دوستان اول باید بگم که سرعت آن چنانی ندارم و برای کار خاصی این قضیه رو پیش گرفتم . سرعت که مشخص است که بالا نیست و 3mb هستش و می دانم سرعت کمی هست . من هم کار کمی ازش می خوام بکشم و فکر میکنم برای اتصال 3 یا 4 نفر مناسب باشه . ویندوزم 7 هست و اینکه نوشتم خانگی فقط برای روشن تر شدن موضوع بود . اصل موضوع اینکه سرور تو یه شرکتیه و مجوز هم داره ومن به عنوان برنامه نویس وب اومدم اینجا کارآموزی . حالا بهم گفتن اگه می تونی راش بنداز . مان هم علاقه پیدا کردم . ولی انصافا وقتی در مورد شبکه صفر باشی و یهو بخوای این کار رو بکنی ، مشخصا هر کاری بکنیم به در بسته می خوریم . اصل اینه که می خوام کنفرانس مجازی راه بیاندازند که خوب اپن سورس ترین سیستم موجود bigbluebutton هستش .یه گروهی قبلا اومده نصفه و نیمه یه کارایی کرده و دست این دوستان ما رو تو پوست گردو گذاشته . ویندوز 7 نصب است و آپاچی بساط هم نصب است و vmware هم برای راه اندازی bbb آماده و نصب و ip هم که داریم . ولی وقتی همه اینها رو run می کنم و از بیرون شبکه ip valid رو می زنم ، اصلا چیزی رو نشون نمی ده . آیا تنظیمات خاصی داره ؟

---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------

راستی یادم رفت بگم که اگه به من بود واثعا می رفتم و سرور اجاره می کردم . چون درد سرش کمتره و اینکه لا اقل چند نفر بیشتر می تونن کانکت بشن . ولی چه کنیم که ما مامور هستیم و ....
واقعا که راست می گی آخه 2 یا 3 نفر وصل بشن که نشد کار؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!