-
November 3rd, 2011, 21:34
عضو جدید
اعتبار صدف هاست
سلام به همه دوستان :
در خصوص سایت صدف هاست میخواستم در خصوص اعتبارش و واقعی بودن نامحدود بودن اکثر آبشن هاش
کسی اطلاعاتی داره ؟ میشه بهشون اعتماد کرد هاست خرید
من این سایتهای که نوشته مشتریاشن domaintools گرفتم ns ماله خودشونه ولی خوب اونا را هم میتونن بخرند؟؟؟
خلاصه موندم تو اعتبار کارشون...دوستان کسی باشون کار کرده ممنون میشوم راهنمائی بفرمائید
صدف هاست | میزبانی وب هاستینگ ، نمایندگی وب هاستینگ ، هاست لینوکس ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست ، پرداخت آنلاین ، ثبت دامين ، ميزباني وب ، وب
-
-
November 3rd, 2011 21:34
# ADS
-
November 3rd, 2011, 23:01
عضو انجمن
پاسخ : اعتبار صدف هاست
به جز پهنای باند چیز نامعقولی در خدماتشون ندیدم که البته اونم به خودشون مربوطه
-
-
November 3rd, 2011, 23:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
insurer
سلام به همه دوستان :
من این سایتهای که نوشته مشتریاشن domaintools گرفتم ns ماله خودشونه ولی خوب اونا را هم میتونن بخرند؟؟؟
یعنی چی؟

نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
به جز پهنای باند چیز نامعقولی در خدماتشون ندیدم که البته اونم به خودشون مربوطه
پهنای باند چه مشکلی داشت؟
-
-
November 4th, 2011, 00:07
عضو دائم
ممنون میشم نا معقول بودن پهنای باند رو برای آگاهی هر چه بیشتر ما شرح دهید 
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از--- به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2011, 00:46
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از Mohammad_reza به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2011, 01:33
ازشون شکایتی تا به حال ندیدم؛اگر خودم بودم و نظرم صدف هاست بود خریداری میکردم
شب خوش
-
تعداد تشکر ها از قزوین هاست به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2011, 10:23
عضو انجمن
در پلان های وب هاستینگ صدف هاست تمام امکانات به جز پهنای باند و ادون دامنه نامحدود است .
از نظر اینکه کاربر Mohammad_Reza می فرمایید پهنای باند پلان ها نامعقول است باید عرض کنم که هر سرویس دهنده سیاستهای کاری مرتبط با خودش را دارد ممکن است یک
سرویس دهنده امکانات و یا پهنای باند پلان هایش را کمتر ، بیشتر و یا نامحدود قرا دهد که همانطور که گفته شد به سیاستهای کاری سرویس دهنده مرتبط است .
-
تعداد تشکر ها از SADAF HOST به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2011, 10:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SADAF HOST
در پلان های وب هاستینگ صدف هاست تمام امکانات به جز پهنای باند و ادون دامنه نامحدود است .
از نظر اینکه کاربر Mohammad_Reza می فرمایید پهنای باند پلان ها نامعقول است باید عرض کنم که هر سرویس دهنده سیاستهای کاری مرتبط با خودش را دارد ممکن است یک
سرویس دهنده امکانات و یا پهنای باند پلان هایش را کمتر ، بیشتر و یا نامحدود قرا دهد که همانطور که گفته شد به سیاستهای کاری سرویس دهنده مرتبط است .
سلام ،
منم دقیقاً همین نکته ای شما فرمودید رو عرض کردم ، به من هیچ ارتباطی نداره که شما چقدر پهنای باند ارائه میدهید ، من طبق خواسته ی استارتر ، خودم رو در جایگاه یک مشتری قرار دادم و از مقایسه با دیگر سرویس دهندگان به این نتیجه رسیدم.
البته از نظر من هم هیچ مشکلی نداره که پهنای باند بالا باشه. چون احتمالا سرور قوی ای دارید که سایت های پرمصرف رو میزبانی می کنید.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از Mohammad_reza به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2011, 11:08
عضو انجمن
بنده در پی کاملتر کردن صحبتتان آن مطلب را عرض کردم
البته سایتهای خیلی پر مصرف را میزبانی نمی کنیم
اما منظور استارتر را از از این جمله شون متوجه نشدم : ns ماله خودشونه ولی خوب اونا را هم میتونن بخرند؟؟؟
ممنون میشم استارتر در این مورد بیشتر توضیح دهند
ویرایش توسط SADAF HOST : November 4th, 2011 در ساعت 11:14
-
-
November 4th, 2011, 12:31
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
SADAF HOST
بنده در پی کاملتر کردن صحبتتان آن مطلب را عرض کردم
البته سایتهای خیلی پر مصرف را میزبانی نمی کنیم
اما منظور استارتر را از از این جمله شون متوجه نشدم : ns ماله خودشونه ولی خوب اونا را هم میتونن بخرند؟؟؟
ممنون میشم استارتر در این مورد بیشتر توضیح دهند
اوپس ...صاحبش که زودی سرو کلش پیدا شد...
آقا ما قصد جسارت نداریم ...داریم تو انجمن از دوستان در خصوص اعتبارش کسب اطلاع میکنیم ...
- منظور من این بود که شاید هاست خودشون از جائی دیگه بخرند و dns هم بنام خود بگیرند که در هویز بنام خودشون نشون بده ولی در عمل نه سروری وجود داره نه شرکتی و نه .....
ویرایش توسط insurer : November 4th, 2011 در ساعت 12:40
-