سلام رضا جان
رضا جان مگر KVM برای مواقع اضطراری نیست ؟؟1- البته کاری با دیتاسنتر singlehop ندارم ولی این احتمال هم در نظر بگیرید که درخواست دیر ارسال شده باشه (مساله درخواست خود شما نیست!)
کسی که به این مورد نیاز پیدا میکنه اصولاً نتونسته مشکلش را با SSH و خود کلاینت رفع کنه که چنین درخواستی ارسال کرده
اصولاً هرجا درخواست دادیم نهایت 12 ساعت بعد به ما پاسخ دادن و ...
امروز متوجه شدم که سرورها را مستقیم از سینگل هاپ خرید نمی کنن و از اینجا خرید میکنن :
ServerDeals - Dedicated Servers & Virtual Private Servers
که احتمالاً چون مستقیم توکاسرور خرید نمی کنه , به همین دلیل دیر بهشون پاسخ میدن
والا قبل از تمدید سرور همکاران گفتن که دیتاسنتر گفته , هاردیسک ها را به یک سرور دیگه منتقل میکنن که مشکل رفع بشه (( در پست های قبل به دلیل اعلامی که داشتند من هم گفتم ))2- فکر کنم رحمان جان شما اگر یه سرور دیگه توی این مدت گرفته بودی و این رو کنسل کرده بودی از هر لحاظ بصرفه تر بود برات![]()
ولی بعد از تمدید پاسخی که شنیدم خیلی سنگین بود و توقع چنین پاسخی نداشتم :
این حرف برای بعد از تمدید سرور بودرحمان عزیز ، دیتاسنتر که بچه نیست با گفته من و شما کل سرور رو عوض کنه
سه روز مانیتور کردند و هیچ مشکلی نبود ، میشه یک دلیل قانع کننده بگی که باید سرور عوض بشه ؟
خوب هزینه یک ماه دیگه را داده بودم به نظرت میشد کاری کرد ؟؟
خیلی حرفها دارم بزنم ولی به دلیل اینکه دوست ندارم حرمتها شکسته بشه و کسی ازم دلگیر بشه حرفی نمی زنم
دو ماه , هر ماه حدود 500 تا 600 هزار تومان معادل یک میلیون و 100 تا یک میلیون 200 هزار تومان هزینه کردم , برای این سرور مسخره که مثل گذشته بهترین کیفیت را به کاربر ارائه کنم , آخرش چی ؟؟
خداروشکر کاربرایی که داریم اونقدر با فهم و شعورهستن که وقتی همکاران بهشون میگن رک و راست اینطوری شده , اونها هم درک میکنن
هرچند چندین مورد بوده که هزینه را برگشت زدیم و ...
نه تنها در این یک ماه و اندی ما سود نداشتیم روی این سرور بلکه کلاً همه هزینه را هم از جیب دادم
بهتره همیشه یه کم با هم رو راست باشیم
به خدا همه چیز زندگی پول نیست , رفاقت و ... خیلی بیشتر ارزش داره
هرکس دیگه جای من بود تا حالا 10 تا تاپیک زده بود برای انتقاد از فروشنده ولی دوست ندارم برای همکارم مشکل ایجاد کنم
همونطور که تا امروز حرفی نزدم
ولی این مورد KVM واقعاً دیگه کاسه صبرم را لبریز کرد
ببخشید دوستان اگر زیاده گویی کردم
موفق باشید
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
سلامبررسی شواهد چیز دیگه ای میگه ... شما هم log های سرور رو بررسی کردید و نتیجه این بوده یا تنها حدس می زنید که این مشکل هست ؟
آریا جان جز شما و خود توکاسرور کسی اطلاعات سرور را ندارد و ما به کسی اطلاعات ندادیم
این دوستمون بر اساس مواردی که قبلاً برای خودشون پیش آمده اعلام می کنن
در مورد سوالتون هم باید بگم که اون چیزی که امروز آریا عزیز به من گفت و نشون داد ربطی به سرورمجازی خاصی نداشت
که امیدوارم با تغییرات انجام شده مشکل کامل رفع شود
موفق باشید