-
October 26th, 2011, 18:10
پاسخ : مشتریان هتزنر توجه کنند
هتزنر کلا دیتاسنتر داغونی هست ..ما یک سرور از سوئیس داشتیم abuse اومده که دیتاسنتر هتزنر گفته دارین پورت هاشو رو اسکن میکنین ...خیلی جالب بود خود دیتاسنتر سوئیس نوشته بود که نیاز به انجام کاری نیست هتزنر دیتاسنتر نیست فقط جهت اطلاع گفتیم ما هم الیکی گفتیم باشه درست شد
عجب ! جای آریا خالیه واقعا !
-
-
October 26th, 2011 18:10
# ADS
-
October 26th, 2011, 18:19

نوشته اصلی توسط
faranetwork
هتزنر کلا دیتاسنتر داغونی هست ..ما یک سرور از سوئیس داشتیم abuse اومده که دیتاسنتر هتزنر گفته دارین پورت هاشو رو اسکن میکنین ...خیلی جالب بود خود دیتاسنتر سوئیس نوشته بود که نیاز به انجام کاری نیست هتزنر دیتاسنتر نیست فقط جهت اطلاع گفتیم ما هم الیکی گفتیم باشه درست شد
فکر نکنم خیلی جالب باشه در مورد یکی از بهترین دیتاسنترهای آلمان اینطوری صحبت کنید، ما حدود 1 سال هست ازشون سرور داریم و تا حالا باهاشون مشکلی نداشتیم،اتفاقا در مورد اسپم و اینجور مسائل خیلی خوب برخورد میکنن
-
-
October 26th, 2011, 18:35
عضو دائم
بنده هم 2 تا سرور از هتزنر دارم.
البته یکی که حدودا 1 سال پیش خریدیم چند روز پیش بطور ناگهانی رسیت شد و اون یکی نشده بود.
من هم تاکنون با هتزنر هیچ مشکلی نداشتم و واسه کسایی که نیاز به ساپورت نرم افزاری ندارند فوق العاده هست.
-
تعداد تشکر ها از AvalinHost به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2011, 19:46
عضو انجمن
همه به جا به اتک و اسپم حساس هستند اما میتونه در مورد محتوای وارز سلیقه ای عمل بشه
-
تعداد تشکر ها از logofun به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2011, 20:19
به نظر من هتزنر از بقیه دیتاسنتر های آلمان بهتر هست؛خیلی خوب مشکلات رو حل میکنند؛پاسخگویی قوی ای دارند و تیم متخصص
-
-
October 26th, 2011, 22:23
عضو انجمن
ای بابا من چی میگم شما چی میگین.
مگه من گفتم هتزنر بدرد بخور نیست؟
عزیز من سه نفر با خودم چهار نفر بودیم که دو روز پیش همه سرورامون ریست شده بود
امروز هم سرورهای دوستم دان شدند.
چرا جوری برخورد میکنید که انگار حرف بدی زدم؟
این که گفتم بک بگیرید که اگه یه موقع دان شدن بتونید جای دیگه سریع بالا بیارید حرف بدیه؟
واقعا برای بعضی از شما متاسفم
بعضی هاتون انگار وکیل هتزنر توی ایران هستید.
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
من رفتم 8 نصب کنم
-
تعداد تشکر ها ازMehrvarzan به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2011, 22:43
عضو انجمن
سرور من و چند تا از مشتریانم الان داون شده و مشکلات رو تیکت کردیم.
اینپ مشکل از 4 روز پیش برام ایجاد شد که بعد از ریست شدن اول بود از دوستانی که با هتزنر کار کردم سوال کردم و اونا هم گفتن یه ریستی شد ولی موردی نداریم.
فعلا از صبح تا الان داون هست سرور من و مشتریانم و مشکل من اینه که سرور های اصلی من در این دیتاسنتر هست و باید از جند دیتاسنتر سرویس بگیرم.
-
تعداد تشکر ها از it-net به دلیل پست مفید
-
October 27th, 2011, 00:37
یکی از سایت های من هم روی سرورهای هتزنر هست و الان بالا نمیاد.
یعنی فاتحه سایت خوندست یا فایل ها سر جاش میمونه؟
-
-
October 27th, 2011, 14:37
Uptime : 46 days 13:46:08
-
-
October 27th, 2011, 16:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Dark Knight
یکی از سایت های من هم روی سرورهای هتزنر هست و الان بالا نمیاد.
یعنی فاتحه سایت خوندست یا فایل ها سر جاش میمونه؟
نه عزیز یک مشکل کوچکی در خود دیتاسنتر هست که رفع می شود ، و الان از یکی از دوستان پرسیدم مشکلی نداشت ، اما همیشه و همیشه از سرور بک آپ داشته باشید که بک آپ شرط اول برای کار هاستینگ هست .
-