سلام
با نظر ایشان تا حدودی موافق هستم. البته شرکتها قطعا از سود بدشون نمیاد من شرکتی در زمینه هاستینگ در کشور ارمنستان دارم و از خیلی از شرکتها برای ایرانی ها خرید کردم که می گفتند با ایران کار نمیکنیم. یه سری که رسما گفتند شما با چروفایل ارمنستان بخرید بدید مشکلی نداریم ولی مستقیم نمی فروشیم ولی یه سری هم میگن نه بعدا بفهمیم مال ایرانه ساسپند میکنیم که من حتی برای تست یک سرویس از دو شرکت گرفتم که می گفتند بعدا هم بفهمیم مال ایرانه میبندیم ولی همش دارم با ای پی ایران میرم داخل پنل و حتی پشتیبانی هم بارها گرفتم نبستن و با روی باز هم جواب دادن.
بستگی به شرکتش داره ولی در کل اگر کسی داشته باشید که خارج از ایران باشه و خرید رو ایشان انجام بده و وریفای بشن توسط شرکت مشکلی پیش نمیاد. از 2checkout که بدتر نیست رسما با ایران مشکل داره یک ماه طول کشید که ثابت کردیم ما ارمنستان هستیم و شرکت ثبت شده دارم از دولت ارمنستان تاییدیه گرفتم به زبان انگلیسی و براش فرستادم بعداز همه اینا بهم پنل داد میگفت شما ملیت تون ایرانی نه ارمنی بهتون سرویس نمیدیم بعد گفتم من مقیم ارمنستان هستم و شرکت ثبت شده در این کشور نمی توانید سرویس ندیدکه بعداز یک ماه پیگیری بلاخره پنل مرچنت گرفتیم ازش.