نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: راهنمایی در مورد تاسیس یک هاستینگ معتبر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن kamkar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    655
    تشکر شده در
    273 پست

Question راهنمایی در مورد تاسیس یک هاستینگ معتبر

سلام؛

چندتا سوال از دوستان، مخصوصاً کسانی که مدت زیادی است در این زمینه فعالیت میکنند و شناخته شده هستند دارم.

من تجربه و تخصص زیادی در طراحی وب، شبکه و مدیریت سرور دارم. توانایی مدیریتی بالایی هم دارم و تصمیم گرفتم از این توانایی خودم برای کسب درآمد استفاده کنم. من چندین ساله که فقط خرج میکنم سرور میگیرم تا فقط تست کنم یا چیزهای بیشتری یاد بگیرم. دوست نداشتم زیر بار مسئولیت افراد دیگه هم برم، اما زندگی هم خرج داره دیگه...

من ارتباط زیادی با شرکت های هاستینگ داشتم، از بدترین های اونها و شکایت کاربران و آبرو ریزی، هاستینگ هایی که فقط پول میخوان تا هاستینگ هایی که واقعاً با انصاف و مردونه کار میکنند.

نمیخوام یک هاستینگ موقت راه بندازم بعد جمعش کنم. نمیخوام مشتری های ناراضی داشته باشم. نمیخوام شکایت زیادی باشه و بدنام بشم، نمیخوام از اول زندگیم مردم ناراضی باشند و پول حروم بگیرم ازشون، نمیخوام وعده وعید و پیام بازرگانی بدم فقط که اجرا نشه و....

تمام اطلاعات فنی لازم درباره این که چطور هاستینگ راه اندازی کنم دارم، اطلاعات دیگه ای لازم دارم که یک نفر که در این زمینه فعالیت تخصصی داره میتونه جواب بده:

1- با توجه به اشباع بازار، شرکت های کله گنده و همین طور افراد کلاه بردار، اصلا وارد شدن به این مقوله عاقلانه است؟

2- در ابتدای کار چطور پشتیبانی مناسب داشته باشم؟ مسلماً من نمیتونم هم پول بدم و با شرکت های بالاتر کار کنم، هم سرور رو کانفیگ کنم، هم مدیریت کنم، هم فروش و بازاریابی، هم ساپورت 24 ساعته(!) هم طراحی هم زندگی(!) و....! آیا باید از کمک کسی استفاده کنم؟ کسی رو استخدام کنم؟ چقدر باید پول بدم؟

3- میدونم که بهتره به عنوان یک فرد حقوقی فعالیت کنم تا اعتماد سازی بیشتری انجام بشه و کلا بهتره، اما واجبه که در ابتدای کار شرکت ثبت کنم؟

4- من رابطی در خارج از کشور ندارم، در حال حاضر هم خریدهای ارزی خودم رو به وسیله واسطه هایی که در همین انجمن هم هستند انجام میدم. این موضوع رو باید چی کار کنم؟

5- چطور میشه سرمایه گذار جذب کرد؟ اصلا این کار سوددهی داره یا ضرره؟ اگر این طوره منم بیش از این وقتمو تلف نکنم برم دنبال یادگیری چیزی غیر از مدیریت سرور!

6- به بازاریاب ها چه تسهیلاتی باید داد؟

7- من خودم موقع خرید دوست ندارم از یک تازه وارد که شناخته شده نیست خرید کنم (فردی مثل خودم) چی کار کنم که اعتماد سازی بشه؟ تا در طی زمان من هم معتبر بشم.

8- به جز هزینه های سرور، از خودش گرفته تا کنترل پنل و فایروال و وب سرور و سایر الحاقات، دیگه چه هزینه های اولیه ای لازمه؟ (و به جز لایسنس whm و ماژول هاش!)

9- حدودا چقدر باید حقوق داد برای یک پشتیبانی مناسب؟

ممنون میشم کمک کنید.
    امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.

2. تعداد تشکر ها ازkamkar به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)