من نمیدونم چرا ما ایرانی ها عادت داریم شایعه درست کنیم و درباره چیزایی که نمیدونیم همین طور حرف بزنیم!هر بانک فقط به کارت خودش فکر کنم میشه
یعنی ملی به ملی
ملت به ملت و ...
ملت به صادرات و پاسارکاد به ملت و .. نمیشه
آقا اصلا دولت بد! بانک مرکزی هم مرض داره! همش فکر خودشه! چرا باید یه خدمات بانکی به این خوبی رو برداره و مردم رو بدبخت کنه؟ خودش کم کارمزد میگرفت به خاطر هر انتقال؟
بانک ملی از روزی که یادم میاد کارت به کارت گذاشت تا همین امروز که خدماتش هنوز هست و انتقال انجام دادم ملی به ملی بوده!
در عکس های من هم هم در خدمات بانک ملت نوشته از ملت به سایر کارت های شتاب!
خودم هم امروز یه ملت به ملی داشتم! شما که 24 ساعته با ملت کار میکنی نمیدونی از ملت به همه بانک های موجود در ایران نمیشه انتقال داد و بعضی ها رو قبول نمیکنه؟
جناب Ahmad110 هم از پاسارگاد به صادرات انجام داده!از داخل اينترنت بانك پاسارگاد بدون مشكل عمليات كارت به كارت رو با كارت بانك صادرات انجام دادم . اما از طريق صفحه اصلي سايت اين امكان برداشته شده . موجودي رو هم از طريق خود سايت ميشه گرفت ( بدون نياز به ورود به اينترنت بانك )
شما که 24 ساعته با پارسیان کار میکنی این صفحه رو ندیدی؟؟؟؟ چطور ندیدی واقعا؟نه خیر!اینها از اول بودن جناب ملت رو من 24 ساعته کار می کنم
پاسارگاد و صادرات و پارسیان و .. هم 24 ساعته کار می کنم و برداشته شده کلا و همونطوری مونده
https://services.parsian-bank.com/services/specsrv
عکس های پارسیان هم ضمیمه میکنم که کسانی که حساب ندارند ببینن!
من نمیفهمم چرا ما ایرانی ها عادت داریم وضعیت رو بحرانی و بد جلوه بدیم و بزنیم تو سر و کله خودمون!
شما هم که اطلاعات نداری، یا ناقصه، میای اینجوری نظر میدی که 24 ساعته دارم کار میکنم و... همه فکر میکنن خودتون تو بانک کار میکنید و همه چیز رو میدونید! میرن فکر میکنن بدبخت شدیم، حالا چه طوری کاسبی کنیم و قس علی هذا!
برای ختم کلام:
قال الامام علي - عليه السلام - : لَوْ أَنَّ الْعِبَادَ حِينَ جَهِلُوا وَقَفُوا، لم يَكْفُرُوا و لم يَضِلُّوا
«غرر الحكم، ح 7582»
امام علي - عليه السلام - فرمود: اگر بندگان وقتي چيزي را نميدانستند، (از اظهار نظر يا انجام آن چيز) باز مي ايستادند، كافر و گمراه نميشدند.
قال الامام الباقر - عليه السلام - : لَوْ أَنَّ العِبَادَ إِذَا جَهِلُوا وَقَفُوا، لم يَجْحَدُوا و لم يَكْفرُوا.
«المحاسن، ج 1، ص 340، ح 700»
امام باقر - عليه السلام - فرمود: اگر بندگان آن گاه كه نميدانستند، توقف ميكردند، گرفتار انكار و كفر نميشدند.
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
عکس های بانک پارسیان در پست قبلی من اشتباه شدند، هرکاری میکنم ویرایش کنم نمیشه، دوباره قرار میدم:
![]()