-
October 23rd, 2011, 21:30
عضو جدید
عدم پرداخت كارت به كارت بانك ها
سلام دوستان .. من مي خواستم مبلغي رو براي يكي از دوستان از توي نت كارت به كارت كنم كه بانك پاسارگارد ميگه به دستور بانك مركزي
ديگه اين جور خدمات نميدن..!! دوستان براي شما هم مشكل داره ؟ بانك هاي ديگه چي ؟ پس با اين حال توي نت ديگه نميشه كارت به كارت پول واريز كرد ؟
-
-
October 23rd, 2011 21:30
# ADS
-
October 23rd, 2011, 21:46
عضو دائم
پاسخ : عدم پرداخت كارت به كارت بانك ها
سلام
بانک سامان و ملی تست شد ؛ مشکلی نداشت
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
October 23rd, 2011, 21:54
مدیر ارشد
خدمات مانده گیری و کارت به کارت بدون اهراز هویت به دستور بانک مرکزی از ابتدای آبان ماه حذف شده است .چند بانک از جمله بانک ملی هنوز این خدمات را از سایت حذف نکردن که میتونید استفاده کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f41/33164/
-
-
October 23rd, 2011, 21:59
عضو انجمن
از داخل اينترنت بانك ، بانك پاسارگاد مشكلي نداره و گزينه انتقال كارت به كارت فعاله
-
-
October 23rd, 2011, 22:01
عضو جدید
نه بانك پاسارگارد مشكل داره هنوز ! ميگه بايد رفت بانك و اينترنت بانك رو اكتيو كرد
-
-
October 24th, 2011, 01:21
عضو انجمن
من از درگاه ****** میخواستم پرداخت کنم مال پاسارگاد بود اون هم بسته شده درگاهها هم انگار غیر فعال میشن
-
-
October 24th, 2011, 09:45

نوشته اصلی توسط
Alexi
سلام دوستان .. من مي خواستم مبلغي رو براي يكي از دوستان از توي نت كارت به كارت كنم كه بانك پاسارگارد ميگه به دستور بانك مركزي
ديگه اين جور خدمات نميدن..!! دوستان براي شما هم مشكل داره ؟ بانك هاي ديگه چي ؟ پس با اين حال توي نت ديگه نميشه كارت به كارت پول واريز كرد ؟
از طریق Ibank بود یا صفحه معمولی؟
-
-
October 24th, 2011, 10:14
عضو انجمن
نه درگاه ها هیچ مشکلی پیدا نمی کنند
-
-
October 24th, 2011, 12:19
تجارت کارت 2 کارت مشکل نداره البته پریروز تست کردم
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
بانک تجارت بعنوان اولین بانک این افتخار را دارد که سامانه پرداخت اینترنتی را در اختیار شما هموطنان عزیز قرار دهد
مشریان گرامی : بر اساس بخشنامه بانک مرکزی از تاریخ
90/8/1
انتقال وجه به کارت بانکهای دیگر مسدود گردیده و فقط کارت به کارت بانک تجارت انجام می شود.
امکانات موجود در سیستم :
- مسدود نمودن کارتهای بانک تجارت. (در صورت مفقود شدن کارت می توانید با داشتن شماره کارت. کد cvv2 و رمز دوم اینترنتی کارت خود را غیرفعال نموده و یا از طریق شماره تلفن 1554 اقدام نمائید.)
مشتری گرامی : تاریخ انقضای کارتهای
90/8/1
به پایان رسیده است. لطفا" جهت تمدید تاریخ و تعویض کارت به شعبه خود مراجعه فرمائید.
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
-
-
October 24th, 2011, 13:10
عضو انجمن
با یه امکان ساده آجاکس می شه این مشکل رو حل کرد.
به این ترتیب که کاربر اول اطلاعات کارت خودش رو بزنه ، بعد سیستم نام و نام خانوادگی مشتری رو بهش نشون بده ، (Ajax) در اینجا کاربر می فهمه که این سیستم متعلق به بانک هست . و بعد در مرحله بعد پرداخت انجام می شه. این طوری مشکلات امنیتی حل خواهد شد.
-
تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید