیاز پیدا میکنه اصولاً نتونسته مشکلش را با SSH و خود کلاینت رفع کنه که چنین درخواستی ارسال کرده
    اصولاً هرجا درخواست دادیم نهایت 12 ساعت بعد به ما پاسخ دادن و ...

امروز متوجه شدم که سرورها را مستقیم از سینگل هاپ خرید نمی کنن و از اینجا خرید میکنن :
    ServerDeals - Dedicated Servers & Virtual Private Servers
    که احتمالاً چون مستقیم توکاسرور خرید نمی کنه , به همین دلیل دیر بهشون پاسخ میدن
    2- فکر کنم رحمان جان شما اگر یه سرور دیگه توی این مدت گرفته بودی و این رو کنسل کرده بودی از هر لحاظ بصرفه تر بود برات
    والا قبل از تمدید سرور همکاران گفتن که دیتاسنتر گفته , هاردیسک ها را به یک سرور دیگه منتقل میکنن که مشکل رفع بشه (( در پست های قبل به دلیل اعلامی که داشتند من هم گفتم ))
    ولی بعد از تمدید پاسخی که شنیدم خیلی سنگین بود و توقع چنین پاسخی نداشتم :
    رحمان عزیز ، دیتاسنتر که بچه نیست با گفته من و شما کل سرور رو عوض کنه
    سه روز مانیتور کردند و هیچ مشکلی نبود ، میشه یک دلیل قانع کننده بگی که باید سرور عوض بشه ؟
    این حرف برای بعد از تمدید سرور بود
    خوب هزینه یک ماه دیگه را داده بودم به نظرت میشد کاری کرد ؟؟
    خیلی حرفها دارم بزنم ولی به دلیل اینکه دوست ندارم حرمتها شکسته بشه و کسی ازم دلگیر بشه حرفی نمی زنم
    دو ماه , هر ماه حدود 500 تا 600 هزار تومان معادل یک میلیون و 100 تا یک میلیون 200 هزار تومان هزینه کردم , برای این سرور مسخره که مثل گذشته بهترین کیفیت را به کاربر ارائه کنم , آخرش چی ؟؟

خداروشکر کاربرایی که داریم اونقدر با فهم و شعورهستن که وقتی همکاران بهشون میگن رک و راست اینطوری شده , اونها هم درک میکنن
    هرچند چندین مورد بوده که هزینه را برگشت زدیم و ...
    نه تنها در این یک ماه و اندی ما سود نداشتیم روی این سرور بلکه کلاً همه هزینه را هم از جیب دادم

بهتره همیشه یه کم با هم رو راست باشیم
    به خدا همه چیز زندگی پول نیست , رفاقت و ... خیلی بیشتر ارزش داره
    هرکس دیگه جای من بود تا حالا 10 تا تاپیک زده بود برای انتقاد از فروشنده ولی دوست ندارم برای همکارم مشکل ایجاد کنم
    همونطور که تا امروز حرفی نزدم
    ولی این مورد KVM واقعاً دیگه کاسه صبرم را لبریز کرد

ببخشید دوستان اگر زیاده گویی کردم
    موفق باشید

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------

بررسی شواهد چیز دیگه ای میگه ... شما هم log های سرور رو بررسی کردید و نتیجه این بوده یا تنها حدس می زنید که این مشکل هست ؟
    سلام
    آریا جان جز شما و خود توکاسرور کسی اطلاعات سرور را ندارد و ما به کسی اطلاعات ندادیم
    این دوستمون بر اساس مواردی که قبلاً برای خودشون پیش آمده اعلام می کنن

در مورد سوالتون هم باید بگم که اون چیزی که امروز آریا عزیز به من گفت و نشون داد ربطی به سرورمجازی خاصی نداشت
    که امیدوارم با تغییرات انجام شده مشکل کامل رفع شود

موفق باشید

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

10. تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

البته در جهت تصحیح موارد ذکر شده توسط آقای رحمان، باید عرض کنم که KVM معمولاً در موارد emergency درخواست میشه و این موارد شامل down بودن سرور و یا قطع شدن شبکه توسط کاربر یا به هر دلیل مشابه دیگر هست که کاربر نیاز به دسترسی به Console Level خواهد داشت تا مشکل رو بررسی و برطرف کنه.

خدا رو شکر، با توجه به شواهد موجود که خدمت ایشان هم ارائه شد، حل مشکل نیاز به KVM نداشت و از طریق SSH و ESXi Shell برطرف شد که امیدوارم پاسخ نهایی باشه.

با تشکر.

12. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

عضو انجمن PDhost.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    566
    تشکر شده در
    450 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RezaFH نمایش پست ها
    سلام
    1- دیتاسنتر ایشون SingleHop آمریکا هست و از Mac Address استفاده نمی کنن.
    2- ایشون فعلا دسترسی به KVM ندارند.
    من تاحالا سرور از single hop نداشتم و نمی دونستم که چه طوریه تنظیمات شبکه اش . به هر حال ممنون.
    انفورماتیک رویای پارسیان ارائه کننده انواع خدمات تحت وب،سرویس های پهنای باند و طراحی شبکه و دوربین مداربسته با 10 سال سابقه ( از تیرماه 1386 )
    ( دامین،هاستینگ،VPS,VDSوسرور اختصاصی ) فروش ویژه VDS

تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

سلام.

البته در جهت تصحیح موارد ذکر شده توسط آقای رحمان، باید عرض کنم که KVM معمولاً در موارد emergency درخواست میشه و این موارد شامل down بودن سرور و یا قطع شدن شبکه توسط کاربر یا به هر دلیل مشابه دیگر هست که کاربر نیاز به دسترسی به Console Level خواهد داشت تا مشکل رو بررسی و برطرف کنه.

خدا رو شکر، با توجه به شواهد موجود که خدمت ایشان هم ارائه شد، حل مشکل نیاز به KVM نداشت و از طریق SSH و ESXi Shell برطرف شد که امیدوارم پاسخ نهایی باشه.

با تشکر.
    سلام
    فکر کنم مورد ما هم یه کم ضروری بود
    شاید از دید دیتاسنترها موارد ضروری چیزهای دیگه باشه و من اطلاع ندارم
    امیدوارم با لطف شما مشکل به صورت کامل رفع شده باشه

موفق باشید

عضو انجمن RezaFH آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,032
    تشکر تشکر شده 
    2,817
    تشکر شده در
    1,444 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط warez-host.ir نمایش پست ها
    سلام رضا جان
    رضا جان مگر kvm برای مواقع اضطراری نیست ؟؟
    کسی که به این مورد نیاز پیدا میکنه اصولاً نتونسته مشکلش را با ssh و خود کلاینت رفع کنه که چنین درخواستی ارسال کرده
    اصولاً هرجا درخواست دادیم نهایت 12 ساعت بعد به ما پاسخ دادن و ...
    سلام
    البته سوء تفاهم نشه، بنده فقط عرض کردم که احتمالا درخواست شما به دیتاسنتر دیر ارسال شده(یعنی توی اون تاریخی که گفتین درخواستتون به دیتاسنتر ارسال نشده) البته بنده اطلاعی از این مورد ندارم و فقط احتمال دادم.
    اما در مورد kvm همانطور که خودتون هم گفتین، چیزی نیست که یک دیتاسنتر بخواد بیشتر از 24 ساعت کاربر رو برای تحویل دادنش منتظر بگذاره (اصولا توی فرصت پس از درخواست کاربر باید ارائه بشه)
    به هر حال امیدواریم این مشکل هم با کارهایی که آریا انجام دادن حل بشه

موفق باشید

صفحه 7 از 14 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)