با credit هم پرداخت دارید ؟
با credit هم پرداخت دارید ؟
ویرایش توسط novinhost : November 2nd, 2011 در ساعت 22:12
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
من سفارش پرداخت دادم به ایشون و مطمئن هستم که کارشون رو درست انجام خواهند داد.
نتیجه رو نیز همینجا اعلام خواهم کرد
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
سفارش ما هم به درستی و در کوتاه ترین زمان انجام شد ، صمیمانه ایشون رو تأیید می کنم.
موفق باشید.
باسلام
دوستان نه مشکل از کاربری هست که پرداخت نیاز داشتند نه مشکل از پرداخت کننده. دلیل ناآگاهی هردو میباشد.
شرکت BuycPanel صورت حساب را شب روزی که سفارش دادید برای شما ارسال میکند و شما باید صورت حساب را که چیزی مثل http://xxxxxxxxx/viewinvoice.php?id=xxxx
هستش که شخصی که مسئولیت پرداخت را به عهده داشته باید صورتحساب را پرداخت کنند و مشخصاتی که در فورم سفارش وارد میکنید برای تکمیل فرآیند پرداخت انجام نمیشود. و باید دستی انجام دهید.
کاربر PENOIL هم مشخصات پنل خود را ارسال فرمایند تا ایشان صورتحساب ها مربوطه را پرداخت نمایند و دیگر این بحث را در این تایپیک ادامه ندهید
موفق باشید
ویرایش توسط s.w.a.t : November 4th, 2011 در ساعت 01:31
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
ما هم یک ویزا کارت ازشون گرفتیم و به راحتی با یک آدرس الکی از ی رستوران توی آذربایجان تونستیم اکانت گوگل ادوردز وری فای کنیم
و تبلیغ رو قرار دادیم و بدون هیچ مشکلی الان نشون میده
درمورد نحوه گرفتم ویزاکارت و قیمت ها (فیزیکی قابل شارژ ) هم کمی توضیح می دهید عزیز .
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
211 دلار براي بنده با كرديت كارت انجام دادن . بسيار سريع و قابل اعتماد هستن .
با تشكر
پرداخت بنده بسیار سریع توسط ایشون انجام شد
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)