-
September 14th, 2011, 13:02
پاسخ : پرشین هوایز ، یا پردیس هاستینگ
سلام
دوستان ، من گفتم يه فيدبكي بدم
از پرديس براي خودم كه گرفتم هيچ ، امروز هم براي شركت يه پنل گرفتم . مشكل خاصي نبوده و فكر هم نمي كنم مشكل خاصي پيش بياد . تا اينجا هم خيلي خوب پشتيباني كرده اند و هر موقع خواستم جوابم رو داده اند . ( براي عوض كردن pop و smtp ساعت 12شب كار من رو انجام داده اند )
ْآي وب هم براي شركت گرفته بودم كه آخرش هم به ما گفتن با دامين دات آي آر مشكل داريم و هاست نمي كنيم و از اين حرف ها كه كنسل كردم ، اگه پول رو پس بدند خوبه .
گفتم اين رو بگم كه تا الآن هيچ مشكلي با پرديس نداشتم ، تاييد مي شند 
مرسي
يا حق
-
تعداد تشکر ها ازAkh00nd به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2011 13:02
# ADS
-
September 25th, 2011, 20:50
بنده هم 2 ماهه نامحدود گرفتم از پردیس
تا به حال که کاملا راضی هستم
-
تعداد تشکر ها ازdelphidark به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2011, 23:10
عضو انجمن
در هیچ قسمتی قید نشده addon domain نامحدود است
لطفا بررسی کنید

نوشته اصلی توسط
Akh00nd
سلام
جالب شد دوستان
توی سایت همه مشخصات رو نامحدود قید کرده ، اما الان که پرداخت رو انجام دادم ، می بینم اد آن دومین رو روی 5 تا محدود کرده . تیکت زدم ، می گه ادد آن دامین 5 تا بیشتر نمی دیم .
تیکت زدم که این بر خلاف چیزی هست که شما توی سایتتون گفتین و این اخلاقی نیست . در خواست بر گشت هزینه رو دادم .
منتظرم
-
-
October 29th, 2011, 08:45

نوشته اصلی توسط
redhat10
در هیچ قسمتی قید نشده addon domain نامحدود است
لطفا بررسی کنید
سلام
دوست من در هیچ قسمتی این محدودیت قید نشده . مشاهده بفرمایید خودتون :
فضای هارد دیسک نامحدود!
پهنای باند ماهیانه نامحدود!
مابقی امکانات نامحدود!
البته از حق نگذریم ، توی پردیس هم من با مشکل محدودیت ارسال ایمیل در ساعت مواجه بودم ، که در سایت ذکر نشده ، اما کاملا با من همکاری کردند و افزایش دادند تا به سطج نیاز من رسید ، چه بسا من هیچ وقت اون لیمیت رو پر نکنم ، اما موضوع همکاری هست و اطلاع رسانی درست .
من تعریف گذر وب رو کم نشنیدم ، اما دقت کنید ، چند وقته که هوم پیج تغییر نکرده در حالی که قیمت سرویس نا محدودشون تغییر کرده ؟ تغییر یه هوم پیج چقدر تایم می بره ؟ اما دقت لازمه
بهشون هم گزارش دادم و گفته ام ، اما باز هم تغییری نداده اند .
یا حق
ویرایش توسط Akh00nd : October 29th, 2011 در ساعت 08:49
-
-
October 29th, 2011, 20:17
عضو انجمن
با سلام و درود
دوستان بنده تا چند هفته پیش برای سایت یکی از دوستان از سرویس هاستینگ پرشین هویز ( شرکت گذرگاه جهانی ) استفاده می کردم
سروریس از هر نظر عالی بود ( پشتیبانی , پایداری , امنیت , کیفیت ) حتی موقعی می شد که ما ساعت 1 شب تیکت میدادیم در عرض 30 دقیقه
الی 1 ساعت پاسخ داده میشد. متاسفانه بعلت تعطیلی سایت نتوانستیم سرویس رو تمدید کنیم.
به دوستانی که قصد دارند سایتشون در دیتاسنترهای هتزنر و گیگا اینترنشنال میزبانی شود قطعا سری به سایت این شرکت بزنند !!
یا علی مولا
-
-
November 12th, 2011, 00:21
من 3 سالی با پرشین هویز کار کردم از قبل هم که یک سایت معروف روش بود میشناختمش،از نظر کیفیت خدایی حرف اول رو میزنن هیچ وقت قطعی نداشتم حجم اطلاعاتم 20 گیگ بود ولی یک بار هم اخطار بهم ندادن،اما! امنیت خیلی پایینه !!!
اون سالی که اون سایت معروف روش بود به یک باره هک شد بعد از کلی کش و قوص گفتن مشکل از اسکریپت بوده بعد پشتیبان اون اسکریپت ثابت کرد که مشکل از هاستینگ بوده،و تایید هم شد! خود من تو این 3 سال 2 باز هک شدم!! ممکنه سایت معروفی هم نداشته باشی و ییهو میبی هک شدی و بعد میفهمی فقط تو نبودی هر چی سایت رو اون سرور اشتراکی بوده هک شده!
-
-
November 12th, 2011, 00:47
سلام
من هم با پرشین هویز کار میکنم و الان نزدیک به 5 سال هست ازشون وی پی اس دارم
پشتیبانیش عالی هست و هر وقت مشکلی داشتیم برطرف کردند
-
-
November 12th, 2011, 10:40

نوشته اصلی توسط
parsteam
من 3 سالی با پرشین هویز کار کردم از قبل هم که یک سایت معروف روش بود میشناختمش،از نظر کیفیت خدایی حرف اول رو میزنن هیچ وقت قطعی نداشتم حجم اطلاعاتم 20 گیگ بود ولی یک بار هم اخطار بهم ندادن،اما! امنیت خیلی پایینه !!!
اون سالی که اون سایت معروف روش بود به یک باره هک شد بعد از کلی کش و قوص گفتن مشکل از اسکریپت بوده بعد پشتیبان اون اسکریپت ثابت کرد که مشکل از هاستینگ بوده،و تایید هم شد! خود من تو این 3 سال 2 باز هک شدم!! ممکنه سایت معروفی هم نداشته باشی و ییهو میبی هک شدی و بعد میفهمی فقط تو نبودی هر چی سایت رو اون سرور اشتراکی بوده هک شده!
منم ضمن تائید حرف شما این مشکل امنیتی رو تو سرور 1 هاست نامحدودشون دیدم.
اما خوبی پرشین هویز اینه که دست رو دست نمی گذارند و واقعا کار کشته هستند.
جدیدا امنیت سرورهای هاست اشتراکی cpanel شون رو دیدی؟ فوق العاده عالی شده و اصلاً شل توش آپلود نمیشه.
-
-
January 4th, 2012, 15:10
با سلام خواستم نظرم را راجع بهایندو پرشین هوایز و یا پردیس هاستینگ ارائه دهیم .
پرشین هوایز تراکم بیشتری نسبت به پردیس هاستینگ دارد پس ترافیک بیشتریرا خواهیم داشت.
-
-
September 17th, 2012, 14:59
من یه سالی هست داخل پرشین هویز یا گذرگاه هستم
از لحاظ شلوغی واقعا شلوغ هست
قیمت های عالی داره
پشتیباینی هم خوبه
درکل میشه بهشون اعتماد کرد منصفانه قضاوت کنیم شرکت و کارکنانش به ویژه اقای حیدری خیلی کار راه اندازه و خوبم
دوستان دنبال نامحدود نباشید هرچیزی یه روز اون کفگیرش میخوره به تهش
-