ویرایش توسط saitebartar : December 10th, 2013 در ساعت 03:49
سلام به تو دوست من » قويترين سامانه هوشمند پيام كوتاه با پنل رایگان + افزونه ها
جهش در فروش كالا و خدمات با پيامك تبليغاتي ـــــــ bartarnovin.ir ـــــــ تغيير را احساس كنيد
با سلام
این اسکریپت مشکلی دارد که استفاده از آن را تقریبا سخت یا غیر ممکن میکند !!
اگر دو نفر همزمان در حال خرید یک نوع پین کد باشند به نفر اول تحویل داده میشود اما به نفر دوم چیزی داده نمیشود!!!!!
توجه کنید این مشکل همیشه وجود دارد .
یعنی شما 20 تا شارژ 2000 تومنی دارید و دو نفر میحواند شارژ 2000 تومنی بخرند برای نفر اول و دوم یک پین کد در نظر گرفته خواهد شد !!!! که به نفر اول تحویل داده میشود و نفر دوم هم .....!!!!
این مشکل حل شدنی هست ؟؟؟؟!!!!!
سلام به همه دوستان...ببخشید من مازولirpayamak رو نصب کردم و پنل رو خریدم...ولی پس از خرید اطلاعات رو نمیفرسته و ارور زیر رو میده ..مشکل چیه؟؟؟؟
Warning: call_user_func(notify__irpayamak) [function.call-user-func]: First argument is expected to be a valid callback in /home/site/domains/www.site.com/public_html/callback.php on line 84
نحوه تغيير رنگ پس زمينه در قالب اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
براي تغيير رنگ پس زمينه قالب خود مراحل زير را انجام دهيد
به فايل منيجر هاست خود مراجعه كنيد
حال بايد به مسير
templates/templates
در اسكريپت مراجعه كنيد
يعني پوشه templates و سپس پوشه داخلي templates
حال بايد فايل index.tpl را اديت و ويرايش كنيد
دربالاي صفحه
بعد از اين كد
کد HTML:[RIGHT][RIGHT]{* smarty *}[/RIGHT][/RIGHT] [RIGHT][RIGHT]{include file='header.tpl' title=$config.config_site_title description=$config.config_site_description index=1}[/RIGHT][/RIGHT] [RIGHT][RIGHT]<form method="post" id="meu_formulario">[/RIGHT][/RIGHT] [RIGHT][RIGHT][/RIGHT][/RIGHT]
بايد فايل مربوطه را قرار دهيد
كه كد آن اين است
کد HTML:<body style="background: #B0C4DE url(statics/image/top-bg.png) repeat-x; ">
در كد بالا رنگ پس زمينه سايت آبي روشن تعيين شده
براي تغيير به رنگ دلخواه بايد كد رنگ فعلي كه B0C4DE بعد از # مي باشد
براي تغيير كد رنگ خود را دقيقا با اين كد رنگ جايگزين كنيد
فقط در كد بالا كه بصورت زير است
فقط قسمت قرمز رنگ ، كه كد رنگ مي باشد بايد تغيير كند
<body style="background: #B0C4DE url(statics/image/top-bg.png) repeat-x; ">
براي مشاهده كد رنگ ها
براي نمونه به لينك سايت زير مراجعه كنيد
كد HTML رنگ را بايد قرار دادکد HTML:http://css3.blogsky.com/1390/03/15/post-20
كه در سايت فوق ، ستون دوم مي باشد
جهش در فروش كالا و خدمات با پيامك تبليغاتي ـــــــ bartarnovin.ir ـــــــ تغيير را احساس كنيد
ویرایش توسط saitebartar : December 10th, 2013 در ساعت 04:06
یکم سرچ کنی پیدا میکنی همیشه سوال کردن لازم نیست
خوب سرچ کردیم و پیدا شد...میگم تا بقیه هم دوباره بدونن....مازول سایت مشکل داره باید اینجور بشه
برای حل مشکل ماژول مربوط کافیه اصلاحیه زیر رو در فایل irpayamak.php انجام بدید :
function notify__sms
تبدیل بشه به :
function notify__irpayamak
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)