-
November 2nd, 2011, 13:29
عضو انجمن
بستن سرور به علت هاست دامنه .ir
سلام
سرورم رو بست دیتاسنتر آمریکایی متنی که برام فرستاده :
Hi,
.ir domain names are not allowed. We have seen many .ir domains names in your server.
Domain Names that are prohibited by U.S. Sanctions: Sanctions Programs and Country Information
Thank you,
Innovative, Real, & Experienced.
بک آپ داده بهم ولی 24 ساعت وقت داده که 18 ساعتش گذشته .از بدبختی سرعت دانلودم هم خیلی کمه .از دوستان کسی می تونه یه وی پی اس به من قرض بده فایل رو wget و آزیپ کنم؟
-
-
November 2nd, 2011 13:29
# ADS
-
November 2nd, 2011, 13:37
عضو انجمن
پاسخ : بد بخت شدم رفت

نوشته اصلی توسط
dertgtr
سلام
سرورم رو بست دیتاسنتر آمریکایی متنی که برام فرستاده :
Hi,
.ir domain names are not allowed. We have seen many .ir domains names in your server.
Domain Names that are prohibited by U.S. Sanctions:
Sanctions Programs and Country Information
Thank you,
Innovative, Real, & Experienced.
بک آپ داده بهم ولی 24 ساعت وقت داده که 18 ساعتش گذشته .از بدبختی سرعت دانلودم هم خیلی کمه .از دوستان کسی می تونه یه وی پی اس به من قرض بده فایل رو wget و آزیپ کنم؟
اگر مایل باشید میتونم بک آپ رو روی سرورم دانلود کنم و جایی دیگه آپلود کنم یا لینک بدم از سرور خودم دانلود کنید
پارس ریسلر ●● هاست وارز اقتصادی ● هاست وارز پیشرفته ● سرور مجازی ● هاست ارزان قیمت ● هاست حرفه ای
●
شناسه یاهو: pars.reseller
●
آدرس ایمیل : parsreseller@gmail.com
-
تعداد تشکر ها از parsreseller به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2011, 13:44
حجم بکاپتون چقدره؟
خواستید لینک بدید دانلود کنم براتون
-
تعداد تشکر ها از the_coder به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2011, 13:46
عضو انجمن
سلام
میتونید از سایت زیر فضای بک اپ خرید کنید و بک اپتون رو منتقل کنید یا درخواست انتقال بدهید
sitebackup.ir
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از bepad به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2011, 14:04
عضو انجمن
ممنونم از محبت شما
12 گیگ فایل هست که باید بعد دانلود انزیپ و دستی فایل های مشتری ها رو روی یه رسیلر با اف تی پی آپلود کنم . امکانش هست یه وی پی اس ویندوز برای چند روز در اختیار من قرار بدید؟

نوشته اصلی توسط
parsreseller
اگر مایل باشید میتونم بک آپ رو روی سرورم دانلود کنم و جایی دیگه آپلود کنم یا لینک بدم از سرور خودم دانلود کنید
---------- Post added at 08:34 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------

نوشته اصلی توسط
the_coder
حجم بکاپتون چقدره؟
خواستید لینک بدید دانلود کنم براتون
12 گیگ
-
-
November 2nd, 2011, 14:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
ممنونم از محبت شما
12 گیگ فایل هست که باید بعد دانلود انزیپ و دستی فایل های مشتری ها رو روی یه رسیلر با اف تی پی آپلود کنم . امکانش هست یه وی پی اس ویندوز برای چند روز در اختیار من قرار بدید؟
---------- Post added at 08:34 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------
12 گیگ
خیر, فقط میتونم بک آپ رو واسطون نگه داری کنم
پارس ریسلر ●● هاست وارز اقتصادی ● هاست وارز پیشرفته ● سرور مجازی ● هاست ارزان قیمت ● هاست حرفه ای
●
●
-
-
November 2nd, 2011, 15:10
عضو انجمن
پاسخ : بستن سرور به علت هاست دامنه .ir
یک ساعت هم رفت !
یعنی یکی نیست به من یه وی پی اس چند ساعته بده؟
-
-
November 2nd, 2011, 15:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
یک ساعت هم رفت !
یعنی یکی نیست به من یه وی پی اس چند ساعته بده؟
تنها کمکی که از بنده بر میاد همین نگه داری فایل هاتون هست
●
●
-
-
November 2nd, 2011, 15:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsreseller
تنها کمکی که از بنده بر میاد همین نگه داری فایل هاتون هست
جسارت نشه من شما رو مدتیه میشناسم و آدم محترمی هستید و به همه کمک می کنید ولی بک آپ مشتری های ما هست این فایل به نظر شما صحیح هست که بک آپ مشتری ها دست کس دیگری باشه؟
-
-
November 2nd, 2011, 15:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
جسارت نشه من شما رو مدتیه میشناسم و آدم محترمی هستید و به همه کمک می کنید ولی بک آپ مشتری های ما هست این فایل به نظر شما صحیح هست که بک آپ مشتری ها دست کس دیگری باشه؟
از این جهت که فرمودید دیتاسنتر 24 ساعت به شما مهلت داده خواستم اطلاعاتتون از بین نره و کمکی کرده باشم دوست عزیز
●
●
-