با سلام خدمت دوستان
کسی میدونه این اررور برای چیه
[13-Nov-2013 0037 Asia/Tehran] PHP Fatal error: Cannot redeclare class phpmailerException in /home/cp8474/public_html/gold/include/class.phpmailer.php on line 2321
من مشکلم رو برطرف کردم
اما وقتی صفحه فروشگاه میاد این خطا بالاش هست
میشه بگید این خطا رو چطور برطرف کنم ؟Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sslb2v/public_html/accounts/include/configuration.php:1) in /home/sslb2v/public_html/accounts/include/prepare.php on line 12
----------------
ویرایش توسط doctorportable : November 13th, 2013 در ساعت 18:11
سلام. من به مشکل خوردم.
اون اینه که یکی داره ddos میزنه به سایتم و باعث میشه سی پی یو سرور هاستم به شدت بره بالا. دو مزتبه از سمت میزبانی هاستینگ مسدود شدم بخاطر این کار.
با بررسی کمی که انجام دادم متوجه شدم با یکی از فایل های این اسکزیپت دارن این کار رو میکنن. میشه یکی منو راهنمایی کنه؟
این ارور ها میتونه واسه چی باشه؟
Warning: Illegal string offset 'title' in /home/............../back/newsletter.php on line 10
Warning: Illegal string offset 'title' in /home/............../back/newsletter.php on line 11
Warning: Illegal string offset 'title' in /home/............../back/newsletter.php on line 12
این ارور ها میتونه واسه چی باشه؟
Warning: Illegal string offset 'title' in /home/............../back/newsletter.php on line 10
Warning: Illegal string offset 'title' in /home/............../back/newsletter.php on line 11
Warning: Illegal string offset 'title' in /home/............../back/newsletter.php on line 12
سلام دوستان
من موقع کلیک رو دکمه پرداخت(اتصال به درگاه پرداخت آنلاین) با این خطا مواجه میشم
خطای سیستمي
خطا در اتصال به جهان پی کد خطا
مشکل از چی میتونه باشه ؟؟ 2بار هم کامل حذف کردم و دوباره نصب کردم ولی مشکل همچنان هست
از درگاه های جهان پی استفاده میکنم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)