سلام
دوستان بلاخره راه حل چیه ؟
الان واسه من هر روز چند تا از این اخطارها می یاد معلوم هم نیست چیه
یک نمونه از این اخطار ها همشون عین هم هستند
Sinkhole located at IP
Our systems have detected a sinkhole located at IP at 2011-10-30 00:37:32 (UTC+0).
Please check your server, kill the process(es) responsible for the sinkhole and seal the exploit that allowed it to run in the first place.
If you are a reseller, please communicate this to your client and shut them down if they don't reply or if this isn't their first abuse report.
For more information about a sinkhole, please refer to this documentation:
Shadowserver Foundation - Services - Sinkhole-HTTP-Drone
Raw information:
--
Array
(
[0] => 2011-10-30 00:37:32
[1] => IP
[2] => 42267
[3] => SA
[4] => GET /search?q=0 HTTP/1.0
[5] => downadup
[6] => Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.2; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
[7] =>
[8] => 4562
[9] =>
[10] =>
[11] =>
[12] => 80
[13] => 143.215.143.11
[14] =>
[15] =>
[16] =>
[17] => 143.215.143.11
[18] => 2637
[19] => US
)
برای من ویندوز ها مشکل دارن
توی یه قسمت از فروم جناب Aria گفته بودن که مشکل مربوط به پخش شدن پاکت های دیتا از سرور مجازی ها تو زمانی که RRAS انجام میشه هست و باید دیتاسنتر مشکل رو حل کنه یه متن انگلیش هم گزاشته بودن من همونو بهشون گفتم کلا زیر بار نمیرن که مشکل از اوناست .
دوسان کسی ویندوز 2008 رو تست کرده که ببینه این مشکل اونجا هست یا نه ؟
سلام.
این مشکل در واقع از طرف دیتاسنتر نیست ولی یه دیتاسنتر در سطح متوسط تا حرفه ای می بایست شبکه هاشون رو با نوشتن چند firewall rule بسیار ساده در برابر اینجور موارد ایمن کنند.
برای یک دیتاسنتر هزینه هایی مثل 3 تا 4 هزار دلار پول زیادی نیست و میتونند یک Security Appliance سر راه شبکه هاشون نصب کنند تا از فعالیت این گونه Worm ها جلوگیری بشه.
در واقع اگر دیتاسنتر ها کمی بیشتر فکر کنند متوجه میشند که با یک بار هزینه کردن، میتونند زمان بسیار زیادی رو ذخیره کنند و به جای اطلاف وقت برای ارسال گزارش به کاربر و در خواست حل مشکل توسط ایشان، تمام این مراحل رو به صورت یکجا با خرید یک Security Appliance حل کنند و هم کاربر رو از دست ندن و هم وقتشون رو برای forward کردن گزارش های دریافتی به کاربران و ...
البته اینها نظر شخصی من هست و کاری هست که ما ترجیه دادیم در دیتاسنتر خودمون انجام بدیم، دیگران رو نمی دونم ... حق انتخاب همیشه با خودشون هست
با تشکر.
سلام
با تشکر از جناب Aria امکان داره بگید چه Rule هایی باید اینا ادد کنند ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)