از همگی ممنونم. در حال بررسی نتایج هستم.![]()
از همگی ممنونم. در حال بررسی نتایج هستم.![]()
سلام.
دوستان من خیلی بررسی کردم و دیدم همه پشتیبانیها در جواب به من میگن مشکلی با محتوای سایت موزیک نداریم. (همه که نه ولی 90 درصد)
حالا تناقضی که پیش میاد رو کی میتونه به صورت منطقی برای من حل کنه:
1. شرکتهای ایرانی شماره ثبت دارن.
2. در نتیجه متعهد به رعایت قوانین کشور هستند.
3. برادران مخابرات مراقبت دائم دارند.
4. به حکم قانون سایت ما رو فیل میکنن و به شرکت محترم دستور میدن سایت رو پاک کنه یا ببنده یا خلاصه یه بلایی سرش بیاره.
5. شرکت هم قطعن نفع خودش را در این میبینه که به حرف برادرا گوش بده نه به التماسهای من که تو رو خدا سایتمو پاک نکن.
کلن با استدلال من موافقین؟
دوست ندارم نتیجه بگیرم که برم سراغ هاست خارجی. چون واقعن من به پشتیبانی نیاز دارم. اگه با کلک و ترفند هم میشه با خریدن مثلن یه هاست دانلود از یه جا، یه هاست اسکریپت سایت از یه جای دیگه و چه میدونم دو تا سه تا کردن اینا همه با هم سر مخابرات را گرم کرد لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.
دوست عزیز شما هاست بی دردسر میخواین بنده هاست میزبانی + آی پی مخصوص + دی ان اس اختصاصی ارائه میکنم
قبلا هم ذکر کردم! بنده سایت ندارم
راه های ارتباطی » afaghdata@gmail.com
09364779094
پس با این وجود استدلالی وجود نخواهد داشت!
تصمیم گیری با خودتون هست
خدا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!
آفاق دیتا شمال نماینده رسمی وایمکس مبین نت و شرکت فن آوا در استان مازندران
درود
از پارس ریسلر در خدمتم (دسترسی کاربران با هر دامنه ای امکان پذیر هست)
با 2 سرویس حرفه ای و اقتصادی در خدمتم:
سرویس هاست لینوکس اقتصادی
سرویس هاست لینوکس حرفه ای
پارس ریسلر ●● هاست وارز اقتصادی ● هاست وارز پیشرفته ● سرور مجازی ● هاست ارزان قیمت ● هاست حرفه ای
● شناسه یاهو: pars.reseller
● آدرس ایمیل : parsreseller@gmail.com
دوست عزیز انقدر بیخود و بی جهت این تاپیک را ادامه نده . اینجا ایران هستششما قصد راه اندازی سایت داری از هر شرکتی که دوست داری هاست بگیر و استارت بزن . خودت هم میدونی این سوالات معنی نداره و تمام شرکت ها میزبانی میکنند چون قصد کسب درآمد دارند . برای شما و سایت شما هم هیچ مشکلی پیش نمی آید تنها در یک صورت که موضوع سایت شما موارد خاص باشه که حتما میدونید منظور بنده چه نوع سایت هایی هست.
![]()
خب رامین جان دقیقن به این دلیل دارم این تاپیک را ادامه میدم که اینجا ایران! هستش.
من میخوام کار حرفه ای انجام بدم. از سر سیری بلند نشدم بیام سایت بزنم که اگه مشکلی پیش اومد براش جمع کنم برم عین خیالمم نباشه. ما یک تیم هستیم یک عالمه کار کارشناسی کردیم قصد راه اندازی یک سایت حرفه ای موزیک را داریم. نمیخوایم زحماتمون یک شبه به باد بره. تیم ما از موزیسین ها و علاقه مندان به موزیک تشکیل شده برای همین اطلاعات حرفه ای از هاستینگ نداریم. وگرنه من اینطوری دنبال هاست نمیگشتم که.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)