نه یر واقعیت داره
خود من سرعت 128 داشتم
با سرعت 1.5-2 مگ از سرور ایران دانلود میکردم
چون الان اینطوری هست
شما 2 گیگ حجم داری و اون از خداشه زود تموم بشه
و به خاطر این آزاد میزان و 128 و 256 یک محدودیدت هست در مواقع شلوغ بودن پورت وگرنه خیلی وقت ها هرچقدر پورت باز باشه سرعت میشه کشید
با تشکر
دوستان حالا ما نفهمیدیم این مخابرات به شرکت ها نمایندگی فروش میده ؟
پارس آنلاین هم در بوشهر خوب نیست خیلی سخت گیر و قانونی هستند برای نمایندگی فروش.
پیشگامان هم نوسان داره بعضی وقت ها خوبه بعضی وقت ها هم ...
آسیا تک هم که خلیج فارس آنلاین نمایندشون هستند که کل استان رو دارن ساپورت میکنند .
به زودی با قدرتی بیشتر در خدمت شما خواهیم بود.
منم تایید میکنم مخابرات خیلی عالیه من قبلا شاتل داشتم اصلا راضی نبودم مخابرات با قیمت خیلی پایین تر از شرکت های دیگه کیفیت خوبی رو ارائه میده
سلام
من 1.5 ساله نیم از پارس انلاین سرویس می گیرم همه دوستان رفتن سرور دیگر متاسفانه از لحاظ سرعت خوب نیست ولی قطعی ندارد.
اگر دوست داری مشتریا ازت رازی باشن سعی کن از پارس انلاین نگیری.البته باید گفت شهر با شهر دیگر فرق دارد من از اصفهان هستم.الان میگن مخابرات و نداگستر خوبن
www.tarahy.ir www.kingscript.ir
موفق باشید
ویرایش توسط tarahyir : October 25th, 2011 در ساعت 15:23
نمایندگی واسه چی میخوای بگیری اخه؟ بوشهر کلا چهارتا خیابون داره با 5 6 تا آی اس پی..
خود مخابرات هم که داره اینترنت رو میده. فکر میکنی جایی میمونه واسه آی اس پی بعدی؟ درضمن زحمت خودت نده چون بهت مجوز نمیدن و اگه هم بخوان بدن اینقدر میدووننت که خسته بشی .. (دلیلش خودشون و خلیج)
در مورد این دوستمون که میگه سرعت دانلود یه مگ هم هست باید عرض کنم بله. این ربطی به اینکه اینها باز کردند که شما زود پهنای باند تموم کنی نداره.. چون فعلا خطوطشون خالی هست مردم بوشهر دارن حال میکنند. برای اطلاعات بیشتر میتونی اگه اشتباه نکنم خانم دهقان در مرکز دیتا در مخابرات میدون امام مراجعه کنی.. کاملا روشنت میکنه.
قرار شده مخابرات تا آخر سال تمام نواحی استان بوشهر رو ساپرت کنه. (شهر، شهرک، بخش، روستا و ...). اگه به تک تک مخابرات های استان سر بزنید متوجه میشید که همه جا دستگاه نصب کردند
در مورد خلیج هم ببخشیدا مشتی آشغال پول پرست هستند که فقط این مدت مردم بوشهر رو چلوندن. تا تونستند ازشون کشیدن فقط به اسم کیفیت..... مودم 50 تومنی میدادن 100 تومن. مودم 30 تومنی میدادن 70 تومن و ... هزینه خطوطشون هم جدا.
در ضمن اگه مخابرات میخواست نمایندگی بده که اصلا خودش اقدام به فروش نمیکرد . اینجوری میشی همون خلیج و یه آی اس پی
سلام.
این نظر شخصی بنده هست با توجه به سواد کوچیکی که از نت دارم . منظوری برداشت نشه
این تصویر در حال دانلود دیتابیس از phpmyadmin هست و لینک رو هم ایشون پوشوندن. خیلی راحت میشه توی لوکال ویندوز از phpmyadmin با این سرعت دانلود کرد !!!!
دانلود با 800 Kb یعنی اینکه پرت 6 مگابیت به یه نفر اختصاص داده بشه . و اگه 30 تا یوزر هم مخابرات شهرشون داشته باشه یعنی 180 مگابیت و این سرعت نزدیک 25 مگابیت از حداکثر سرعتی که سازمان دیتا به مخابرات عرضه میکنه بیشتره !!!
با این احتساب ساده حرف ایشون یا .... هست یا هم ایشون داره از Cache مخابرات استفاده میکنه . یعنی یه نفر قبلا فایل مورد نظر این اقا رو دانلود کرده و روی Cache سرور ذخیره شده و مخابرات به این یوزر امکان استفاده از Cache ذخیره شده رو میده
مخابرات را به هیچ وجه قبول ندارم چون شیرینگ 1 به 10 هست و فقط اومده تو بازار تا بقیه را برشکست کنه و امرپراتوری بدست بیاره تا بعدا ترتیب همه را بده و اینترنتتون را کامل بهش گند بزنه .
من میگم
پارس آنلاین،شاتل،آسیا تک
پارس ریسلر ●● هاست وارز اقتصادی ● هاست وارز پیشرفته ● سرور مجازی ● هاست ارزان قیمت ● هاست حرفه ای
● شناسه یاهو: pars.reseller
● آدرس ایمیل : parsreseller@gmail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)