بله عزیز من دیتا سنتر خوب فراون است ..ولی آپشن های محدود رو هم در نظر بگیرید ...(تحریم ایران + قیمت + زمان تحویل و.....)
بله عزیز من دیتا سنتر خوب فراون است ..ولی آپشن های محدود رو هم در نظر بگیرید ...(تحریم ایران + قیمت + زمان تحویل و.....)
انجام خرید شما از دیتا سنتر های سراسر دنیا در کمتر از 10 دقیقه و بصورت حضوری یا تلفنی ایمیل جهت مکاتبه
Farsifa.com
حق با این دوستمونه ...متاسفانه منم متوجه شدم تحت هیچ شرایطی،با ایران کار نمیکنه ..مگر غیر مستقیم ...همون iweb خوبه منم ازشون گرفتم ،لااقل پشتیبانیشون که حرف نداره ..سر وریفای کردن کرذیتم کلی کمکم کردن..![]()
انجام خرید شما از دیتا سنتر های سراسر دنیا در کمتر از 10 دقیقه و بصورت حضوری یا تلفنی ایمیل جهت مکاتبه
Farsifa.com
چند وقت پیش میخواستم از آی وب سرور بگیرم . سفارشم هلد شد و بعدش کلی مدرک ازم خواستند. دیگه سراغشون نرفتم
ویرایش توسط myvps : October 29th, 2011 در ساعت 15:42
نه عزیز،اشتباه میکنید..iweb هیچ مشکلی با ای پی ایران یا ایرانی بودن طرف نداره ..مثل xlhost من الان یک هفته نیست که یک سرور کلاسیک ازشون گرفتم ..ولی باید کردیت شخصی که خرید میکنه به نام خودش باشه و کپی پاسپورتتم میخوان ..همه جا که ایران نیست بی حساب و کتاب باشه ..ولی وجدانا پشتیبانیشون محشره ،موبایل من نمیگرفت از اونجا واسه وریفای هویت ..شماره خونه رو دادم قبول کردند..یک دختر خانوم ژاپنی بود..زنگ زد طفلی تمام کل کار وریفای من 15 دقیقه هم طول نکشید..![]()
Farsifa.com
سلام اگه پرداخت داشتید به قیمت روز انجام میدم
سلام همراهان گرامی
-من بالاخره ظرف یک هفته آینده تصمیم به اجاره سرور از iweb گرفتم،فقط هنگام سفارش می تونم مشخصات خودم رو بدم و هنگام پرداخت شخص دیگه مثلا پول زا از طریق صرافی یا شرکت براشون حواله کنم.
- بین سرور های classic , smart کدوم بهتره، کلاسیک مقداری گرون تر هست.
ممنونم منتظر راهنمایی شما هستم
دوستان من 35 روز پیش سرور رو تهیه کردم،ممنون از راهنمایی همه دوستان
با هویت ایرانی مشکل نداره آی وب
ولی ما با هویت غیر واقعی که نمیخواستیم مشکل گیر و تحیرم به ایران رو هم داشته باشیم هم ازشون یک سرور به مدت حداقل 3سال داشتیم و مشکلی پیش نیامد
البته به دلیل اینکه پشتیبانیشون واقعا ضعیفه و حتی مواقع بحرانی که خیلی تیکتهاشون و یا سرشون شلوغ میشد پیشنهاد میدادند که پول پرداخت کنید تا به مشکلتون سریع تر رسیدگی کنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)