ما که نباید پول بدیم!
فقط میتونیم ازشون حمایت کنیم و هر کاربر یه مبلغی رو بهشون هدیه کنه در حد 5 الی 15 که این تشویق بشن نسخه جدید بدن!
ما که نباید پول بدیم!
فقط میتونیم ازشون حمایت کنیم و هر کاربر یه مبلغی رو بهشون هدیه کنه در حد 5 الی 15 که این تشویق بشن نسخه جدید بدن!
09355565235
08134280004
همدان،شهرک مدنی،سه راه هنرستان،افرا سافت
afra.ory.ir
اره/بشینید تا براتون آماده کنن//// قبلا که در راه خدا کار میکرد و نسخه میداد////الان که کلی مازول فروختن و مازول نوشتن///مثلا خود بنده حدود 300 ازشون مازول خریدم و چند تا اختصاصی برام نوشتن///
الان به نظرت ارزش داره تو سایت آپدیت کنن؟؟؟!!!!!!
به نظرم اینجور شده هر کی هر تغییری بخاد باید هزینشو خودش بده/// جز این که آدم خیری پیدا شه مازولا رو کدنویسی کنه
اره همینه الکی فقط اولش رایگان میدن بعدش پولی میکنند همه!
من تجربم ثابت کرده اختیاری کنی خیلی ها کم میدن ولی افراد یبشتری با رضایت کامل میدن!
فعلا جی پال خوب داره پیش میره و مبالغ دلخخواهش که 50 تومنه لینک ساز رو رایگان میده
ویرایش جی پال رو سایت خودمم نصبه و راضی هستم
و اگر مدیریت جی پال یه سنخه تکمیلی تر بده و بخواد من راضی هستم مبلغی رو کمک کنیم و ...
09355565235
08134280004
همدان،شهرک مدنی،سه راه هنرستان،افرا سافت
afra.ory.ir
سلام
می خوام وقتی محصول می سازم یک لینک جداگانه و مشخص برای هر محصول بهم بده که دیگه مشتری نخواد محصول رو دوباره انتخاب کنه و مشتری وقتی به اون لینک میره تعداد رو ازش انتخاب کنه و پرداخت رو انجام بده و تمامی کد ها براش ایمیل و اس ام اس بشه
لطفا راهنمایی کنید
ویرایش توسط eafar1366 : December 27th, 2013 در ساعت 19:13
سلام این چه پیامیه میده نصف مشتریام پریدن
جوون هرکی دوست دارین یکی جوابمو بده به خدا ضروریه یا هرکی کیتونه درستش کنه بهم بگه پ خ کنه
ادرس سایت
فروش اينترنتي بهترین فیلتر شکن با پشتیبانی تیم مدل فان ♥♥☺♥♥
عکس پیوست
http://8pic.ir/images/61909880456870850041.jpg
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
سلام
ببخشید من یک مشکلی داشتم
آیا اگر از طریق phpmyadmin بخش card فایل کارتهاش پاک بشه قابل برگشت هست؟
ویرایش توسط doctorportable : December 28th, 2013 در ساعت 18:40
سلام دوستان در دایرکت ادمین به چه صورت ساعت فریر رو به ایران میشه تنظیم کرد؟ تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)