نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: راهنمایی در مورد تاسیس یک هاستینگ معتبر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم vahab00 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,983
    تشکر تشکر شده 
    4,046
    تشکر شده در
    1,978 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد تاسیس یک هاستینگ معتبر

سلام دوست من
    امیدوارم موفق باشید
    - با توجه به اشباع بازار، شرکت های کله گنده و همین طور افراد کلاه بردار، اصلا وارد شدن به این مقوله عاقلانه است؟
    در صورتی که توانایی پشتیبانی و ارائه خدمات خوب داشته باشید چرا که نه ؟
    - در ابتدای کار چطور پشتیبانی مناسب داشته باشم؟ مسلماً من نمیتونم هم پول بدم و با شرکت های بالاتر کار کنم، هم سرور رو کانفیگ کنم، هم مدیریت کنم، هم فروش و بازاریابی، هم ساپورت 24 ساعته(!) هم طراحی هم زندگی(!) و....! آیا باید از کمک کسی استفاده کنم؟ کسی رو استخدام کنم؟ چقدر باید پول بدم؟
    مسلما امکان ارائه ساپورت 24 ساعته وجود نداره . بهتره از چند نفر ساپرتر در ساعات مختلف استفاده نمایید و با توجه به زمان وقت گذاشته شده در روز به آنها حقوق بدهید
    (در صورتی که خواستی می تونم پاره وقت در تمام ایام هفته کمکتون کنم )
    - میدونم که بهتره به عنوان یک فرد حقوقی فعالیت کنم تا اعتماد سازی بیشتری انجام بشه و کلا بهتره، اما واجبه که در ابتدای کار شرکت ثبت کنم؟
    نظر شخصی بنده رو این مورد نیست . خیلی ها رو میشناسم ب عنوان شخصی حقیقی فعالیت نموده و اعتماد و جای خودشون رو بین همه کاربران دارند . میتونید بعدا اقدام به ثبت نمایید
    - من رابطی در خارج از کشور ندارم، در حال حاضر هم خریدهای ارزی خودم رو به وسیله واسطه هایی که در همین انجمن هم هستند انجام میدم. این موضوع رو باید چی کار کنم؟
    اکثر افراد از همین روش شما استفاده کرده و هیچ مشکلی ندارند
    چطور میشه سرمایه گذار جذب کرد؟ اصلا این کار سوددهی داره یا ضرره؟ اگر این طوره منم بیش از این وقتمو تلف نکنم برم دنبال یادگیری چیزی غیر از مدیریت سرور!
    اگه منظورت شریک هست که شخصا نطرم اینه که اصلا این کارو نکن . اگه اسپانسر مالی هست باز هم پیشنهااد میدم این کارو نکن . چون دررد سر هایی داره (این بحث رو ادامه نمیدم چون خیلی طولانی میشه)
    به بازاریاب ها چه تسهیلاتی باید داد؟
    معمولا درصدی بین 10 تا 30 در صد از فروش محصول را باید داد
    من خودم موقع خرید دوست ندارم از یک تازه وارد که شناخته شده نیست خرید کنم (فردی مثل خودم) چی کار کنم که اعتماد سازی بشه؟ تا در طی زمان من هم معتبر بشم
    هرچیز نقطه شروعی داره . همانطور که شما تازه کار و شروع کننده هستید معمولا هم تازه کارها به سراغتان خواهند آمد (تجربه شخصی) کم کم که خدمات شما مورد رضایت بود آنها برای شما تبلیغ کرده و بین مردم کاربران جا می افتید
    ه جز هزینه های سرور، از خودش گرفته تا کنترل پنل و فایروال و وب سرور و سایر الحاقات، دیگه چه هزینه های اولیه ای لازمه؟ (و به جز لایسنس whm و ماژول هاش!)
    فکر نکنم چیز دیگه ای لازم باشه . اصلش همیناست + طراحی یه قالب مناسب برای سایت و در صورت نیاز به لایسنس whmcs یا خریداری سیستم های مدیریت
    حدودا چقدر باید حقوق داد برای یک پشتیبانی مناسب؟
    شخصا دیدم بین 250 تا 300 تومان حقوق دارند البته + انجام تمامی کارها در حالی که مدیریت سرور رو گفتید خودتون انجام میدید
    باز هم میگم در صورت نیاز به پشتیبانی پاره وقت می تونم با قیمت مناسب در خدمتتون باشم (توافقی)
    موفق و سربلند باشید
    یا حق
    ارائه و طراحی انواع قالب های whmcs و وردپرس
    دکمه تشکر خراب شده آیا ؟
    ظرفی که پر است، کم صداست...

2. تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)