بهتون پیشهاد میکنم لایسنس کنترل پنل رو حتماً حتماً حتماً جدا از شرکتی که ازش سرور خریداری میکنید بگیرید. با خارجی ها امتحان نکردم، اما با ایرانی ها به مشکل خوردم.
به این صورت که میخواستم سرور رو منتقل کنم، حالا به هر دلیلی -درست یا غلط- گفتند لایسنس شما رو تغییر آی پی نمیدیم. باید روی سرور خودمون باشه!
دایرکت ادمین کنترل پنل خوبیه، اما برای استفاده شخصی یا حداکثر چندتا مشتری...! ایرانی ها هم زیاد نمی پسندن، چون خیلی ساده است.
از طرفی برای هر تغییر مدیریتی باید از طریق ترمینال تغییرات رو لحاظ کنید که کار خودتون هم سخت میشه...
اگر دایرکت ادمین گرفتید لایسنس دائمی بگیرید، حدود 100 تومن به طور میانگین (البته الان دلار دچار نوسان شده و ....)
سی پنل هم هست که قوی ترین کنترل پنل موجود در حال حاضره، محیط کاربر پسندی هم داره و علاوه بر امکانات بالاش کار باهاش فوق العاده راحته...امکانات جانبی زیادی هم براش نوشته شده که در محیط مدیریتش دیده میشه و نیاز به خط فرمان نیست.
مدیریتش خیلی راحته و کار مدیر سرور اگر خیلی حرفه ای نباشه ساده شده!
به راحتی هم به WHMCS متصل میشه که سیستم فروش و پشتیبانی اکثر هاست ها است.
من برای هاستینگ و فروش بیشتر و رضایت مشتریان سی پنل رو پیشنهاد میکنم.
آها یادم رفت بگم که لایت اسپید راحت تر از دایرکت ادمین با سی پنل و آپاچی ترکیب میشه.
اگر لایت اسپید رو در سی پنل نصب کنید به وسیله easy Apache میتونید ماژول های مورد نظرتون به راحتی نصب کنید.
سی پنل یک خاصیت دیگه داره، اونم انتقال سریع اطلاعاته!
شما میتونید از کنترل پنل پلسک یا دایرکت ادمین یا kloxo و چند تا دیگه که معروف نیستن زیاد اطلاعات رو با چند تا کلیک به سرور خودتون منتقل کنید که در یک شرکت هاستینگ خیلی به کار میاد.
چه بخواید یک یوزر منتقل کنید، چه کل سرورتون رو عوض کنید، با زدن چندتا کلیک و وارد کردن رمز و پسورد اطلاعات منتقل میشه، تبدیل میشه به بک آپ سی پنل و روی سرور شما نصب میشه...
من نه لایسنس سی پنل میفروشم، نه تو شرکت سی پنل کار میکنم نه پورسانت میگیرم :D فقط نمیدونم این کنترل پنل چرا انقدر قدرتمند و کارآمده!
دیگه این که همه چی به طور عادی یا ماهیانه است یا سالیانه یا دائمی!