-
October 20th, 2011, 23:55
عضو انجمن
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
ایشون یکی از کاربران کار درست اینجا هستن.حسابم موجودی کم داشت.واسم پرداخت رو انجام دادن کارشون درسته.
ویرایش توسط websazha : October 21st, 2011 در ساعت 00:04
-
تعداد تشکر ها ازwebsazha به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2011 23:55
# ADS
-
October 21st, 2011, 15:55
عضو انجمن
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
سلام
یه پرداخت هم برای ما با موفقیت انجام دادند
امیدوارم همیشه پاینده باشید
-
تعداد تشکر ها از reza115 به دلیل پست مفید
-
October 22nd, 2011, 13:15
عضو انجمن
سلام
من یه پرداخت فاکتور 70 دلاری دارم.
آیا شما با Paypal انجامش میدید؟
فاکتور از پنل ما در یک وب سایت هست ، آیا حتماً باید مشخصات با مشخصات پی پال پرداخت کننده یکی باشد؟
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
همچنین قیمت دلار پی پال ؟
-
-
October 22nd, 2011, 13:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nimo0ol
سلام
من یه پرداخت فاکتور 70 دلاری دارم.
آیا شما با Paypal انجامش میدید؟
فاکتور از پنل ما در یک وب سایت هست ، آیا حتماً باید مشخصات با مشخصات پی پال پرداخت کننده یکی باشد؟
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
همچنین قیمت دلار پی پال ؟
درود / اگر بشه با ویزا کارت (در بعضی از حالت ها امکانش هست) پرداخت کرد هر دلار 1265 همون طور که عرض کردم پرداخت میشه.
برای پرداخت پی پال چون ما مستقیما از بلغارستان یا آذربایجان پرداخت میکنیم 10 درصد کارمزد داره فعلا که تا آخر آبان این موضوع نیز حل شده و کارمزد ها بهحدود 3 درصد خواهد رسید.
در این پرداخت شما اگر مشخصات پرداخت کننده با نام صادر شده فاکتور همخوانی نداشته باشه معمولا مدرک میخوان که میتونیم ارائه کنیم.
-
تعداد تشکر ها از nasa_de به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2011, 01:41
عضو انجمن
چند پرداخت دیگه برامون انحام دادند . . .
-
تعداد تشکر ها از reza115 به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2011, 13:11
عضو انجمن
ایشون برای ما یک سرور با ویزا پرداخت کردند که خیلی سریع و به صرفه تر از پی پال انجام شد.
ممنونم جناب آقابیگی
-
تعداد تشکر ها از nimo0ol به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2011, 22:15
اولین پرداخت (تست) با موفقیت انجام شد
-
تعداد تشکر ها از smartieuser به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2011, 20:03

نوشته اصلی توسط
nasa_de
ساعت 18:46 چهارشنبه 04 آبانماه 1390
دلار 1288 تومان
=================
به زودی پرداخت آنلاین متصل به نرخ فروش دلار بازار راه اندازی در وبسایت شرکت خواهد شد
متوجه نشدم ! یعنی پرداخت انلاین که میشه دلار خرید؟ دلار فیزیکی؟
مثل ديوانگان از زندگى تان لذت ببريد، زندگى مثل يك رويا ميگذرد.
-
-
October 26th, 2011, 20:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dollar
متوجه نشدم ! یعنی پرداخت انلاین که میشه دلار خرید؟ دلار فیزیکی؟
دلار به نرخ بازار برای پرداخت الکترونیکی یا اینکه تشریف بیارید تحویل بگیرید، واریز کنیم به حساب ارزی شما یا اینکه پست کنیم خدمت شما.
-
-
October 27th, 2011, 14:41

نوشته اصلی توسط
nasa_de
ساعت 13:34 05 آبانماه 1390
دلار 1290
نظر شما درباره ارز چیه؟ تحلیل بازار ارز؟ به نظرت گرون میشه یا ارزون ؟ سرمایه گذاری میشه کرد یا ریسک داره؟
مثل ديوانگان از زندگى تان لذت ببريد، زندگى مثل يك رويا ميگذرد.
-